gigi-44 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam wszystkich! Szukam domu dla 5 letniego ON z rodowodem, Pies jest do adopcji gdyż jego właściciel nie interesował się nim dostawał jedzenie jak sobie o nim przypomniano, nawet nie sprawdzano czy ma wodę w misce, pies jest naprawdę śliczny tylko zaniedbany i wychudzony. Tylko na bank będzie trzeba z psem troszkę popracować bo kojec do niedzieli był jego całym światem. Jest łagodny i pragnie kontaktu z człowiekiem wszystko go interesuje jak szczeniaka Tak więc jeżeli ktoś szuka psa z rodowodem i jest w stanie zapewnić mu kochający dom, spacery i wszystko to co powinien mieć pies tej rasy to piszcie i dzwońcie. Jeżeli będzie ktoś z Podbeskidzia to pomogę w szkoleniu. [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/9105/p1070169saszam.jpg[/IMG] [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9765/p1070171sasza.jpg[/IMG] Quote
Isiak Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rany jakie cudo! I był tak zaniedbywany??? :shake: A wydawałoby się, że jęsli już ktoś kupuje psa z rodowodem i wywala na niego bądź co bądź trochę kasy, to jest to decyzja dobrze przemyślana i pies będzie miał właściwą opiekę... A tu bęc! zderzenie z polską rzeczywistością :angryy: Quote
gigi-44 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Niestety też mi się to w głowie nie mieści... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 czy wiecie może jak reaguje na dzieci? czy moge go oglosic na cieszyńskich portalach? gigi44 moge podać kontakt do ciebie? Quote
gigi-44 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Dzięki ale nie ogłaszaj go, jutro zabieram go do domku jeżeli się spisze to tam zostanie na razie się wstrzymaj bo on naprawdę musi mieć idealne warunki a ja chcę do niego zaglądać czy wszystko jest tak jak być powinno. I tam gdzie ma się testować wszystkie moje warunki są spełnione bo to mój kolega z pracy. Quote
gigi-44 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 No i pies już w nowym domku co prawda niby na próbę ale można być spokojnym bo zachowuje się jak na owczarka przystało jest spokojny, dziś się bawił z moją córką jak by byli kumplami już od dawna. Quote
Isiak Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cudowna wiadomość! Oby został na zawsze w kochającym domku! Quote
Recommended Posts