Jump to content
Dogomania

Już w nowym Domu! / Suczka w typie sheltie, Jaworzno

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]
Małe komplikacje z allegro :oops:[/QUOTE]Usunięte, dodzwonię się do właścicielki to robię.

Posted

Na razie był niezobowiązujący telefon - trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='terra']Trzymam kciuki, żeby się sunieczce udało.[/QUOTE]
Ja też :-)

Posted

Właścicielka Nerki ma termin operacji na styczeń - jeśli pies do tego czasu nie znajdzie domu - schronisko :-(

Posted

Trzeba ogłaszać.
Gdzie lala jest ogłoszona?
Nie sprawdziłam pierwszego postu, jeśli jest, przeczytam, jak nie ma, to warto wypisać w pierwszym poście jakie ma ogłoszenia.
Postaram się też dorobić jakieś.

Posted

W pierwszym poście pisze o stadzie wnuków a czy jeden z nich nie mógłby się zająć sunią :shake: - chyba to już przerobiłaś i nie mógł :placz:

Posted

[quote name='terra']Dorobiłam ślicznotce ogłoszenia:
Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu (4118) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl
Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu / Jaworzno /cały kraj
Kraków: Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu • Ogłoszenia Szerlok.pl
Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
Kocham Cię :*

W pierwszym poście pisze o stadzie wnuków a czy jeden z nich nie mógłby się zająć sunią :shake: - chyba to już przerobiłaś i nie mógł
ba :-(

Z rodziną to się najlepiej wychodzi na fotografii, tylko nie stój z boku, bo Cię obetną:mad::diabloti:
:diabloti:

-------
Ponowiłam jej allegro - a nuż...
----------------
Czy ta decyzja o oddaniu suni jest ostateczna ? Może wystarczyłby dobry domek na czas rekonwalescencji po operacji Pani ?
Pani bierze pod uwagę oddanie psa do schroniska, a jeśli do czasu jej powrotu nie znajdzie domu, wzięcie go z powrotem - co jej przy najbliższej okazji odradze bo po miesiącu w schronisku, w styczniu, nie będzie po kogo wracać :-(((.

Posted

Laima napisał(a):

To może dać ją na miesiąc do hoteliku??

Ogólnie chce psa oddać - jak się nie da to hm... plan b. Spróbuje to zmodyfikować na tymczas/hotel.
Pies pożyje jeszcze 10 lat, jeśli opieka nad nim już teraz jest problemem to...

Posted

Rozumiem, że pani jest poważnie chora ale może by tak ją oprowadzic po schronisku :shake: - niech sobie wyobrazi tego białego psa zabłoconego, w kącie, zaszczutego przez rezydentki. A jeśli nie jest wysterylizowana to przy natępnej cieczce zostanie po prostu zagryziona :placz:

Jasne - czrny scenariusz. Ja jestem za tym aby właściciele sami przyprowadzali psy do schroniska i wpuszczali je do boksu z innymi psami. Psy domowe z aktualną książeczką zdrowia nie idą na kwarantannę tylko od razu do boksów. Nawet nie zdążą zmienić domowego zapachu na schroniskowy - to dopiero atrakcja :shake:.

Posted

Rozumiem, że pani jest poważnie chora ale może by tak ją oprowadzic po schronisku :shake: - niech sobie wyobrazi tego białego psa zabłoconego, w kącie, zaszczutego przez rezydentki
Każdy medal ma dwie strony . Co ma kobieta poradzić skoro chodzić nie może - jestem pewna że jej też jest ciężko. :-(

Może na dniach psa się uda... Na razie ogłoszenia wiszą, musi tylko dobry duszek je zobaczyć.
Ps. Joma, suczka jest oczywiście wysterylizowana.