agaga21 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']jak ja bym miała takie problemy, że mój Sebek chce szczeniaczka:evil_lol: przecież jak Was stać i macie warunki na kolejnego psa to co to za problem? dla mnie żaden by był, jak się chce to się wykorzystuje takie momenty, niż potem żałować, a jak nie jesteście pewni to dt świetnym jest pomysłem, na spokojnie można zobaczyć jak reszta stada zareaguje i Wy poznacie charakter małego, same plusy!:evil_lol: ale nie namawiam.[/QUOTE]gdybym nie miała niemowlaka w domu, to kto wie...ale 3 psy, 2 dzieci, w tym jedno maleńkie, które zaraz zacznie chodzić i którego z oka spuścić nie można, to wystarczająco dużo jak dla jednej osoby. dla jednej, bo karola całymi dniami nie ma, bo jest w pracy. a takiego malucha trzeba przypilnować, wychować....nie wspominając o wszędobylskich siuśkach i pędem pełzającej do tych siuśków lenki:roll: [quote name='agnieszka32']Taaaaak, Lucynka też była na DT... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]i gamoń też:eviltong: także sądzę że i szczylek by miał szansę się zasiedzieć ;) edit: właśnie powiedziałąm karolowi: "co za różnica 3 czy 4 psy? przy ośmiu to by była różnica ale lucynka jest taka mała, że czwarty by nie robił różnicy" nic nie powiedział:diabloti: Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 lena chodzi przy meblach i biega na czterech :) fotka z dzisiaj taka na szybko [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/IMG] Quote
lula2010 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='agaga21']lena chodzi przy meblach i biega na czterech :) fotka z dzisiaj taka na szybko [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/IMG][/QUOTE] dawno nie zagladalam.....zdjecia cuuuudne....wszystkie....balaganu nigdzie nie zauwazylam......czy jest juz 4 psiak?Pan maz sie ugial?wg mnie coreczka podobna do mamy,a synus do taty.... Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='lula2010']dawno nie zagladalam.....zdjecia cuuuudne....wszystkie....balaganu nigdzie nie zauwazylam......czy jest juz 4 psiak?Pan maz sie ugial?wg mnie coreczka podobna do mamy,a synus do taty....[/QUOTE] dziękuję:) męża nie naciskam, sama wiem, że 4 psy to za dużo jak na mnie. Quote
łamAga Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/URL] słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='dOgLoV'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/URL] słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :):) własnie zrobiłam w salonie małe przemeblowanie. wygląda beznadziejnie ale zagrodziłam jedną drogę ucieczki z dywanu:evil_lol: została jeszcze tylko jedna i nieszczęsny kącik z kwiatkami w doniczkach, które stoją na podłodze. muszę jeszcze coś wykombinować... Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='agaga21']:):) własnie zrobiłam w salonie małe przemeblowanie. wygląda beznadziejnie ale zagrodziłam jedną drogę ucieczki z dywanu:evil_lol: została jeszcze tylko jedna i nieszczęsny kącik z kwiatkami w doniczkach, które stoją na podłodze. muszę jeszcze coś wykombinować...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lenka piekna:loveu: Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 szlag by to! robią człowieka w konia na każdym kroku! jak nie własna rodzinka to nieuczciwy sklep internetowy. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: kupiłam sprzęt, miał być nowy, ze sklepu, przyszedł porysowany, brudny, ZE ŚLADAMI UŻYWANIA!!!!:angryy: no kuźwa, wściekłam się!!! jakbym chciała używany, to kupiłabym przez allegro. telefonów po 17 już nie odbierają więc napisałam im wiadomość, że mają zabierać to stare badziewie na swój koszt i odsyłać pieniądze albo nowy towar, nie używany. Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']ehhh... a co to za sklep i sprzęt?[/QUOTE] sprzęt drobne agd. a sklep ten: [url]http://www.eukasa.pl/[/url] ODRADZAM I NIE POLECAM!:angryy: Quote
*Magda* Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie zazdroszczę :shake: Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi ;) Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 ech no...cóż to za problemy? inni mają większe....... Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='agaga21']ech no...cóż to za problemy? inni mają większe.......[/QUOTE] niech Ci oddadzą kasę i się wypchają, nie można im darować! Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']niech Ci oddadzą kasę i się wypchają, nie można im darować![/QUOTE] jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co. Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='agaga21']jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co.[/QUOTE] nie daj się, jaka reklamacja... sprzęt w takim stanie to tylko zwrot! masakra, aż strach coś zamawiać, ja zamawiam na allegro i nie miałam takich "przygód" na szczęście. Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']nie daj się, jaka reklamacja... sprzęt w takim stanie to tylko zwrot! masakra, aż strach coś zamawiać, ja zamawiam na allegro i nie miałam takich "przygód" na szczęście.[/QUOTE] ja zazwyczaj też na allegro. nie wiem co mnie podkusiło...choć i na allegro też się parę razy nacięłam. Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 kurcze, czy to ja przesadzam z tą ostrożnością...? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229782-LEXUS-zag%C5%82odzony-stary-rasowy-amstaff-prosi-o-pomoc!?p=19488082#post19488082[/url] bo już sama nie wiem! Quote
*Magda* Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Przeczytałam i nawet nie będę tego komentować :shake: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='agaga21']kurcze, czy to ja przesadzam z tą ostrożnością...? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229782-LEXUS-zagłodzony-stary-rasowy-amstaff-prosi-o-pomoc!?p=19488082#post19488082[/URL] bo już sama nie wiem![/QUOTE] jak dla mnie nie, coraz częściej spotyka się tu ludzi, którzy z miłością do zwierząt to mają mało wspólnego... ja rozumiem, że jak się zaczyna to można nie wiedzieć tego czy tamtego, ale rad trzeba umieć słuchać. Quote
Donvitow Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zawsze będę pamiętał taki slogan mądrej Kobiety- ratujcie tak zwierzęta by po was nikt ich nie musiał po raz drugi ratować. Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='magdabroy']Przeczytałam i nawet nie będę tego komentować :shake:[/QUOTE] a warto, bo jak kobicie kilka kolejnych osób powie, że nie ma racji, to może się zastanowi! [quote name='justysiek']jak dla mnie nie, coraz częściej spotyka się tu ludzi, którzy z miłością do zwierząt to mają mało wspólnego... ja rozumiem, że jak się zaczyna to można nie wiedzieć tego czy tamtego, ale rad trzeba umieć słuchać.[/QUOTE]to co tam się dzieje jest wbrew zdrowemu rozsądkowi! [quote name='Donvitow']Zawsze będę pamiętał taki slogan mądrej Kobiety- ratujcie tak zwierzęta by po was nikt ich nie musiał po raz drugi ratować.[/QUOTE]mądre słowa. Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='agaga21']a warto, bo jak kobicie kilka kolejnych osób powie, że nie ma racji, to może się zastanowi! to co tam się dzieje jest wbrew zdrowemu rozsądkowi! mądre słowa.[/QUOTE] masakra:shake: przecież psa można wykastrować w nowym domu, jak już się trochę oswoi, takie metody mogą tylko doprowadzić do tragedii. Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='agaga21']jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co.[/QUOTE] dodzwoniłam się, kazali mi wypełnić formularz reklamacyjny... obiecali, że rozpatrzą to błyskawicznie, facet na moje słowa, że sprzęt brudny i porysowany powiedział "niemożliwe!". a jednak... w międzyczasie dostałam odpowiedź na maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację i pytaniem kiedy i gdzie kurier ma przyjechać po odbiór. ciekawa jestem jak szybko mi to załatwią i w jaki sposób. Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='agaga21']dodzwoniłam się, kazali mi wypełnić formularz reklamacyjny... obiecali, że rozpatrzą to błyskawicznie, facet na moje słowa, że sprzęt brudny i porysowany powiedział "niemożliwe!". a jednak... w międzyczasie dostałam odpowiedź na maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację i pytaniem kiedy i gdzie kurier ma przyjechać po odbiór. ciekawa jestem jak szybko mi to załatwią i w jaki sposób.[/QUOTE] trzymam kciuki za szybki zwrot i wymianę sprzętu! Quote
Recommended Posts