Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba musimy poczekać na Anię. Sunia w poniedziałek ma sterylkę a potem zobaczymy czy od razu domek czy jak sunia dojdzie do siebie. Domek jest w Sieradzu.
Pani ma dwójkę dzieci i Kora będzie w domku.

Posted

[quote name='Anja2201']Z bazarku , na Korę uzbieraliśmy 87 zł , Kora potzrebuje tylko 70 zł , więc reszta ( za zgodą biorących udział w bazarku) zostaje przekazana na Amika[/QUOTE]
Wysterylizowaliście sunię "za swoje" czy z świnkowego konta?

Posted

[quote name='Anja2201']Ze sterylkowego konta , tzn . Ja założyłam , ale po wysłaniu faktury dostane zwrot .[/QUOTE]
Miło by było ewentualne nadwyżki przeznaczyć na dotuczenie swinki :eviltong:

Powodzenia dla suni.

Posted

Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : )
[B]Asik [/B] zdrowa prawie , ale jutro już muszę jechać bo nowa pani kory wyda majątek na telefony ( co dziennie pyta jak się kora czuje po zabiegu , czy wraca do formy ) :evil_lol: chyba nam się dobry domek trafił

Posted

Bardzo się cieszę Aniu:multi:. Aniu a mogłabyś jutro sprawdzić sąsiadkę tej pani bo ona była chętna na szczeniaka. Może jeśli domek ok to byśmy jakiegoś upchnęły.

Posted

[quote name='Anja2201']Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : )
[/QUOTE]
Nie zmuszam żeby nie było :eviltong:

Posted

[quote name='asik007']Bardzo się cieszę Aniu:multi:. Aniu a mogłabyś jutro sprawdzić sąsiadkę tej pani bo ona była chętna na szczeniaka. Może jeśli domek ok to byśmy jakiegoś upchnęły.[/QUOTE]

Asiu postaram się , może zadzwoń do pani u uprzedz ją co ?

Posted

[quote name='Anja2201']Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : )
[B]Asik [/B] zdrowa prawie , ale jutro już muszę jechać bo nowa pani kory wyda majątek na telefony ( co dziennie pyta jak się kora czuje po zabiegu , czy wraca do formy ) :evil_lol: chyba nam się dobry domek trafił[/QUOTE]

Anju, a może podszepnij nowej Pańci Kory, co by dorzuciła grosik do sterylkowej świnki? W końcu Kora wysterylizowana jest z tych pieniążków.:p

Posted

Kora wczoraj pojechała do nowego domu , niestety dzisiaj z niego wróciła:-( pani nawymyślała głupot i kazała Korę zabrać . Bardzo was proszę o pomoc finansową , ja już nie wyrabiam ,musiałam pożyczać ,żeby pojechać dzisiaj po korę .:shake:

Posted

Kora wróciła do mnie. Sprawiała wrażenie zadowolonej z mojego widoku:eviltong::loveu:.Poszłyśmy na spacer.. Z tym domem nie wyszło-pomyłka,ale wierze ,że następnym razem się uda.

Posted

[quote name='Anja2201']Kora wczoraj pojechała do nowego domu , niestety dzisiaj z niego wróciła:-( pani nawymyślała głupot i kazała Korę zabrać .[/QUOTE]

To po co były te telefony??? :stormy-sad: