Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

znasz to miejsce? mnie trochę przeraża klimat myśliwski...nie lubię bardzo...a tam na ścianach "trofea" :roll:

Osobiście nie, bo to przeciwny kierunek od Opola niż moje miasto ;)

Ale mój Bogdan kiedyś tam był, ale wiele lat temu przejazdem ze szwagrem :)

Posted

dzisiaj lenka siedziała u mnie na kolanach a ja do niej mówiłam:

-lenusia, jesteś taka ładniutka. jak kwiatuszek. 

a ona mi odpowiada

-a ty jesteś taka ładniutka jak moja mamusia.

:iloveyou:  :iloveyou:  :iloveyou:

a w ogóle to od poniedziałku znów chora, więc siedzimy w domu...myślałam, że ją puszczę do przedszkola dziś i jutro ale taki ma kaszel, że się nie nadaje.

Posted

słodziak z Lenki  :loveu:

a przeziebienia to widac teraz norma , moja siostra tez walczyła u Marysi z przeziebieniem , Marysia tydzien do przedszkola nie chodziła u kuzynostwa z dzieciakami co pierwszy raz do przedszkola poszli to samo ....

Posted

Taki bydlaczek z Kruszynki :loveu:

Ktoś ją jeszcze na ulicy ma za szczeniaczka? :hmmmm:

nie wiem...ludzie przestali nas zaczepiać i mówić "jaki śliczny piesek"  :diabloti:  :diabloti:  :diabloti:
  • Upvote 1
Posted

Super kufa. :)

ostatnio jak byłeś u nas, to ważyła ok 30kg. zażartowałeś, że następnym razem przyjedziesz, gdy dobije do 40kg. tak więc już czas ;)

Teraz juz poważnie wygląda  :loveu:

na zdjęciu może i poważnie ale na żywo to nadal ciapciak. w dodatku strasznie jest nieproporcjonalna teraz. tył ma strasznie wysoki, w ogóle wygląda jakby tył, przód i głowa były od 3 różnych psów  :hmmmm:

Posted

Ze szczyli  Wenus jest najładniejsza. Myślę że tylko względy organizacyjne zadecydowały że dziewczyny nie wróciły z pucharem za pierwsze miejsce. Sędzina główna wyraźnie zachwycała się " kruszynką". Zresztą sędziowie od prób psychicznych też ją zaczepiali.:)