Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super extra zajebiscie!
jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam.
Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/
Miłej nocy (dla tych którym działa dogo)

i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/

Posted

super extra zajebiscie!
jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam.
Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/
Miłej nocy (dla tych którym działa dogo)

i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/
[CENTER]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
[/CENTER]

Posted

Spokojnie spokoooojni :D Wszystko sie dodało pięknie wygląda zdjęcia są cudowne Caprutek jest po prostu piękny :*

Mnie Dogo cały dzień nie działało ;P
U mnie też kilka zdjęć dodam właśnie :)

Posted

SPokojnie :) Mi tez nie dzialalo a sie denerwowalam :angry: Sliczny Caprutek :loveu: A av i banerek cudowne ;) Jaka czcionka pisałas "wiosennie"?:)

Posted

Witamy się po raz pierwszy ;)
Capri jest naprawdę pięknym pieskiem ;) Wygłaszcz go ode mnie :)
Podoba mi się nagłówek bloga, choć sama House'm się nie interesuję :).
Zapraszamy do nas ;)

Posted

Bidulo widzę że miałaś taki sam problem z dodawaniem zdjęć jak ja... z tym że ja dodawałam zdjęcia schroniskowym psiurom :eviltong:

śliczny malec :loveu: banner i avek również bardzo mi się podobają ;)

Posted

siemaa.!
Jak tam u nas.? A wręcz zajebiaszczo! (pomijając to, że jest błoto ;/)
a tak to super. Caprusiasty ma super humorek. (obecnie - śpi xD Chyba was to nie dziwi, co? xD )
No... ja mam też super humor. :D
Z moooim. xD Dzisiaj na próbie żeśmy razem boki zrywali.A pozatym idziemy do tego kina w sobote c'nie?
No ale filmu nie mozemy znaleźć :D
Ale chyba na the box- pułapka pójdziemy.
Ktoś był.???

a tak wgl. to mnie czeka giga praca bo mam zamówienie na bloga w htmlu także loool i ajć xD

Posted

[quote name='gosiulaa']Witam w klubie bo humor również mam rewelacyjny!!!!!!!!!!! Uwielbiam mieć dobry humor :eviltong: AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! :D:D[/QUOTE]
Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D
Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P
ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale...
zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P

Posted

[quote name='CaneSs']Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D
Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P
ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale...
zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P[/QUOTE]

No pięknie... to niezłego pecha się miało :eviltong: ja dziś humor straciłam niestety bo jestem obolała od góry do dołu i nic mi się nie chce :p

;**

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A co to...zakochana para :D ??

Aaa ja ostatnio za to mam nie najlepszy czas....w sumie ten tydzień zaczał się tregicznie dla naszej rodzinki..i taka kaszana....[/QUOTE]
Czy ja wiem... się okaże. xD
A czemu aż tak źle.? :(