Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

Posted

Cieszę się również, że Fredziuchna nauczyła się łapać turlające frisbee! :)
Na pewno mądra z niej pisunia tylko potrzeba do niej cierpliwości! :)

Pozdrawiamy i życzymy udanych Świąt u Babci!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po zimie było bardzo ciężko, jakby zapomniała, że frisbee mozna się bawić, ale teraz, tak jak pisałam wyżej jest super Wystarczy, że wyjmę dyski a zaraz oczy sie błyszczą, ogon lata na prawo i lewo

no to super :multi:

Posted

[quote name='deer_1987']To tak jakj Sherry po cieczce zapomiala co to znaczy "do mnie"... byla dzis na lince bo nowe nieznane miejsce
Oj, coś czuję, że ja też powinnam zainwestować w linkę :shake: Przynajmniej po tym, co Fredka robiła u babci na spacerach...

[quote name='Tosa_Inu&Husky']http://i44.tinypic.com/imse37.jpg
Smacznego jajka :razz:

[quote name='Onomato-Peja']http://img535.imageshack.us/img535/2138/018kh.jpg SUPERR!! : ))

[quote name='bianka19']Piękne fociaki :loveu:
Wycałuj , wymiziaj itp. Fredzie ;)
Wesołych świąt :lol:

[quote name='Aga&Ganja']Cieszę się również, że Fredziuchna nauczyła się łapać turlające frisbee! :)
Na pewno mądra z niej pisunia tylko potrzeba do niej cierpliwości! :)

Pozdrawiamy i życzymy udanych Świąt u Babci!

[quote name='WeronikaM']no to super :multi:

[quote name='sunshine']Gratulecja dla Cielaczka :D

[quote name='Ania!']Fredzia jest śliczna :loveu:

Widzę, że u Was również sezon kąpielowy został otwarty ... i to jak ;)
Dziękujemy :)

Posted

[quote name='Infortune.']Wpadam z rewizytą! :multi:

Obejrzałam sobie kąpielowe fotki i to http://img535.imageshack.us/img535/2138/018kh.jpg jest super :loveu:
Bardzo fajne miejsce spacerowe macie :loveu: Strasznie zazdroszczę bo my do najbliższego miejsca z wodą (nie licząc parku ze stawem w którym pływają kaczki a woda śmierdzi okropnie :lol: ) mamy jakieś 15 min drogi samochodem i zawsze jest tam pełno ludzi. :lol:

[quote name='bianka19']Czeeeść Cielaki

[quote name='Paulinka10']Cześć Cielaki;)
I pobudka śpiochy:evil_lol:
Hej :hand:
A my nie śpiochy, własnie od babci wróciłyśmy, a obudziłyśmy sie o 7 :diabloti:

[quote name='wiki4']Hej, hej Cielaczki :D

Ostatni dzień wolności :evil_lol:
Hej :hand:
Niestety :placz::placz::placz:
<<>><<>><<>>
Zaraz fotki i krótka relacja z tego, jak było u babci ;)

Posted

Ostatnie ;)
<<>><<>><<>>
Ogólnie mam focha na Cielaka, nie dostanie ciastek przez 3 miesiące, zamknę go w garażu i nie będę go wyprowadzała na spacerki gdyż:
Po pierwsze Cielak u babci dostał takiej głupawki jak nigdy. Koty, które na ogół ignorowała ganiała non stop i nie mozna było jej odwołać :mad:
Na spacerach miała mnie w swoim ponętnym tyłku! Latała po tych polach jak głupia, nie słuchała mnie i wgl jakby mnie nie znała. Czy byłam az tak brzydko ubrana żeby się do mnie nie przyznawać :mad: :evil_lol:
Po drugie nie wzięłam ładowarki do aparatu, bateria była słaba i to także jest Cielaka wina :evil_lol:
Po trzecie wpadłam do rzeczki po kolana i to także jest Cielaka wina, i nie tłumaczy jej to, że był Lany Poniedziałek.
Jedyn słowem Cielak jest zły, okropny i mnie nie kocha :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Minerva']
Ogólnie mam focha na Cielaka, nie dostanie ciastek przez 3 miesiące, zamknę go w garażu i nie będę go wyprowadzała na spacerki gdyż:
Po pierwsze Cielak u babci dostał takiej głupawki jak nigdy. Koty, które na ogół ignorowała ganiała non stop i nie mozna było jej odwołać :mad:
Na spacerach miała mnie w swoim ponętnym tyłku! Latała po tych polach jak głupia, nie słuchała mnie i wgl jakby mnie nie znała. Czy byłam az tak brzydko ubrana żeby się do mnie nie przyznawać :mad: :evil_lol:
Po drugie nie wzięłam ładowarki do aparatu, bateria była słaba i to także jest Cielaka wina :evil_lol:
Po trzecie wpadłam do rzeczki po kolana i to także jest Cielaka wina, i nie tłumaczy jej to, że był Lany Poniedziałek.
Jedyn słowem Cielak jest zły, okropny i mnie nie kocha :placz::placz::placz:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak tak , najlepiej wszystko na biednego pieska zwalić :eviltong:
Cielaczek prześliczny w tej snopkowej scenerii :loveu::loveu::loveu::loveu: