Jump to content
Dogomania

trzy siostry z rury kanalizacyjnej,dt,ds na cito!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

znalezione w jakiejs rurze kanalizacyjnej gdzies na wsi,mlodziutkie,najjasniejsza kropeczka to totalny dzik,do adopcji gotowa od razu,zalizująca na śmierć i wesolutka
kropeczka nr.1

druga siostrzyczka troszke przestraszona,ale zagadana dała się wziąć na ręce
kropeczka nr.2

trecia nie jest kropeczką i jest strasznie przestraszona,nie dała się przywołać,niby chciała podejść ale po zrobieniu kroku w jej kierunku ratowała się ucieczką,człowiek kojarzy jej się zdecydowanie źle,i te przeogromnie smutne oczy....

nie mam gdzie ich umieścić ,może awaryjnie by się udało ale to tylko na parę dni,boję się że znikna diabli wiedzą gdzie i ktoś będzie sobie nie daj bóg dalmatyńczyki chciał rozmnożyć,nie będą duże ,raczej takie średniaczki.

Posted

iwlajn napisał(a):
Kurcze, takie młodziutkie, pewnie szybko pójdą do domu, tylko właśnie - jaki to będzie dom... Schron tego nie sprawdzi...

no i to mnie boli najbardziej,a naprawdę nie potrzeba wielkiej filozofii do sprawdzenia domu,ludzie się nimi zachwycaja,one na zdjęciach wyglądaja srednio ładnie,na żywo są naprawdę wyjątkowo urodziwe

Posted

przedwczoraj jeszcze były w schronie,nie mam nad tym żadnej kontroli,staramy sie wyciągać co się da ale to nie jest łatwe bo nie mamy dokąd,mnie psów nie wydadza,nie chca od nas pomocy,psy są skazane na niekontrolowane adopcje ,na razie nie moge nic z tym zrobić ale pracuję nad tym

Posted

[quote name='stonka1125']przedwczoraj jeszcze były w schronie,nie mam nad tym żadnej kontroli,staramy sie wyciągać co się da ale to nie jest łatwe bo nie mamy dokąd,mnie psów nie wydadza,nie chca od nas pomocy,psy są skazane na niekontrolowane adopcje ,na razie nie moge nic z tym zrobić ale pracuję nad tym[/quote]

Kurcze to jak chce się ze schroniska wyciągnąć psa, pomóc i psu i im, zeby nie było tyle w chronie to nie można? Co za.....nie nazwę tego.

Posted

[quote name='andzia_F']Kurcze to jak chce się ze schroniska wyciągnąć psa, pomóc i psu i im, zeby nie było tyle w chronie to nie można? Co za.....nie nazwę tego.[/quote]
ależ można,tylko że nikt nie chce,a my chcemy ale nas tam nie chcą ,jestesmy niewygodni i psujemy atmosferę,paranoja

• 4 weeks later...