Guest Reyes Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [QUOTE] Małe komplikacje z allegro :oops:[/QUOTE]Usunięte, dodzwonię się do właścicielki to robię. Quote
Guest Reyes Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=799592905 Co prawda bez telefonu ale oto jest! Quote
Guest Reyes Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://jaworzno.olx.pl/item_page.php?Id=53106998&g=6 http://www.kokosy.pl/ogloszenie/57437 Quote
Guest Reyes Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://www.pineska.pl/?do=view&id=67700&buyOrSell=2 http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=90251 Quote
terra Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Na forum sheltie jest mały przeciek;) Co u małej? Będzie dom? Quote
Guest Reyes Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Na razie był niezobowiązujący telefon - trzymajcie kciuki. Quote
terra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Trzymam kciuki, żeby się sunieczce udało. Quote
Guest Reyes Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='terra']Trzymam kciuki, żeby się sunieczce udało.[/QUOTE] Ja też :-) Quote
Guest Reyes Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No co mogę napisać... czekamy.... ;) Quote
terra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wielka szkoda, że się nie udało. Przecież jest gdzieś domek dla suczki. Quote
Guest Reyes Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Właścicielka Nerki ma termin operacji na styczeń - jeśli pies do tego czasu nie znajdzie domu - schronisko :-( Quote
terra Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Trzeba ogłaszać. Gdzie lala jest ogłoszona? Nie sprawdziłam pierwszego postu, jeśli jest, przeczytam, jak nie ma, to warto wypisać w pierwszym poście jakie ma ogłoszenia. Postaram się też dorobić jakieś. Quote
terra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dorobiłam ślicznotce ogłoszenia: Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu (4118) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu / Jaworzno /cały kraj Kraków: Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu • Ogłoszenia Szerlok.pl Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Quote
JOMA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W pierwszym poście pisze o stadzie wnuków a czy jeden z nich nie mógłby się zająć sunią :shake: - chyba to już przerobiłaś i nie mógł :placz: Quote
terra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Z rodziną to się najlepiej wychodzi na fotografii, tylko nie stój z boku, bo Cię obetną:mad::diabloti: Sunia szuka kochającego domu. Quote
Guest Reyes Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='terra']Dorobiłam ślicznotce ogłoszenia: Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu (4118) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu / Jaworzno /cały kraj Kraków: Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu • Ogłoszenia Szerlok.pl Neri, zjawiskowa mała suczka szuka nowego domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Kocham Cię :* W pierwszym poście pisze o stadzie wnuków a czy jeden z nich nie mógłby się zająć sunią :shake: - chyba to już przerobiłaś i nie mógł ba :-( Z rodziną to się najlepiej wychodzi na fotografii, tylko nie stój z boku, bo Cię obetną:mad::diabloti::diabloti: ------- Ponowiłam jej allegro - a nuż... ---------------- Czy ta decyzja o oddaniu suni jest ostateczna ? Może wystarczyłby dobry domek na czas rekonwalescencji po operacji Pani ?Pani bierze pod uwagę oddanie psa do schroniska, a jeśli do czasu jej powrotu nie znajdzie domu, wzięcie go z powrotem - co jej przy najbliższej okazji odradze bo po miesiącu w schronisku, w styczniu, nie będzie po kogo wracać :-(((. Quote
Laima Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To chodzi tylko o miesiąc? I potem pani da radę zajmować się sunią? To może dać ją na miesiąc do hoteliku?? Quote
Guest Reyes Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Laima napisał(a): To może dać ją na miesiąc do hoteliku?? Ogólnie chce psa oddać - jak się nie da to hm... plan b. Spróbuje to zmodyfikować na tymczas/hotel. Pies pożyje jeszcze 10 lat, jeśli opieka nad nim już teraz jest problemem to... Quote
JOMA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Rozumiem, że pani jest poważnie chora ale może by tak ją oprowadzic po schronisku :shake: - niech sobie wyobrazi tego białego psa zabłoconego, w kącie, zaszczutego przez rezydentki. A jeśli nie jest wysterylizowana to przy natępnej cieczce zostanie po prostu zagryziona :placz: Jasne - czrny scenariusz. Ja jestem za tym aby właściciele sami przyprowadzali psy do schroniska i wpuszczali je do boksu z innymi psami. Psy domowe z aktualną książeczką zdrowia nie idą na kwarantannę tylko od razu do boksów. Nawet nie zdążą zmienić domowego zapachu na schroniskowy - to dopiero atrakcja :shake:. Quote
yennefer070 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Straszne jest to co piszesz:-( :placz:Ja niestety nie spełniam warunków do adopcji, ale porozsyłam po znajomych na nk Quote
JOMA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Sorki, że takie straszne rzeczy piszę - takie jakieś czarnowidztwo mnie ogarnęło :oops: Quote
Guest Reyes Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Rozumiem, że pani jest poważnie chora ale może by tak ją oprowadzic po schronisku :shake: - niech sobie wyobrazi tego białego psa zabłoconego, w kącie, zaszczutego przez rezydentkiKażdy medal ma dwie strony . Co ma kobieta poradzić skoro chodzić nie może - jestem pewna że jej też jest ciężko. :-( Może na dniach psa się uda... Na razie ogłoszenia wiszą, musi tylko dobry duszek je zobaczyć. Ps. Joma, suczka jest oczywiście wysterylizowana. Quote
Recommended Posts