malawaszka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dwie sunie z Olkusza - dzieci jeszcze... kolejne które znalazły schronienie u missieek i dzięki temu żyją i mają szansę na nowe i dobre domy - potrzebujemy pomocy w ogłaszaniu Kontakt: 504 588 874 [email protected] Tracy - czarna ok 4-4,5 miesięczna sunia, zaczęła już wymieniać ząbki na stałe, wesoła, ufna i towarzyska, odrobinę na początku nieśmiała, lubi inne psy i koty, lubi się bawić, nie narzuca się. będzie miała lekko dłuższy włos, prawdopodobnie będzie ważyła jakieś 10-12 kg jak dorośnie pierwszy raz w szelkach Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Druga sunia Hipka - około 3-4 mies, wiele już nie urośnie, jest w typie pinczerka, bardzo kontaktowa, wesoła i ufna, energiczna, pcha się do głaskania i do zabawy - taka mała radosna iskierka :loveu: to pomarszczone czółko :cool3: Quote
t_kasiek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 piękne są !!!!!!! podnoszę ślicznotki !!!!!!!!! Quote
Litterka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Łomatko... Brązowa jest przecudna! A te klapnięte uszka - bomba!:loveu: Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 dziewczynki na allegro wyróżnionym SZCZENIĘTA szczeniaczki do adopcji ok Krakowa (719390679) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 zapraszamy na bazarek!!!!!! WARTO!!!! MONETY, KUBAN termiczny psia filiżanka, sennik i książka na Beżyka z wypadku do 30.08 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-eleganckie-spacerowe-sukienka-dkny-inne-rzeczy-na-powypadkowego-psa-do-23-a-144311/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-piekne-o-winie-o-papiezu-janda-o-drinkach-dla-niufosznauca-do-21-08-a-143979/ Quote
bahlsa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='malawaszka'] śliczna czarnulka... jutro zabiorę się za ogłoszenia. Hipcia też cudowna :loveu: - Kto pokocha rudą Hipkę? mała sunia do adopcji sunia Hipka kto pokocha rudą - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Hipka sunia mautki rudzielec do adopcji Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Hipeczka lada dzień jedzie do nowego domku, a kto wie może Tracy tez - ma przyjechać pani oglądać szczeniaki :kciuki: Quote
bahlsa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 malawaszko, super wieści, szybciutko niech maszerują do domków. zapytaj misieek skąd wiedzą o psiakach? ciekawa jestem czy to efekt ogłoszeń? (źle mi jakoś bo chciałabym, żeby te psiątka szły jak "ciepłe bułeczki" do domków, a czeka się na nowy dom tygodniami) Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 bahlsa na pewno to efekt ogłoszeń!!!! bez tego skąd mieliby się dowiedzieć o psiakach? ja je dałam tylko na allegro, reszta to Twoja sprawka :Rose: Quote
bahlsa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nie tylko, z tego co czytam, jeszcze ktoś je ogłasza, ale jeśli to z ogłoszeń to.... skrzydła mi rosną z radości :mdrmed:. Już myślałam, że to nic nie daje a jednak....:lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 bahlsa napisał(a):nie tylko, z tego co czytam, jeszcze ktoś je ogłasza, ale jeśli to z ogłoszeń to.... skrzydła mi rosną z radości :mdrmed:. Już myślałam, że to nic nie daje a jednak....:lol: oj daje daje - bez tego ani rusz!!!! także nie zniechęcać mi się tu!!!! ;) Quote
masienka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 i jak tam? mam nadzieje, ze obie dziewczynki w domkach bo przecudne z nich slodkosci Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Hipciusia jednak nadal szuka domu, obydwie panienki szukają Quote
masienka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 oj... no ale sa takie cudniaste, ze na pewno zaraz znajda! Quote
missieek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Tracy zamieszkała w bloku w Olkuszu wczoraj :) Pani wyszukala ja na jakims portalu, malo mi znanym wiec nie zapamietalam wiec pewnie Tobie bahlsa naleza sie podziekowania :loveu: hipolitka nadal czeka! Quote
malawaszka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Hipka ślicznota do domku marsz!!!!! Quote
Recommended Posts