pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Elvisek bardzo otworzył się na ludzi, zrobił się miziasty, pcha się na kolana, rozdaje buziaki :) Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 miałam dzis maila w jego sparwie,ale co tam-jeszcze raz odnowie trojmiasto,z nowymi fotkami.Na wszelki wypadek. Quote
akucha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ciotki, co mam ludziom odpisac? [I]Dzień Dobry! Przeczytałam Państwa ogłoszenie. Bardzo wzruszył mnie los Elviska. Mieszkamy z mężem w okolicy Pszczyny na Śląsku, więc dosyc daleko od Państwa. Mamy duży dom z ogrodem, więc bardzo dobre warunki dla psa. Mamy jednak 9-letniego, bardzo kochanego, spokojnego pieska rasy west i jest tylko jedna obawa czy pieski mogą z sobą przebywać. Czy Elvisek toleruje towarzystwo innych piesków? Jeśli sprawdziłoby się to, że psy mogą z sobą być, bardzo chętnie przygarnę Elviska. Mój telefon 0-602-414-8**. Pozdrawiam[/I] Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Elvisek jak najbardziej toleruje kolegów z boksu, ale po pierwsze schronisko nie organizuje transportu, więc państwo musieliby sami przyjechać, a po drugie - to jest jednak duża odległość, co będzie jeśli cokolwiek w kontaktach z psami-rezydentami pójdzie nie tak? Nie damy stuprocentowej gwarancji że Elvisek dogada się z tym westem. Możemy, owszem, prognozować - szanse są dość duże, ale jednak nie jest to absolutna pewność. Trzeba by wybadać, czy są gotowi na tak długą podróż, i czy po pierwszym hipotetycznym spięciu między psami nie przestraszą się i nie wycofają ze swojej decyzji... Quote
Fiks Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hm Hm.... sledze watek westa z przeszloscia, ktory szuka domu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/west-terier-westlik-szuka-domku-prosi-o-ogloszenia-wroclaw-146946/[/URL] i tu Bianka1 napisala: "Były 3 telefony . 1 z Poznania z zapytaniem , czy to jeszcze aktyalne i czy dostarczy jej psa do domu . 2 ze wsi jakiejś , że jeszcze nigdy nie miał rasowego psa i by chciał . Ale po pogadaniu nawet był miły . 3 [B]konkretny z Pszczyny od Pani posiadaczki jednego westa , z domem i duzym ogrodem , oraz doświadczeniem z takimi psami . Z tą pania beda prowadzone rozmowy , ale nie wiadomo , czy chłopcy się polubią .[/B] I to tyle . " Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ale Pani nie jest na czarnych kwiatkach, tak? Ja rozumiem to tak, że po prostu rozgląda się za kolejnym psem i bierze pod uwagę różne maluchy, dla mnie to nie jest nic złego. Quote
Fiks Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Pewnie, ze nic zlego, jesli wybierze jednego :evil_lol: Po prostu chcialam, zeby Akucha o tym wiedziala. Quote
akucha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzieki dziewczyny za czujność ;) Kobieta pewnie szuka. Podała swoje pełne dane. Brazowa napisała mi, ze jest osoba chetna z Gdańska, napisałam to tej pani. Jeśli dom nie wypali, a ona bedzie chętna, to wtedy pokieruję ja na schronisko, niech rozmawia sama. Wiadomo, musi przyjechac osobiscie. Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 zarezerwowany do czwartku,wtedy ma miec gosci z Katowic. Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 taki kawał świata po Elviska :crazyeye: :) Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 po szczeniaka ze stodoły jechali z Wrocławia...po Arctika ze Szczecina... Quote
Litterka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jakoś nie uważam, że to, że ktoś przyjeżdża po psa z daleka to coś złego :diabloti: Miejmy nadzieję, że Państwo i pies się sobie spodobają :thumbs: Quote
akucha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wczoraj podeslałam Pani nowe foty - schroniskowe, z poczochranym nieco Elviskiem, on od poczatku sie podobał. Jakoś czuję, że to może być to. Ale trzymam mocno i denerwuję się. Quote
zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To ja sie tez podenerwuje........ Quote
brazowa1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 i druga pani już o niego pyta,z Borów Tucholskich.no w koncu sie ruszyło. Quote
zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bory Tucholskie brzmia zachecajaco..........sama bym pojechala....... :scared: Quote
zenobiusz flores Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Trzymajmy wiec..........:nerwy: :thumbs: Quote
Fiks Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [CENTER][B]Trzymamy![/B][/CENTER] [CENTER][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/5360/kciuki.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
pinkmoon Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jeśli nic się nie zmieniło, to dzisiaj go odbierają! Quote
brazowa1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Tak zwłaszcza,ze nocowali 1,5 km od schroniska!!!! Quote
pinkmoon Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja na ich miejscu nie mogłabym się doczekać i pojechała po psa z samego rana :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Chyba własnie tak zamierzaja zrobić:) Quote
brazowa1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 pojechał :) więcej szczegółów jutro.Akuszko,ty pisałaś z pania elviskową,może uda ie ja zaprosic na frum? dziekujemy za ogłoszenia dla maskotki :) ale fajnie-Elvis,Alvinek,Frolik-trojka psów po bezdomnym ma dom .HURA! Quote
Litterka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hura, hura, po stokroć huuurrrraaaa!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts