iwlajn Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kurcze, gdyby je choć do DT wyciągnąć. Poogłaszane, pewnie szybko znalazłyby dom. A tak to nawet trudno cokolwiek powiedzieć o ich charakterze. Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Stonka, robiłaś im allegro? Masz nowe zdjęcia? Quote
stonka1125 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 tak naprawdę domi to zastanawiałam sie czy warto je ogłaszać,bo nie mamy nad nimi żadnej kontroli,wolę wydac kase na allegro wyróżnione(a i tak robie po kolei a nie wszystkim na raz bo kasy ciągle brakuje:placz:) dla psów które są pod moją opieką i nad których adopcją miałabym kontrolę niż podawac komuś na tacy niewysterylizowane,ładne suki ze schroniska,którym nawet jak z ogłoszeń znajde dom to nikt mi ich na złość nie wyda:angryy:bedziemy w schronie niedługo to obfotografuje dziewczyny ,gdyby znalazły się domy tymczasowe i mogłyby gdzieś czekać bezpiecznie na adopcję to wtedy ogłoszenia jak najbardziej,ale teraz to sama nie wiem....... Quote
Akrum Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 I co się dzieje z tymi ślicznymi sunieczkami? Ktoś może coś wie na ich temat?? Quote
zeberka4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mnie też przejęła ta historia! Sama szukam domku dla 8 letniego pieska i narazie ani widu ani słychu! Bardzo mnie to martwi! ale jezeli znajde kogos kto zechciałby im pomóc przekieruje natychmiast! Quote
stonka1125 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dzieki zeberka! akrum- nic nie wiem, wiesz jak wygląda sytuacja:shake: Quote
Recommended Posts