zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Tak szczerze to ja co 2 słowo :oops::evil_lol: Widzisz jakie jesteśmy mądre nie czytałyśmy regulaminu, a umiemy posługiwać się forum.:lol: Nie tak jak niektórzy..:diabloti: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):One łamią regulamin-nie czytały regulaminu! :evil_lol: Ej! Z jakiej racji darmowa! Oczywiście, że płatna Ty skąpiradło!:angryy: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Widzisz jakie jesteśmy mądre nie czytałyśmy regulaminu, a umiemy posługiwać się forum.:lol: Nie tak jak niektórzy..:diabloti: Szósty zmysł, boje się was. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Widzisz jakie jesteśmy mądre nie czytałyśmy regulaminu, a umiemy posługiwać się forum.:lol: Nie tak jak niektórzy..:diabloti: Czytają, a i tak nic nie wiedzą :lol: Dziewczęta, minęła północ :cool3: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Szósty zmysł, boje się was. Już nie mam dobrej opinii.:placz: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Już nie mam dobrej opinii.:placz: To takie przykre, aż mi się jeść chce :evil_lol:. Może się zmówimy i sobie pizze zamówimy? Na mój adres, a ja Wam wyslę pocztą po kawałku :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):One łamią regulamin-nie czytały regulaminu! :evil_lol: I mówi to ta, którą zbanowali za łamanie :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):To takie przykre, aż mi się jeść chce :evil_lol:. Może się zmówimy i sobie pizze zamówimy? Na mój adres, a ja Wam wyslę pocztą po kawałku :diabloti: Ty...przez Ciebie też się głodna zrobiłam :lol: To znaczy, że stawiasz ? :cool3: :evil_lol: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Czytają, a i tak nic nie wiedzą :lol: Dziewczęta, minęła północ :cool3: O nie! Moje potwory z pod łóżka.:eek2: Zmywam się. (i tak muszę już lecieć, bo dług siedzę i blokuję:-() Branoc. Karaluchy.. Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):I mówi to ta, którą zbanowali za łamanie :evil_lol: A kto inny, nie moja wina, że o mnie piszą w tym, jak mu tam. Patry, o! :lol: Muszę dużo gadać. wiki4 napisał(a):Ty...przez Ciebie też się głodna zrobiłam :lol: To znaczy, że stawiasz ? :cool3: :evil_lol: Oczywiście że ja, ja jestem gościnna :p. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):O nie! Moje potwory z pod łóżka.:eek2: Zmywam się. (i tak muszę już lecieć, bo dług siedzę i blokuję:-() Branoc. Karaluchy.. U mnie są w kuchni :evil_lol: Kolorowych koszmarów :loveu: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):O nie! Moje potwory z pod łóżka.:eek2: Zmywam się. (i tak muszę już lecieć, bo dług siedzę i blokuję:-() Branoc. Karaluchy.. Pozdrów potwory ode mnie:evil_lol: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):To takie przykre, aż mi się jeść chce :evil_lol:. Może się zmówimy i sobie pizze zamówimy? Na mój adres, a ja Wam wyslę pocztą po kawałku :diabloti: Ja to na śniadanko poproszę.;) Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Zuza, sie robi :evil_lol:. Kurierem wyslę. Wiki, jak same, a Twoje potwory z kuchni :evil_lol:. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Zuza, sie robi :evil_lol:. Kurierem wyslę. Wiki, jak same, a Twoje potwory z kuchni :evil_lol:. Przed chwilą prawie na zawał zeszłam :evil_lol: Lisa bawiła się kablami od kompa i wyłączyła coś z drukarką, a ona zaczęła się włączać, podskoczyłam na równe nogi :shock: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):U mnie są w kuchni :evil_lol: Kolorowych koszmarów :loveu: Dziękuje.;) Minerva napisał(a):Pozdrów potwory ode mnie:evil_lol: Dobrze. Nie zdziw się jak do ciebie przyjdą jak cię polubią.:diabloti: Albo raczej z pod biurka, bo mam łóżko piętrowe.:p Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Przed chwilą prawie na zawał zeszłam :evil_lol: Lisa bawiła się kablami od kompa i wyłączyła coś z drukarką, a ona zaczęła się włączać, podskoczyłam na równe nogi :shock: Boże, u Ciebie straszy! Uciekaj do autobusu :evil_lol: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Przed chwilą prawie na zawał zeszłam :evil_lol: Lisa bawiła się kablami od kompa i wyłączyła coś z drukarką, a ona zaczęła się włączać, podskoczyłam na równe nogi :shock: Haha.:evil_lol: To pewnie przez potwory. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Boże, u Ciebie straszy! Uciekaj do autobusu :evil_lol: Już wolę żeby mnie coś zjadło niż ja bym miała obrzygać cały autobus :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Dobrze. Nie zdziw się jak do ciebie przyjdą jak cię polubią.:diabloti: Albo raczej z pod biurka, bo mam łóżko piętrowe.:p A ja je tez bardzo polubie, martini im postawie i będzie luzik :cool1: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Już wolę żeby mnie coś zjadło niż ja bym miała obrzygać cały autobus :evil_lol: W sumie to tak :roll::lol: Quote
zuza:D Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dobra zmykam. :hand: Nie zapomnieć o pizzie. A po jednym potworku wysyłam do was.;) Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Dobra zmykam. :hand: Nie zapomnieć o pizzie. A po jednym potworku wysyłam do was.;) Mam swojego, wystarczy :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zuza:D napisał(a):Dobra zmykam. :hand: Nie zapomnieć o pizzie. A po jednym potworku wysyłam do was.;) Bye bye. Nie zapomne ;) Spoko, własnie dotarł, ale jakiś brzydal, ja wiem, że ładniejsze zostawiłaś sobie, ale mogłabyś pomyśleć o koleżance :evil_lol: Quote
Recommended Posts