halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ale czy pani Asia popracuje z Sarenkiem?On wymaga pracy,bo sama zmiana otoczenia niewiele da.... Quote
yoko100 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Agusia rozmawiala z Pani Asia.Ja tez bym mogla do niego jezdzic.Tylko zanim cos uzibieramy to pewnie minie troche:( Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pilnie potrzeba deklaracji na hotelik - 240 zł może odmienić życie Sarenka! Quote
agusiazet Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Na razie nie rozmawiałam, tylko stwierdziłam, ze mogę odstąpić miejsce po Emi:) Quote
wtatara Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 ja daję 40 zł miesięcznie[COLOR=DarkRed][B] kto jeszcze POMOŻE [/B][/COLOR] Quote
wtatara Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 deklaracje wpisuje w pierwszym poście Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Prosimy o pomoc i wsparcie Sarenka... w schronisku nie ma szans na dom :( Quote
wtatara Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 może ktoś , kto jest bardziej znany na Dogo założy mu wątek i pójdą deklaracje na hotelik. Widzę że w wielu wypadkach się to sprawdza, a ja mam za mało tutaj znajomych, którzy by mi pomogli[SIZE=3][COLOR=DarkRed][B] Dlatego proszę o założenie nowego wątku dla Sarenka a ja ten zamknę[/B][COLOR=Black][SIZE=2] Na przyszłość będę wiedzieć aby się z czyms takim nie wychylać [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
auraa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wtaro, tu chyba nie o to chodzi, czy ktoś jest znany czy nie. Jest za duzo nieszczęść:shake: Quote
wtatara Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 wiem co piszę.Jakoś w grupie łatwiej być i sobie pomagać. [B]Dlatego proszę kogoś o założenie nowego watku. Chcę temu pieskowi pomóc ale ja sama nie dam rady. PROSZĘ ZAŁÓŻCIE NOWY WĄTEK [/B] Quote
yoko100 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja mysle ze nie ma potrzeby zakladania nowego watku. Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Nie zakładajcie nowego wątku ;) to nie ma sensu... Trzeba porozsyłać informacje do zaprzyjaźnionych osób na PW, ale z togo co widzę, to ze zdobywaniem kasy coraz ciężej i zbiera się głównie na psiaki, które nie wyciągnięte ze schroniska po prostu mogą zginąć... :( Quote
Reno2001 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Niestety to prawda. Mieleccy wolontariusze maja pod opieką już kilka psów powyciąganych do hotelików i na DT. Po prostu nie ma skąd brac kasy na wszelkie potrzeby :shake:. A wiadomo, że trzeba zawsze liczyc coś extra ponad hotelik. Mało który pies po wyjściu ze schronu nie wymaga opieki wet. Do tego dla taki lękliwych psów, jak Sarenek potrzeba hoteliku, gdzie będzie ktoś z nim pracował. Przerzucenie go z boksu do boksu nie ma najmniejszego sensu. Nie wiem, jak pod tym względem wygląda hotelik w Brzyścu, bo tam, póki co, są dwa ZUPEŁNIE bezproblemowe psiaki. Może wpisac jednak psiaka w kolejkę do Murki? Zawsze to bezpieczniej, kiedy jest większa grupa osób do wpłat. Owszem, troche potrwa znim pies wyjdzie, ale nie wiem, czy jest inna szansa na sfinansowanie jego hotelu. Quote
agusiazet Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Widziałam dzisiaj Sarenka w schronie, siedział w budzie i ani myślał wyjść. Jego towarzysze tak, on nie. To jest pies, któremu potrzebny człowiek, a w hoteliku oswajanie. nie wiem, czy Pani Asia się podejmie, ale zapytam jak już wróci. I w cale nie jest specjalnie upasiony, jeszcze w normie:) Co do wątku, to po co nowy. Wysyłaj po prostu ludziom PW z zapytaniem, czy wspomogą, jak długo itd. Quote
yoko100 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Upasiony nie jest ale wystraszony i obojetny strasznie::( tylko glowe widac bylo z budy i na chwilke wyszedl ale to nie trwalo dlugo.Mysle zeby watek zostawic i prubowac dalej zbierac deklaracje a noz widelec sie uda:):) A ja zaczne grac w totolotka:D Quote
yoko100 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [B][SIZE=3]Kto pomoze Sarenkowi:-([/SIZE][/B] Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Sarenek bardzo prosi o wsparcie... On już zwątpił, że mu się w życiu uda... on już nie wierzy, że ktoś go pokocha... Nie pozwólmy mu zgasnąć zupełnie :( Quote
maarit Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja mogę podrzucić tylko:shake:... Żaden psiak jeszcze nie poszedł do adopcji z tych na które deklarowałam wpłaty:shake: Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wtatara - wpisz Sarenka w kolejkę do Murki, tak jak radziły dziewczyny. Quote
yoko100 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No mozna wpisac Sarenka do Murki a jesli udaloby sie ewentualnie uzbierac to sie plany zmieni.A za niego pojdzie inny piesek. Quote
Ra_dunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a póki co - Sarenuś bardzo prosi o każdy grosik... Quote
yoko100 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak by nie patrzyl to potrzeba jeszcze 210 zl:-( Quote
wtatara Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Ra_dunia']Wtatara - wpisz Sarenka w kolejkę do Murki, tak jak radziły dziewczyny.[/quote] prosze- wpiszcie go do kolejki Ja nie wiem do kogo Quote
Ulka18 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='wtatara']D[B]latego proszę kogoś o założenie nowego watku. [/B][B]Chcę temu pieskowi pomóc ale ja sama nie dam rady.[/B] [B]PROSZĘ ZAŁÓŻCIE NOWY WĄTEK [/B][/quote] To nie chodzi o slawnego zalozyciela, ale o ilosc psow jakie mamy pod opieka w hotelikach. Podsumuje, bo widze, ze dziewczyny chca wyciagac kolejnego, podczas, gdy na te, ktore siedza w hotelikach zaczyna brakowac kasy. Rufi jest na minusie, wpłat na niego jakoś nie widac, a o domu nawet nie wspomnę. Trzeba podkreslic, ze wiele psów juz uratowalysmy i caly czas aktywnie działamy zarówno przez hoteliki i Fundacje. Wiele psów weteranów czeka na sponsorów, tych jakoś nie przybywa. [B]U Murki[/B] są: 1/[B][I]Uszatka[/I][/B]-jedzie 11.9. do domu,na jej miejsce idzie jakas mala suczka (?) 2/[B][I]Era[/I][/B]-duza onka, szukamy kontroli przedadopc. jej domu (Slaskie) 3/[B][I]Rufi[/I][/B]-duzy mix,Panca i ktos jeszcze nalegaly na hotel,teraz Rufi ma dlugi! 4/[B][I]Brawurka[/I][/B]-suczka duża,pomagamy trochę Filipkom w utrzymaniu 5/[B][I]Monka[/I][/B]-srednia sunia,jedzie 11.9, oplacaja corgomaniacy Do Murki czekaja: 1/ LORI olbrzym - koszt 450 zl /msc z karma 2/ Linda duza onka - koszt jw (?) 3/ mala suczka na miejsce Uszatki - 240 zl /msc z karma [B]W hoteliku u Pani Asi[/B] : 1/ EMI - jedzie do domu 11.9. [B]W DT[/B] - amstaff Ambo, tez trzeba na niego wplacac Sarenka znam od dawna, on się i tak zmienil, juz nie ucieka w panice, tylko siedzi i patrzy. Jesli Sarenek pójdzie do Murki, to będziemy go wspólnie utrzymywać na tzw. miejscu mieleckich wolontariuszy. Quote
Recommended Posts