pidzej Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 TUTI Tuti niedawno trafiła do Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie- Falenicy. Jest młoda, ma ok. 2 lat, wesoła, aktywna. Wygląd jak i charakter nieco terierkowaty- zawsze gotowa do działania, mała optymistka. Lubi się bawić i bardzo lgnie do ludzi. Czy przez ząbki będzie miała trudności w znalezieniu domu ? Mam nadzieję, że nie, bo jest baaaardzo słodka i jak dla mnie śliczna. Tuti- oby nie podzieliła losu Zębatka, który 7 lat czekał na dom przez krzywe zęby. Nie doczekał się [']... Kontakt: 501-258-303 [email protected] Quote
malagos Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ile to-to waży? Ma takie ząbki, że wydaje sie, ze się uśmiecha :cool3: Quote
Abrakadabra Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 malagos napisał(a):A ile to-to waży? Ma takie ząbki, że wydaje sie, ze się uśmiecha :cool3: Malagos - mniej niż Lejdi, sporo mniej... Wydaje mi się, że jakieś 3kg? Góra 3,5kg. Malusia jest, naprawdę. Quote
pidzej Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 nie mam pojecia ile wazy.... wywiem sie, a teraz podnosze! Quote
Recommended Posts