agaga21 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 u mnie teraz też przeczytane i nieprzeczytane. jak ja lubię te zmiany na dogo:shake: Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 ciekawe kiedy dogo się naprawi. cały czas znikają mi subskrypcje. Quote
Donvitow Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='dOgLoV']kocham Twoje zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: ja nie wiem jak Ty to robisz ze przy tylu zwierzakach i dwójce dzieci ( plus mąż :diabloti:) masz taki porządek w domu :crazyeye: u mnie pełno piachu i sierści zawsze jest :roll:[/QUOTE] Aga dowiedziała sie że przyjadę 15 minut wczesniej.:). W domu był porzadek.:) kamil,lucyna i Anis na kanapie ogladali bajki/ dokładnie jak na focie.:)/ No i jeszcze zalapałem sie na pyszny obiadek. Chyba częściej bedę jeździł nawet do Gdanska przez Wolsztyn.:) Centaurus swoj folwark ma pod legnicą. Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Donvitow']Aga dowiedziała sie że przyjadę 15 minut wczesniej.:). W domu był porzadek.:) kamil,lucyna i Anis na kanapie ogladali bajki/ dokładnie jak na focie.:)/ No i jeszcze zalapałem sie na pyszny obiadek. Chyba częściej bedę jeździł nawet do Gdanska przez Wolsztyn.:) Centaurus swoj folwark ma pod legnicą.[/QUOTE]nie kłam, miało być 15 minut ale dałeś mi pół godziny:eviltong: nawet nie wiesz ile można w tym czasie zrobić:evil_lol: jak będę wiedziała, że gdzieś jedziesz, to będę miała na uwadze niespodziewanego gościa :) Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Donvitow']Aga dowiedziała sie że przyjadę 15 minut wczesniej.:). W domu był porzadek.:) kamil,lucyna i Anis na kanapie ogladali bajki/ dokładnie jak na focie.:)/ No i jeszcze zalapałem sie na pyszny obiadek. Chyba częściej bedę jeździł nawet do Gdanska przez Wolsztyn.:) Centaurus swoj folwark ma pod legnicą.[/QUOTE] i się wydało :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 dopiero obejrzałam fotki z domu wariatów :loveu: cudne Kamila ze zwierzakami, powalają Etny z kotem :mdleje: WOW!!! bosko! i Porto ahhhh uwielbiam :D Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='dOgLoV']i się wydało :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]no, wydało się, że jestem robokopem, który ma ZAWSZE czysto przy tylu szkodnikach i ZAWSZE ma dobry obiad naszykowany w razie niespodziewanego gościa. miałam fuksa, że vito nie jechał dzień wcześniej, bo bym umarła ze wstydu:evil_lol: [quote name='malawaszka']dopiero obejrzałam fotki z domu wariatów :loveu: cudne Kamila ze zwierzakami, powalają Etny z kotem :mdleje: WOW!!! bosko! i Porto ahhhh uwielbiam :D[/QUOTE]miło mi bardzo monika, że ci się mój dom wariatów podoba :evil_lol: a porto pychotka, jeszcze mi ciut na dziś zostało :) a dziś to dopiero miałam wesoło! oba koty wdepnęły we własne kupy w kuwecie [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_confused.gif[/IMG] najpierw anis, wystarczyło mu jednak tylko łapkę chusteczką nawilżoną wytrzeć, za to salma upaprała się tak, że musiałam myć jej łapy! jezu, co za dzikus z niej wyszedł! co prawda obyło się bez ran ale rozerwała mi bluzkę pazurami. po myciu zamknęłam je w łazience i zabrałam się za mycie podłóg z kupkowych śladów a potem musiałam się zabrać za siebie, bo salma walcząc powycierała we mnie łapki [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_confused.gif[/IMG]masakra! Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='agaga21']no, wydało się, że jestem robokopem, który ma ZAWSZE czysto przy tylu szkodnikach i ZAWSZE ma dobry obiad naszykowany w razie niespodziewanego gościa. miałam fuksa, że vito nie jechał dzień wcześniej, bo bym umarła ze wstydu:evil_lol: a dziś to dopiero miałam wesoło! oba koty wdepnęły we własne kupy w kuwecie [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_confused.gif[/IMG] najpierw anis, wystarczyło mu jednak tylko łapkę chusteczką nawilżoną wytrzeć, za to salma upaprała się tak, że musiałam myć jej łapy! jezu, co za dzikus z niej wyszedł! co prawda obyło się bez ran ale rozerwała mi bluzkę pazurami. po myciu zamknęłam je w łazience i zabrałam się za mycie podłóg z kupkowych śladów a potem musiałam się zabrać za siebie, bo salma walcząc powycierała we mnie łapki [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_confused.gif[/IMG]masakra![/QUOTE] Tak tak :diabloti: to miałaś bardzo pachnące zajęcie dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie zazdroszczę :shake: Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Salma pokazała swój charakterek :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='dOgLoV']Tak tak :diabloti: to miałaś bardzo pachnące zajęcie dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie zazdroszczę :shake:[/QUOTE]chyba nie ma nic bardziej śmierdzącego niż kocie g.... [quote name='magdabroy']Salma pokazała swój charakterek :diabloti:[/QUOTE]mam na nią sposób. trzeba kota złapać za skóre na karku i daje sobie łapki umyć, nawet mydłem! Quote
lula2010 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) .....no to mialas dzis goooowniany dzien..:diabloti: :diabloti: :diabloti:,nie liczac oczywiscie wizyty Donvitow'a z prezentem...:lol:....chce sie obudzic w kwietniu np:cool3:moze juz nie bedzie sniegu i mrozu...:mad: Edited January 14, 2013 by lula2010 Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='lula2010'].....no to mialas dzis goooowniany dzien..:diabloti: :diabloti: :diabloti:,nie liczac oczywiscie wizyty Donwitow'a z prezentem...:lol:....chce sie obudzic w kwietniu np:cool3:moze juz nie bedzie sniegu i mrozu...:mad:[/QUOTE] odwiedzinki miałam w sobotę i żadne gówniane sprawy nie zepsuły mi tego dnia ;) też czekam na wiosnę. tak nas zasypało, że widać tylko biel. karol wracał z pracy z prędkością 10km/godzinę, nawet na głównej drodze!!! ja się jutro z dziećmi wybieram do sali zabaw ze zjeżdżalniami i basenami piłeczkowymi i zastanawiam się czy damy radę dojechać! Quote
lula2010 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 no to zycze powodzenia...i uwazaj na drodze...a Kamilek pewnie ferie ma?dzis na FB doczytalam ,ze za odsniezanie auta na dworze przy wlaczonym silniku mozna dostac 3 setki mandatu...:razz: Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='lula2010']no to zycze powodzenia...i uwazaj na drodze...a Kamilek pewnie ferie ma?dzis na FB doczytalam ,ze za odsniezanie auta na dworze przy wlaczonym silniku mozna dostac 3 setki mandatu...:razz:[/QUOTE] A to czemu?? Quote
lula2010 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 .....podobno sa paragrafy (chodzi min o ochrone srodowiska),ja nie mam prawa jazdy ,nie znam przepisow,reszta madrosci nt mandatu i odsniezania auta wyleciala mi z glowy... Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 o kurde, przecież szyby muszą odmarznąć! to przegięcie!!! Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 To jak będę siedziała w aucie z odpalonym silnikiem, to też dostanę mandat? :crazyeye: Bo jak nie, to odpalę auto, będę siedzieć za kierownicą, a mąż będzie odśnieżał :) Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='magdabroy']To jak będę siedziała w aucie z odpalonym silnikiem, to też dostanę mandat? :crazyeye: Bo jak nie, to odpalę auto, będę siedzieć za kierownicą, a mąż będzie odśnieżał :)[/QUOTE] w niemczech pewnie są całkiem inne przepisy. Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='agaga21']w niemczech pewnie są całkiem inne przepisy.[/QUOTE] Ja w niemcowni o niczym podobnym nie słyszałam :shake: Ale poprzedni post, napisałam czysto teoretycznie, bo czasem jednak jestem w PL (zazwyczaj zimą) Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ja w niemcowni o niczym podobnym nie słyszałam :shake: Ale poprzedni post, napisałam czysto teoretycznie, bo czasem jednak jestem w PL (zazwyczaj zimą)[/QUOTE] ja w razie czego zwale na ryczące w aucie zmarznięte dzieci:eviltong: Quote
bira Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 To Cię dzisiaj Salma załatwiła... feeeeeeeeee... Dzięki bogu moja Hona nie załatwia się od jakiegos czasu w domu, to nie mam takich atrakcji ;-) Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='bira']To Cię dzisiaj Salma załatwiła... feeeeeeeeee... Dzięki bogu moja Hona nie załatwia się od jakiegos czasu w domu, to nie mam takich atrakcji ;-)[/QUOTE] kiedyś na allegro widziałam osprzęt dla kotów do nauki załatwiania się bezpośrednio do ubikacji! korciło mnie by to kupić ale zrezygnowałam. ciekawa jestem czy to się faktycznie sprawdza. Quote
magdyska25 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 wygodny pomysł z drugiej strony ma swój minus- wchodzisz patrzysz a tutaj w toalecie pływa... Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='magdyska25']wygodny pomysł z drugiej strony ma swój minus- wchodzisz patrzysz a tutaj w toalecie pływa...[/QUOTE] no wiesz, spłukanie toalety zajmuje sekundę a to znacznie krócej niż czyszczenie kuwety. Quote
bira Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Moja ciotka nie miała osprzętu, jej kot sam z siebie nauczył się załatwiać w toalecie... nikt do tej pory nie wie jak on wyczaił, że tam można sikać... Z kuwety skorzystał może ze ttrzy razy do momentu aż odkrył kibelek ;-) Quote
Recommended Posts