Korciaczki Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ależ piękne, wiosnenne zdjęcia : ) avatorek i banerek super Quote
lenka13 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 słodziak... i ta wiosna, ja już na nią tylko czekam... a bannerek i avek śliczne... Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 super extra zajebiscie! jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam. Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/ Miłej nocy (dla tych którym działa dogo) i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/ Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 super extra zajebiscie! jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam. Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/ Miłej nocy (dla tych którym działa dogo) i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/ [CENTER]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Spokojnie spokoooojni :D Wszystko sie dodało pięknie wygląda zdjęcia są cudowne Caprutek jest po prostu piękny :* Mnie Dogo cały dzień nie działało ;P U mnie też kilka zdjęć dodam właśnie :) Quote
Ciapkowa. Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 SPokojnie :) Mi tez nie dzialalo a sie denerwowalam :angry: Sliczny Caprutek :loveu: A av i banerek cudowne ;) Jaka czcionka pisałas "wiosennie"?:) _________________________________________ Zapraszamy na konkurs na najladniejszego psa na dgm ;) Wiele kategori i świetna zabawa:-P Link w podpisie :D Quote
wiki4 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hejka :kiss_2: [URL]http://i39.tinypic.com/dey8g4.png[/URL] Zajrzałam na pierwszą stronkę i super to jest :D Quote
Cavalierkaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 siema. :D Zielona herbatka i po sprawie xD luzz bluzz xD Spoxik u nas. :P mam new bloga xD [url]www.eHouse.blog.onet.pl[/url] Chcecie to lookajcie. A Caprutek jak zwykle śpi :P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 hah ja na dogo nie wiem ile nie wchodzilam przez te "problemy" ale słodki mały Capriś :loveu: Quote
Dacote Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witamy się po raz pierwszy ;) Capri jest naprawdę pięknym pieskiem ;) Wygłaszcz go ode mnie :) Podoba mi się nagłówek bloga, choć sama House'm się nie interesuję :). Zapraszamy do nas ;) Quote
gosiulaa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bidulo widzę że miałaś taki sam problem z dodawaniem zdjęć jak ja... z tym że ja dodawałam zdjęcia schroniskowym psiurom :eviltong: śliczny malec :loveu: banner i avek również bardzo mi się podobają ;) Quote
Izuuus Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Świetne zdjęcia! :loveu: dogo dzisiaj zaskakująco szybko chodzi.. Quote
Ania :) Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zdjęcia śliczne no i Capri :loveu: mmm :D no właśnie aż się zdziwiłam, że dogo "normalnie" działa xD Quote
Baski_Kropka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 OoOo ty to chyba cierpisz na nadmiar czasu :D blog avatarki banerki fiu fiuu :D Quote
Cavalierkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 siemaa.! Jak tam u nas.? A wręcz zajebiaszczo! (pomijając to, że jest błoto ;/) a tak to super. Caprusiasty ma super humorek. (obecnie - śpi xD Chyba was to nie dziwi, co? xD ) No... ja mam też super humor. :D Z moooim. xD Dzisiaj na próbie żeśmy razem boki zrywali.A pozatym idziemy do tego kina w sobote c'nie? No ale filmu nie mozemy znaleźć :D Ale chyba na the box- pułapka pójdziemy. Ktoś był.??? a tak wgl. to mnie czeka giga praca bo mam zamówienie na bloga w htmlu także loool i ajć xD Quote
Ciapkowa. Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 hej :) Super, że u was dobrze. U nas też straszne bloto ;/ Gratuluje..yy z chłopakiem :D :loveu: Quote
gosiulaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witam w klubie bo humor również mam rewelacyjny!!!!!!!!!!! Uwielbiam mieć dobry humor :eviltong: AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! :D:D Quote
Cavalierkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='gosiulaa']Witam w klubie bo humor również mam rewelacyjny!!!!!!!!!!! Uwielbiam mieć dobry humor :eviltong: AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! :D:D[/QUOTE] Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale... zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P Quote
Baski_Kropka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A co to...zakochana para :D ?? Aaa ja ostatnio za to mam nie najlepszy czas....w sumie ten tydzień zaczał się tregicznie dla naszej rodzinki..i taka kaszana.... Quote
gosiulaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='CaneSs']Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale... zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P[/QUOTE] No pięknie... to niezłego pecha się miało :eviltong: ja dziś humor straciłam niestety bo jestem obolała od góry do dołu i nic mi się nie chce :p ;** Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy :multi: tyle czasu nas nie było :crazyeye: ale widzę , że masz super avatar i baner - uwielbiam oglądać House'a:lol: Quote
Cavalierkaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Baski_Kropka']A co to...zakochana para :D ?? Aaa ja ostatnio za to mam nie najlepszy czas....w sumie ten tydzień zaczał się tregicznie dla naszej rodzinki..i taka kaszana....[/QUOTE] Czy ja wiem... się okaże. xD A czemu aż tak źle.? :( Quote
Recommended Posts