łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Donvitow, myślałam, że jesteś młodszy :oops: Kolejny powód na założenie fb :P gdybys je miała to byś mniej więcej wiek Donvitow-a "oszacowała" :P 1 Quote
Donvitow Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Mój profil na fb to psy, koty, troszkę roślinek.:) Wenus i Agata już są na oficjalnej stronie burbulowej.:). Nie wiem dlaczego nie mogę wkleić linka.:(. Aga podkradnij fotę Hubertusa z "Pupilleo".:) To dopiero dziewczyny zobaczą gdzie się gościliśmy.:) PS. Mam skończone 18 lat.:)))))))) Quote
agaga21 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 tu jeszcze dostałam na maila opis mojej kruszynki :) a gościliśmy się tu: z zewnątrz super! bardzo pięknie ale w środku myśliwskie "klimaty". na szczęście siedzieliśmy na zewnątrz. Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 hahaha! nos venus najlepszy ;) a kto te foty robił? właściciele jedynego(?) boerboela w Zabrzu :megagrin: Donvitow powinien wiedziec o kim mowa, ale jak coś moge ci nazwisko na pw podać ;) Quote
agaga21 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 właściciele jedynego(?) boerboela w Zabrzu :megagrin: Donvitow powinien wiedziec o kim mowa, ale jak coś moge ci nazwisko na pw podać ;) aaa, to mówi od razu że od małgosi :) prawie wszyscy się tam poznaliśmy, generalnie to było super spotkanie towarzyskie wybaczcie, że wszystkim nie odpisuję ale multicytowanie mi nie działa. kalyna, zawsze staram sie, by venus miała luźną smycz. Quote
agaga21 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 To w Zabrzu mamy burbula? Łał a tak. i macie też psie spotkania co tydzień w których uczestniczy nawet 30 psów na wielkim, ogrodzonym terenie (i boerboel-kastor właśnie też) Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 a tak. i macie też psie spotkania co tydzień w których uczestniczy nawet 30 psów na wielkim, ogrodzonym terenie (i boerboel-kastor właśnie też) tak, w psiltonie ;) tak, mamy burbla, mieszka z cane corso ;) nie daleko mnie właściwie mieszka. Quote
Naklejka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hm, chyba nigdy się nie spotkaliśmy, bo bym pewnie zapamiętała takiego moloska. Psilton znam, ale to nie dla nas ;) A ja widuję basenji :P Quote
agaga21 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Hm, chyba nigdy się nie spotkaliśmy, bo bym pewnie zapamiętała takiego moloska. Psilton znam, ale to nie dla nas ;) A ja widuję basenji :P a bo kastoerk ma dopiero 4,5 miesiąca to mogłaś go jeszcze nie spotkać. za to jego towarzyszka cc zuza-cudowna! strasznie kochana suczka. Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Mój profil na fb to psy, koty, troszkę roślinek. :) Ja kojarzę jakies takie zdjęcie przy drewnianym stole , są chyba koty lub kot i Ty z małżonką ( chyba) albo mi sie coś przyśniło bo teraz nie moge tej fotki znaleźć ale zawsze wiedziałam jak "wyglądasz" ( na tym zdjęciu byleś chyba bokiem / tyłem).... ;) Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 To jest oficjalna strona burbuli?? to jest oficjalna strona boerboel international http://www.boerboelinternational.eu/news.php są jeszcze inne(SABT/SABBA) ale my mamy właśnie w BI rodowód. mając rodowód w BI mogę też wyceniać psa również w tamtych organizacjach. Quote
wilczy zew Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Jakie tam fajne foty :) Z tej wyceny to zauważyła,że wszystkie były przypięte to takich samych kołków. Są jakieś burburowe? Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Jakie tam fajne foty :) Z tej wyceny to zauważyła,że wszystkie były przypięte to takich samych kołków. Są jakieś burburowe? ale, że co? burbulowe kołki? :D chyba nie ;) Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 lena-treserka ;) https://www.youtube.com/watch?v=2uqJzTAd6rk&list=UU_7ONjIQg5avnK_597lD9Mg Quote
łamAga Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Jak słodko :loveu: Jaka Lenka już duża :loveu: czyżby była leworęczna ? czy to zbieg okoliczności że rzuca piłeczkę lewą ręką ;) Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 lenka się wprawia, raz podłapała jak ćwiczę z kruszyną i zaczyna naśladować :) aga, lena zdecydowanie praworęczna. Quote
*Magda* Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Theoś też już tresuje Torę i jak daje jej sam miskę z jedzeniem, to mówi "siad" :loveu: A Tora słucha :bigcool: Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 gruby zostawił nam paskudną niespodziankę na wycieraczce... :roll: Quote
agaga21 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 nie no, coś ty. gruby to gentelman, nie nasrałby na wycieraczkę. mysz...ale w kilku kawałkach, totalnie wybebeszona. Quote
zerduszko Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Fuj, fuj, fuj! Ale w sumie dobrze, ze nie qpa ;) Quote
Recommended Posts