Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO środek byłby najlepszy, żeby wszyscy mieli po równo, a jak dalsze odległości, to można się wszyscy pozmawiać na pociąg i razem dojechać :roll:

Posted

No ja jestem bardzo chętna, ale raczej nie koncówka maja bo wyjeżdzam na Boże Ciało, ale czerwiec przed zakonczeniem roku i wystawą w Krakowie odpowiada mi jak najbardziej. Oczywiście jak będę miała z kim jechać to chętnie przyjadę (na rodziców nie mam co liczyć bo niestety pracują Światki piątki i niedziele :( ) a sama to nie miałabym czym dojechać i tak żeby niebyło daleko ;) ale byłoby fajnie :D :D

Posted

W Lipinach kiedy byliśmy nie było kłopotów. Praktycznie ośrodek pozostawał do naszej dyspozycji. Łącznie było tam chyba z 20 domków.
Ciekawy jest tez link, który podała Aga.
A co Wy na termin 11 i 12 czerwca?

Posted

Witajcie

Co do Lipin to należy zaznaczyć, że niczym innym niż samochodem tam się nie dojedzie. Tam diabeł mówi dobranoc i poprostu nic ze środków komunikacji masowej w pobliżu nie kursuje.

Posted

[quote name='Magdalena1']przepraszam,że tak jescze pytam,ale czy jakaś mapka jest Lipin,tzn żebym mogła zobaczyć dokładne położenie ich? ale obok czego większego są?[/quote]
Magda - wszystko dokładnie było opisane w topiku [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12936]"nasze spotkania[/url] w zeszłym roku :wink: ale proszę bardzo - nie trzeba będzie szukać.
Do pobrania [url=http://rubinio.webpark.pl/mapa1.jpg] [b]M A P A[/b][/url]

Posted

Tak jak napisal [b]rubi[/b], Lipiny to miejsce do ktorego nie dociera zadna komunikacja ;) W ubieglym roku dokladnie to sprawdzilam :-) No ale od czego ma sie Yorkofiolow, prawda Gosiu i rubi? :-)

Posted

[quote name='Wind']Tak jak napisal [b]rubi[/b], Lipiny to miejsce do ktorego nie dociera zadna komunikacja ;) W ubieglym roku dokladnie to sprawdzilam :-) No ale od czego ma sie Yorkofiolow, prawda Gosiu i rubi? :-)[/quote][b]Beatko[/b] dokładnie tak :megagrin:
No cóż - w końcu jesteśmy jedną wielką rodziną zwariowaną na punkcie naszych psiaków.. a nie ma nic piękniejszego dla yorkofioła niż widok "całego stadka" szalejących i szczęśliwych yorasków :lol:

Posted

jej [b]Gosiu[/b] dziękuję serdecznie za tę mapkę :roll:
no ja ni ewiem jak będzie z moją robotą (dziś wszystko będę wiedziała) ale może uda mi się samochodzik skombinować choć na niedzielę..zobaczymy,choć jakoś nie dobrze to widzę :-?

Posted

[b]waldku[/b] jak to napisałam to zauważyłam baner :)

a co do ośrodka, jeśli tam nic nie jedzie orpócz auta to ciężko mi będzie dojechać;/

Posted

[quote name='waldek2']
A co Wy na termin 11 i 12 czerwca?[/quote]

Wtedy jest wystawa w Kaliszu :roll: Niedałoby się tydzień wcześniej czy później?? :roll:

Posted

Czy ktoś z Yorkofiołów ze Śląska wybiera się na Zlocik? Jeżeli tak to dajcie znać czym, bo ja taka sierotka nie mam z kim jechać (rodzice pracują) i chętnie byśmy się z Oskarkiem z Wami zabrali.

Posted

Słuchajcie, z doświadczenia z zeszłego roku wiem że ciężko jest o terminy... ludzie rezerwują domki dużo wcześniej więc jeśli chcemy naprawdę coś wynająć to:

[size=7][b]niech się każdy zadeklaruje czy jedzie czy nie jedzie[/b][/size]
[b][color=red]
dzwoniliśmy właśnie do Lipin - osrodek jest czynny, domki są do wynajęcia
termin zarezerwowaliśmy na weekend 11-12 czerwca[/color][/b]
[b][color=blue]cena 20zł od osoby - tak jak w zeszłym roku[/color][/b]

[b]do końca tego tygodnia muszę wiedzieć ile domków mamy wynająć!!!![/b] bo trzeba tak jak w zeszłym roku wpłacić zaliczkę.

Posted

Agata - pewnie że pamietają... się oczywiście przypomnieliśmy że to znów zlot yoreczków :lol: :lol:

[size=6][color=red][b]czyli jadą na 100%:[/b][/color][/size]

1. oczywiście ja :D (3 osoby + pies)

2. Wioletta (znajoma Waldka a wkrótce i nasza) z yoraskiem rzecz oczywista ( 2 osoby + pies?)

3. Waldek (4 osoby + 2 psy)

4. Beatka (2 osoby + pies)

5. Agata&Czips (2 osoby + pies) + Daga i pies.. czyli 3 osoby+ 2 psy

6. Nika (2 osoby + 3 psy) :D

7. Ala (1 osoba + pies)

8. Agatka z Flerusią (2 osoby + pies?