Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści z domu :lol:

[I]Witam!

Elvisek był trochę zestresowany, ale zachowywał się bardzo grzecznie w samochodzie. Leżał z tyłu i spał prawie całą podróż. Trochę się bał, ale to minęło następnego dnia.
Bardzo się Państwo zdziwicie jak obecnie wygląda. Myślę, że go nie poznacie. Byliśmy u fryzjera i został ostrzyżony na sznaucerka.
Sama go nie mogłam poznac jak po niego wróciłam. Jest śliczny.
Zrobię zdjęcie i wyślę Państwu wkrótce.
Teraz piesek jest już bezpieczny i przyzwyczaił się do nowych warunków. Zgadza się z moim pieskiem, już się zaprzyjaźnili. Spi oczywiście z nami w łóżku.
Już po dwóch dniach chodził bez smyczy na spacerki. Trzyma się blisko i na każde zawołanie jest przy nodze. Jest strasznym przytulakiem, może siedziec na kolanach godzinami.
Z początku nie chciał jesc, wybrzydzał i chciał tylko mięsko z puszki, suche nie wchodziło w grę, teraz też jest z tym problem.
Jakoś sobie z tym poradzimy.
Ma trochę problemów skórnych, bardzo się drapie, ale to wynika chyba z zaniedbania poprzednich właścicieli, trzeba go odżywic. Dostaje specjalne olejki do karmy. Bylismy u weterynarza, tak zalecił. Dostał też frontline dla zabezpieczenia przed pchełkami.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia pieska. Nie niszczy niczego,
nie sika i nie załatwia się w domu tylko na spacerku. Jest super.
Serdecznie pozdrawiam[/I]

Posted

Uf,uffffffff,uf,to jeszcze o adrestace Akuszko napisz,ze on musi byc zabezpieczony! prosze napisz.Na fotki Elviska jestem zawsze łasa,a jak po fryzjerze,to juz w ogóle!!!
I tak-z żebraka Elvisek stał sie królewiczem.