Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]Szkoda, ze nie dalas mi znac wczesniej, ze tu takie ustalenia sie odbywaja i macie problem z transportem. Bo dopiero teraz zajrzalam na dogo.
[/quote]

Agatko chciałam, naprawdę chciałam do Ciebie napisać smska, dlatego wtedy napisałam co u Was, ale nie chciałam tak od razu o zlocie czy jedziesz i czy mogę się z Wami zabrać bo uważałam, ze byłoby to trochę nie na miejscu i dlatego tak nie wiedziałam jak się zapytać dlatego cierpliwie czekałam i czekałam aż się doczekałam na Ciebie aż wrócisz :)

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani! Bardzo cieszę się, że tak dużo będzie Yorkofiołów na zlocie!
Ja niestety nie jadę..

Życzę Wam wszystkim świetnej zabawy! I napstrykajcie mnóstwo zdjęć :D !!

Posted

[b]Agatko[/b] ach jak bardzo, bardzo się cieszę że juz wróciłaś :calus:
Przykro mi bardzo z powodu pogrzebu.. niestety taka kolej rzeczy.. współczuję :(

Ale BARDZO się cieszę że już jesteś i że na zlocik jedziesz...
odezwij się na GG jak juz bedziesz miała czas i się przestawisz na codzienność :)

Posted

[b]Agatko[/b] - spadłas mi jak z nieba ... całą rodzinkę postawiłam na równe nogi żeby im oświadczyć, że jadę na zlocik :D
Ze wszystkim się dogadamy na gg co? no chyba ze uda sie jakies spotkanko, ale widze ze teraz kazdy gdzies wyjezdza i ja takze ;)

P.S Beatko kiedy dokładnie przyjezdzasz?? :D

Posted

[b]Agatko[/b] zapomniałam odpowiedzieć na Twoje pytanko - ten drugi bungalow który wynajęłam jest właśnie z dwuosobowymi domkami więc... wyczułam sprawę :D

Daga - Alusia.. :laola:

Posted

Oj, ale jestescie wszyscy kochani, jak milo tak do [b]Was [/b]wracac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widzisz [b]Gosiu[/b], przynajmniej ostatni raz pozegnalam bliska mi osobe. Akurat w takim momencie, zebym zdazyla dojechac. :cry:

[b]Daga[/b], ale moglas puscic sms, ze jest zlocik i ustalenia i wtedy na pewno bym zajrzala i juz nie musialabys sie denerwowac, co bedzie. :wink: :D

[b]Beatko[/b], a ja i Allan bardzo sie cieszymy, ze wreszcie poznamy Marka. :D :P :D

Posted

[b]Dzięki uprzejmości Agaty i jej mężą pojawię się na zlocie! [/b] :D :D :D Super!

Tak więc proszę dopisać mnie do listy 1 osoba + 1 pies. Myślę,że gdzieś mnie zakwaterujecie.
Cieszę się niesamowicie.

Daguś , marzenia się jednak spełniają...

Posted

Monika - ja wpłaciłam już zaliczkę na poczet zarezerwowania obydwu bungalowów na nasz zlocik więc kaskę za nocleg będziecie bezpośrednio wpłacać już na miejscu....
w zeszłym roku było tak, że kto przyjeżdżał to przychodziła właścicielka osrodka i od razu sie jej płaciło.

ach jak fajnie że nas juz tyle jest chętnych na zlocik :D

Posted

[quote]Daguś , marzenia się jednak spełniają...[/quote]

[b]Aluś[/b] odkąd mam Oskarka zaczęłam wierzyć, że marzenia się spełniają i jak narazie wszytsko się udaje !

[b]Gosiu,[/b]
czy możesz podac tak mnie więcej ile już osób będzie na pewno, bo ja muszę przyznać, że się trochę pogubiłam w tym wszystkim :D

Posted

[quote name='waldek2']Daga
Mało znasz Gosie. Ona już o 7:30 wstawiła aktualna listę zloto - yorkofiłów.
Strona 4 tego topiku.[/quote]

Walkdku,

nawet do głowy mi nie przyszło żeby się cofać ze stronkami. Ale właśnie naliczyłam, że póki co będzie nas 20 i 13 piesków. Ale będzie frajda hihi, a możesz powiedzieć ile rok temu było osób ?

Posted

[b]Daga,[/b] zdjęcia z ubiegłorocznego zlociku możesz zobaczyć w topiku "Nasze spotkania". :D Także u Waldka na stronie jest fotorelacja. :D :wink:

Posted

[quote name='Alka'][b]Daga,[/b] zdjęcia z ubiegłorocznego zlociku możesz zobaczyć w topiku "Nasze spotkania". :D Także u Waldka na stronie jest fotorelacja. :D :wink:[/quote]

Tak, Alusia wiem, niejednokrotnie przeglądałam te foteczki na Waldka stronie, ale wydawało mi się, że nie jest tam w pełni grupowe zdjęcie i ze kogos brakuje dlatego wolałam zapytać ;)

Agatko,
no to w tym roku bedzie wiecej :lol:

Posted

NNikka,

[url=http://lipiny.jezioro.webpark.pl/index.htm]Strona Osrodka[/url]

[url=http://rubinio.webpark.pl/mapa1.jpg]Mapa dojazdu[/url]

Na stronie osrodka nie dzialaja wszystkie zakladki (np. strona glowna). Pozostale sa ok.

[b]Gosiu[/b], wypowiedz sie moze od ktorej mozna sie tam zjezdzac, ok?

Posted

adres stronki jest ciuteńkę inny - [url=http://jeziorolipiny.webpark.pl/index.htm]ten adres stronki[/url]jest poprawny :D
Jeśli chodzi o przyjazd to można od rana, natomiast jak pytałam czy można w piątek wieczorkiem już przyjechać to pan powiedział że nie bo poprzednia grupa wyjeżdża dopiero po kolacji :roll:

Posted

Witam
Co do działania stronki, a w szczególności pierwszej i ostatniej strony to należy poprostu uzbroić się w cierpliwość. Jest włączony limit dzienny transferu. Jeśli dziś nie działa to będzie działał nastepnego dnia. Niestety dzienny limit nie pokrywa się z czasem doby.