deszczowa Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Doddy, dzięki, że byłaś... :angel: Pani Marto, przepraszam...Okropnie kombinowałam - nie wyszło... :cry: Ale tak się serce radue na te zdjęcia, boszsz.... :angel: :P Pani Marto, z dedykacją dla Pani: [url]http://acn.waw.pl/psiaki/psy2005/niunia.htm[/url] :angel: :angel: :angel: Quote
deszczowa Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Doddy, dzięki, że byłaś... :angel: Pani Marto, przepraszam...Okropnie kombinowałam - nie wyszło... :cry: Ale tak się serce radue na te zdjęcia, boszsz.... :angel: :P Pani Marto, z dedykacją dla Pani: [url]http://acn.waw.pl/psiaki/psy2005/gaja.htm[/url] :angel: :angel: :angel: Quote
zaba14 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Jak oglądam zdjęcia i czytam relacje to nie mam wątpliwości że Gaja lepiej trafić ne mogła ;) wystarczy popatrzeć na Nortona on się wiecznie uśmiecha, za niedługo Gaja będzie taka jak on ! wspaniale ! Quote
eurydyka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 dzis mi p. sprzataczka w biurze opowiadala, ze wczoraj Was znowu w Ekspresie Reporterow pokazywali. A zadna nic nie napisala, zeby ogladac. Komu dac w ucho?:) Quote
doddy Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 o Expresie nic nie wiedziałam... Dowiedziałam sie też po fakcie ze powiedzieli, że Gaja już w nowym domku. Quote
Mokka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Dziewczyny, ta sucz ma wesołą mordkę!!! :D Chyba zmienia jej się światopogląd. :wink: Teraz już nikt jej nie skrzywdzi i ona chyba w to zaczyna wierzyć. Dobra robota :bigok: Całuski dla Gajuni :buzi: Quote
sylwia_k Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Gaja jest niesamowita i jaka szczęśliwa :D dziewczyny kochane, zrobiłyscie dla tego psa coś czego nie da sie opisac słowami. niech Wam Boziunia wynagrodzi... :wink: Quote
deszczowa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='eurydyka']dzis mi p. sprzataczka w biurze opowiadala, ze wczoraj Was znowu w Ekspresie Reporterow pokazywali. A zadna nic nie napisala, zeby ogladac. Komu dac w ucho?:)[/quote] ja dostałam cynk od bio1, który adoptował mojego Romeczka, ze chyba coś im mignęło w zajawce Expresu Reporterów, ale nic więcej nie wiem :oops: w wolnej chwili skontaktuję się z Panią Redaktor :roll: Quote
deszczowa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 już wiem wszystko: wczoraj było zdjęcie nasze i Gai i podziękowania za odzew i nfo, że Gajunia znalazła domek, a po wakacjach, Pani Marto, będize mały reportarzyk z przypomnieniem trudnych początków. Proszę szykować Gajunię!!! Quote
avii Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ja się starzeję czy ze mną jest coś nie tak :-? Dlaczego ja bez przerwy chusteczek szukam jak czytam nawet o szczęśliwj Gaji :roll: :lol: :lol: Pani Marto :P wiele, wiele szczęśliwości w życiu życzę :buzi: :Rose: :hand: Quote
Faro Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Dziewczyny - przywracacie wiarę w człowieka, a historia Gaji pokazuje, ze nie ma rzeczy niemożliwych . ( Doddy - duet Marta - Gaja :klacz: ) . Marta i Pirat Quote
doddy Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Faro a Ty coś sugerujesz :lol: Same Marty dostają nasze psiaki? Ale trza przyznać, że zarówno Gaja jak i Piracik nie mogły lepiej trafić :P Ucałuj Piracika w jego opluty pyszczek od cioci Kasi! P.S. Zdjecie z niebieskim kotem na bokserach jest the best! :evilbat: Quote
deszczowa Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='deszczowa'][quote name='deszczowa'][color=green][b]Gaja i szczeniorki dziękują:[/b][/color] za wpłaty z serca płynące dla: [color=blue][i]KociaBanda Edyty Dziwak z Sosnowca Ninoczki z Forum Owczarek Tami ć z Forum Owczarek Jolanty Dratwińskiej z Wrześni Kiarze (belgomaniak) Madlen Ewie Kucytowskiej z Bytomia Magdalenie Gmerek z Kłodzka Andrzeja Karmana z Forum ON Joli z Forum ON Piątas z Forum Owczarek Wandzie Wiśniewskiej z Warszawy agat21 Apla z Forum ON Katarzynie Drożdżewskiej z Warszawy Izie Szumielewicz i jej znajomych Heket i Frani Harisowi agak Kasiek Agnieszce z Forum Owczarek Grażynie Kielar z Krakowa AsiuniaP Bożenie Górskiej z Bełchatowa Doddy Katcherine[/i][/color] Zebraliśmy (sama nie mogłam uwierzyć i 5 razy to liczyłam) [u][color=red][size=7][b]1 770 PLN[/b][/size][/color][/u] :angel: [size=6][color=green][b]GAJA BARDZO BARDZO DZIĘKUJE!!! [/b][/color][/size](co widać z relacji Doddy :wink: )[/quote] [b]Uzupełniam listę podziękowań [/b]:wink: [color=red][size=6][b]PODZIĘKOWANIA ZA WPŁATY DLA GAI I SZCZENIACZKÓW DLA:[/b][/size][/color] [color=blue][i]Joanny Meyer z Gdyni Państwa Przemyskich i ich pieska Koksika i reszty rodzinki Karoliny Prandzioch z Warszawy Hanny Gocłowskiej z Warszawy Krzysztofowa Gołębek z Bytomia Sylwi-K MonikaSz z Forum Belgomaniaków Hanny Bryzek z Warszawy[/i][/color] [b]Razem zebraliśmy dzięki Wam, Kochani[/b] [size=7][color=red][b]2 390 PLN[/b][/color][/size] wydatki dotychczasowe: 1) 300 zł za leczenie Gai w "mojej" lecznicy 2) 60 zł za karmę Royala dla szczeniorków (kupić taką musiałyśmy, bo lecznica podarowała nam karton próbek tej karmy i one nie wystarczyły, a bałyśmy się zmieniać pokarm - karma została pokochana przez szczeniorki i przez nas-opiekunów, szczególnie nocą :wink: ) 3) 150 zł - karma dla Gajuni i mleczko dla szczeniorków 4) 35 zł - odrobaczanie Gajuni (wydatki Katcherine, z których część rachunków jest już umieszczona, policzymy po wyadoptowaniu ostatniej kluseczki) [b]Razem wydatki: 545 PLN[/b] [color=green][b][size=6]Co daje nam piękny stan konta na tę chwilę: 1 845 PLN[/size][/b][/color] :angel: :angel: :angel:[/quote] [color=green][b]I ostatnie uzupełnienie listy darczyńców. Wszystkim serdecznie dziękujemy, wzruszona jestem, że taka pomoc spotkała Gajunię i jej dzieci, że ma tylu przyjaciół.... :D Jak widzicie, wspólny wysiłek się opłacał...[/b][/color] [b][color=red][size=6]Gaja dziękuje wszystkim i do listy podziękowań dopisuje pięknie:[/size][/color][/b] [i][color=blue][size=3]Katarzynę Skibę ze Świętochłowic [/size][/color][/i](Pani Kasiu, zgodnie z Pani życzeniem - Gajunia znalazła najwspanialsze ręce do głaskania i pieszczot :wink: ) [color=blue][i]Tomasza Grylakowskiego z Bydgoszczy Józefa Kazińskiego z Warszawy Justynę Mazur z Warszawy Piątasa z Forum Owczarek Kikę z Forum Owczarek Beatę Grzymowicz z Brodnicy Alinę Kazińską z Warszawy PRYWATNY GABINET LEKARSKI JOLANTA K. OLANO Tomasza Dzierkowskiego z Zabrza[/i][/color] :angel: :angel: :angel: :iloveyou: :buzi: :multi: [size=2]W kolejnym poście postaram sie zamieścić rozliczenie (choć głowię się nad nim i biedzę - ze mnie matematyk taki, że hohoooo :oops: :wink: )[/size] Quote
Faro Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Doddy - ależ nic nie sugeruję :D po prostu zrobiło mi sie szalenie miło gdy przeczytałam , ze ta nieszczęsliwa sunia trafiła do kobiety o tak wielkim sercu a na dodatek mojej imienniczki :) (Tym bardziej ze aktualnie sama doświadczam tego jak trudno znaleźć właściwy dom dla psa po przejściach - nawet jesli przywróci się go "ludzkości" :( :( :( ) Całuski - wypłacone. Marta Quote
deszczowa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [url]http://ww2.tvp.pl/566,20050531210303.strona[/url] :P Quote
deszczowa Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 rozliczenie całkowite: [color=red][size=6][b]dostaliśmy: 2 875,46 PLN wydane: 1475,46 PLN zostało: 1400,00 PLN[/b][/size][/color] wydatki szczegółowe: 145,46 Katcherine (rozliczone w wątku o szczeniorkach) 456 sggw 100 kwiaty dla lekarzy na sggw 300 lecznica na Białołęce 150 jedzenie-Gaja 35 odrobaczanie Gai 60 karma 35 karma dla pysi 18,51 pysia-karma kupowana przez doddy 19,9 Wita-Wet kupowane przez doddy dla pysi 155,59 Doddy (karma, szelki dla Gai (dwie pary, bo jedne porwała;)), zabawki...) rachunki, wpłaty, wypłaty - są do wglądu dla zainteresowanych osób Quote
deszczowa Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 120 zł z pozostałej kwoty przekazane zostało dla śp. Doris i jej wspaniałych opiekunów, którzy wiele serca włożyli w ratowanie zwierzaków: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24113[/url] resztę, jeśli pozwolicie, zachowamy na razie na leczenie i opiekę nad Iną.... Quote
doddy Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Wczoraj byłam u Gajusi. Jest wyczesana i wygląda na połowę mniejszą :lol: Byłyśmy u Pani wetki. Rana nie jest w najlepszym stanie. W jednym miejscu skóra się odparzyła. Na razie Pani Marta mam jej podawać antybiotyk w tabletkach i przemywać ranę. Niestety jest ciepło więc jest lepsze środowisko do odparzeń. Niestety trudno jest im zapobiec, bo na dole szyji skóra sie zawija na siebie. Jeśli nie uda się normalnie wyleczyc szyji potrzebna będzie plastyka operacyjna. Quote
Dina2 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jestem dobrej myśli, że jednak się zagoi :wink: Quote
asher Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Oj, biedna Glizdeczka :( Trzymam kciuki, żeby wszystko się ładnie wygoiło :kciuki: Quote
anilla Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=55723948[/url] zobaczcie do czego ludzie wykorzystują losy Gajuni obrzydliwość czy ktos zna zasady funkcjonowania allegro? czy mozna jakoś interweniować Quote
avii Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Można >>>> zgłosić do Allegro !!!!!!!!! powołać się na zdjęcia Gaji nieprawnie użyte oraz tekstu identycznego jak w przypadku Gaji !!!!! Aukcja powinna zostać zdjęta !!!! Quote
Recommended Posts