agaga21 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 dokładnie tu: http://www.hubertus-dworek.pl/ Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Nawet nie wiedziałam, że tam takie imprezy robią :P Quote
agaga21 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Nawet nie wiedziałam, że tam takie imprezy robią :P znasz to miejsce? mnie trochę przeraża klimat myśliwski...nie lubię bardzo...a tam na ścianach "trofea" :roll: Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ale to daleko ode mnie :lookarou: Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 znasz to miejsce? mnie trochę przeraża klimat myśliwski...nie lubię bardzo...a tam na ścianach "trofea" :roll: Osobiście nie, bo to przeciwny kierunek od Opola niż moje miasto ;) Ale mój Bogdan kiedyś tam był, ale wiele lat temu przejazdem ze szwagrem :) Quote
agaga21 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 dzisiaj lenka siedziała u mnie na kolanach a ja do niej mówiłam: -lenusia, jesteś taka ładniutka. jak kwiatuszek. a ona mi odpowiada -a ty jesteś taka ładniutka jak moja mamusia. :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: a w ogóle to od poniedziałku znów chora, więc siedzimy w domu...myślałam, że ją puszczę do przedszkola dziś i jutro ale taki ma kaszel, że się nie nadaje. Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 słodziak z Lenki :loveu: a przeziebienia to widac teraz norma , moja siostra tez walczyła u Marysi z przeziebieniem , Marysia tydzien do przedszkola nie chodziła u kuzynostwa z dzieciakami co pierwszy raz do przedszkola poszli to samo .... Quote
*Magda* Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Taki bydlaczek z Kruszynki :loveu: Ktoś ją jeszcze na ulicy ma za szczeniaczka? :hmmmm: Quote
agaga21 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Taki bydlaczek z Kruszynki :loveu: Ktoś ją jeszcze na ulicy ma za szczeniaczka? :hmmmm: nie wiem...ludzie przestali nas zaczepiać i mówić "jaki śliczny piesek" :diabloti: :diabloti: :diabloti: 1 Quote
agaga21 Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Super kufa. :) ostatnio jak byłeś u nas, to ważyła ok 30kg. zażartowałeś, że następnym razem przyjedziesz, gdy dobije do 40kg. tak więc już czas ;) Teraz juz poważnie wygląda :loveu: na zdjęciu może i poważnie ale na żywo to nadal ciapciak. w dodatku strasznie jest nieproporcjonalna teraz. tył ma strasznie wysoki, w ogóle wygląda jakby tył, przód i głowa były od 3 różnych psów :hmmmm: Quote
agaga21 Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 A może to kundel :laugh2_2: może...pojadę z nią na tą wycenę i nas wyśmieją :look3: kurde, co jest??? chcę wstawić zdjęcia i dostaję taki komunikat: Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif Quote
agaga21 Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 nie rozumiem...jedno zdjęcie wstawiam, reszty nie mogę :lookarou: Quote
łamAga Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Też czasami mi taki komunikat wyskoczy ale pobiore jeszcze raz UHRL obrazka i wtedy już mi wstawi , coraz vardziej zaczyna mnie drażnić to nowe dogo .... Quote
*Magda* Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ja nie pomogę, bo póki co wstawia (-ło) mi zdjęcia ;) Quote
YxNinaxY Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jaka dumna na ostatnim zdjęciu :loveu: Czyli kundel spisał się na medal? ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-wMZhZuv5UJc/VDJuRTnJ-GI/AAAAAAAApyg/VJD0fDiF3cc/w392-h553-no/IMG_6568.JPG jak dostojnie wygląda z tym medalem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ze szczyli Wenus jest najładniejsza. Myślę że tylko względy organizacyjne zadecydowały że dziewczyny nie wróciły z pucharem za pierwsze miejsce. Sędzina główna wyraźnie zachwycała się " kruszynką". Zresztą sędziowie od prób psychicznych też ją zaczepiali.:) Quote
Margi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Gratulacje :klacz: .Super,że kruszynka tak dobrze wypadła na pierwszej pokazówce. Quote
Recommended Posts