agnest Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Czy to jakaś tajemnica że chętne domki są sprawdzane? Cieszmy sie bo może się uda :razz:. Wczoraj dwa telefony były. Quote
agnest Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Aniu ja nie do Ciebie z tymi fochami tylko do asika :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Alez Ona piekna i szczesliwa! a ja po cichutku, co z tymi domkami? :oops::loveu: Quote
asik007 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Chyba musimy poczekać na Anię. Sunia w poniedziałek ma sterylkę a potem zobaczymy czy od razu domek czy jak sunia dojdzie do siebie. Domek jest w Sieradzu. Pani ma dwójkę dzieci i Kora będzie w domku. Quote
Tymonka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Kora już po zabiegu , w piątek na 99 % jedzie do nowego domku :) Quote
Tymonka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-bizuteria-dla-amika-do-10-11-a-172749/[/url] [COLOR="DarkRed"][B][I]ZApraszmy [/I][/B][/COLOR] Quote
Tymonka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Z bazarku , na Korę uzbieraliśmy 87 zł , Kora potzrebuje tylko 70 zł , więc reszta ( za zgodą biorących udział w bazarku) zostaje przekazana na Amika Quote
zerduszko Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anja2201']Z bazarku , na Korę uzbieraliśmy 87 zł , Kora potzrebuje tylko 70 zł , więc reszta ( za zgodą biorących udział w bazarku) zostaje przekazana na Amika[/QUOTE] Wysterylizowaliście sunię "za swoje" czy z świnkowego konta? Quote
Tymonka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ze sterylkowego konta , tzn . Ja założyłam , ale po wysłaniu faktury dostane zwrot . Jutro Kora jedzie do nowego domku , trzymać kciuki Quote
asik007 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja też trzymam kciuki. Aniu już jesteś zdrowa? Quote
zerduszko Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anja2201']Ze sterylkowego konta , tzn . Ja założyłam , ale po wysłaniu faktury dostane zwrot .[/QUOTE] Miło by było ewentualne nadwyżki przeznaczyć na dotuczenie swinki :eviltong: Powodzenia dla suni. Quote
Tymonka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : ) [B]Asik [/B] zdrowa prawie , ale jutro już muszę jechać bo nowa pani kory wyda majątek na telefony ( co dziennie pyta jak się kora czuje po zabiegu , czy wraca do formy ) :evil_lol: chyba nam się dobry domek trafił Quote
asik007 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Bardzo się cieszę Aniu:multi:. Aniu a mogłabyś jutro sprawdzić sąsiadkę tej pani bo ona była chętna na szczeniaka. Może jeśli domek ok to byśmy jakiegoś upchnęły. Quote
zerduszko Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anja2201']Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : ) [/QUOTE] Nie zmuszam żeby nie było :eviltong: Quote
ocelot Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='zerduszko']Nie zmuszam żeby nie było :eviltong:[/QUOTE] Nie zmuszasz, nie zmuszasz:p a tu mi już Ania o śwince truje, że trzeba by:):):) Quote
Tymonka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Oj czepiasz się Ocelot :eviltong: , ja tak tylko cichutko poprosiłam :oops::evil_lol: Quote
Tymonka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='asik007']Bardzo się cieszę Aniu:multi:. Aniu a mogłabyś jutro sprawdzić sąsiadkę tej pani bo ona była chętna na szczeniaka. Może jeśli domek ok to byśmy jakiegoś upchnęły.[/QUOTE] Asiu postaram się , może zadzwoń do pani u uprzedz ją co ? Quote
elinka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anja2201']Jak tylko się obrobię trochę z Amikiem i z Korą ( jutro) to obiecje pomoc dla świnki , jak nie wpłatę ( bu z tym u mnie różnie , zależy od miesiąca) to bazarek : ) [B]Asik [/B] zdrowa prawie , ale jutro już muszę jechać bo nowa pani kory wyda majątek na telefony ( co dziennie pyta jak się kora czuje po zabiegu , czy wraca do formy ) :evil_lol: chyba nam się dobry domek trafił[/QUOTE] Anju, a może podszepnij nowej Pańci Kory, co by dorzuciła grosik do sterylkowej świnki? W końcu Kora wysterylizowana jest z tych pieniążków.:p Quote
Tymonka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Kora wczoraj pojechała do nowego domu , niestety dzisiaj z niego wróciła:-( pani nawymyślała głupot i kazała Korę zabrać . Bardzo was proszę o pomoc finansową , ja już nie wyrabiam ,musiałam pożyczać ,żeby pojechać dzisiaj po korę .:shake: Quote
Donka5 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kora wróciła do mnie. Sprawiała wrażenie zadowolonej z mojego widoku:eviltong::loveu:.Poszłyśmy na spacer.. Z tym domem nie wyszło-pomyłka,ale wierze ,że następnym razem się uda. Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 widocznie u Ciebie jej dobrze;) Może specjalnie nabroiła?:p a poważnie kochani musimy pomóc Ani. Quote
elinka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anja2201']Kora wczoraj pojechała do nowego domu , niestety dzisiaj z niego wróciła:-( pani nawymyślała głupot i kazała Korę zabrać .[/QUOTE] To po co były te telefony??? :stormy-sad: Quote
Recommended Posts