pinkmoon Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :multi::multi::multi: Alvinek to nie jest jeden z parki Ptyś i Beza,prawda? One dalej siedzą? Quote
Litterka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Elvisek to para do Alvinka :) Zresztą spójrz na pierwsze posty :) Ten czarno-biały, który z PONami siedział w jednym kojcu. Quote
akucha Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wieści z domu :lol: [I]Witam! Elvisek był trochę zestresowany, ale zachowywał się bardzo grzecznie w samochodzie. Leżał z tyłu i spał prawie całą podróż. Trochę się bał, ale to minęło następnego dnia. Bardzo się Państwo zdziwicie jak obecnie wygląda. Myślę, że go nie poznacie. Byliśmy u fryzjera i został ostrzyżony na sznaucerka. Sama go nie mogłam poznac jak po niego wróciłam. Jest śliczny. Zrobię zdjęcie i wyślę Państwu wkrótce. Teraz piesek jest już bezpieczny i przyzwyczaił się do nowych warunków. Zgadza się z moim pieskiem, już się zaprzyjaźnili. Spi oczywiście z nami w łóżku. Już po dwóch dniach chodził bez smyczy na spacerki. Trzyma się blisko i na każde zawołanie jest przy nodze. Jest strasznym przytulakiem, może siedziec na kolanach godzinami. Z początku nie chciał jesc, wybrzydzał i chciał tylko mięsko z puszki, suche nie wchodziło w grę, teraz też jest z tym problem. Jakoś sobie z tym poradzimy. Ma trochę problemów skórnych, bardzo się drapie, ale to wynika chyba z zaniedbania poprzednich właścicieli, trzeba go odżywic. Dostaje specjalne olejki do karmy. Bylismy u weterynarza, tak zalecił. Dostał też frontline dla zabezpieczenia przed pchełkami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia pieska. Nie niszczy niczego, nie sika i nie załatwia się w domu tylko na spacerku. Jest super. Serdecznie pozdrawiam[/I] Quote
brazowa1 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Uf,uffffffff,uf,to jeszcze o adrestace Akuszko napisz,ze on musi byc zabezpieczony! prosze napisz.Na fotki Elviska jestem zawsze łasa,a jak po fryzjerze,to juz w ogóle!!! I tak-z żebraka Elvisek stał sie królewiczem. Quote
akucha Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zaproszę Panią na wątek to przeczyta o adresatce :lol: Quote
Recommended Posts