Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']jak ja bym miała takie problemy, że mój Sebek chce szczeniaczka:evil_lol:
przecież jak Was stać i macie warunki na kolejnego psa to co to za problem? dla mnie żaden by był, jak się chce to się wykorzystuje takie momenty, niż potem żałować, a jak nie jesteście pewni to dt świetnym jest pomysłem, na spokojnie można zobaczyć jak reszta stada zareaguje i Wy poznacie charakter małego, same plusy!:evil_lol: ale nie namawiam.[/QUOTE]gdybym nie miała niemowlaka w domu, to kto wie...ale 3 psy, 2 dzieci, w tym jedno maleńkie, które zaraz zacznie chodzić i którego z oka spuścić nie można, to wystarczająco dużo jak dla jednej osoby. dla jednej, bo karola całymi dniami nie ma, bo jest w pracy. a takiego malucha trzeba przypilnować, wychować....nie wspominając o wszędobylskich siuśkach i pędem pełzającej do tych siuśków lenki:roll:

[quote name='agnieszka32']Taaaaak, Lucynka też była na DT... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]i gamoń też:eviltong: także sądzę że i szczylek by miał szansę się zasiedzieć ;)

edit:
właśnie powiedziałąm karolowi: "co za różnica 3 czy 4 psy? przy ośmiu to by była różnica ale lucynka jest taka mała, że czwarty by nie robił różnicy"
nic nie powiedział:diabloti:

Posted

lena chodzi przy meblach i biega na czterech :)
fotka z dzisiaj taka na szybko
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='agaga21']lena chodzi przy meblach i biega na czterech :)
fotka z dzisiaj taka na szybko
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/IMG][/QUOTE]
dawno nie zagladalam.....zdjecia cuuuudne....wszystkie....balaganu nigdzie nie zauwazylam......czy jest juz 4 psiak?Pan maz sie ugial?wg mnie coreczka podobna do mamy,a synus do taty....

Posted

[quote name='lula2010']dawno nie zagladalam.....zdjecia cuuuudne....wszystkie....balaganu nigdzie nie zauwazylam......czy jest juz 4 psiak?Pan maz sie ugial?wg mnie coreczka podobna do mamy,a synus do taty....[/QUOTE]
dziękuję:)
męża nie naciskam, sama wiem, że 4 psy to za dużo jak na mnie.

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-kfrl8TLbxJw/UCI5o-uv2II/AAAAAAAAFeQ/JpVDEr8gSLA/s720/IMG_4101.JPG[/URL] słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:):)

własnie zrobiłam w salonie małe przemeblowanie. wygląda beznadziejnie ale zagrodziłam jedną drogę ucieczki z dywanu:evil_lol: została jeszcze tylko jedna i nieszczęsny kącik z kwiatkami w doniczkach, które stoją na podłodze. muszę jeszcze coś wykombinować...

Posted

[quote name='agaga21']:):)

własnie zrobiłam w salonie małe przemeblowanie. wygląda beznadziejnie ale zagrodziłam jedną drogę ucieczki z dywanu:evil_lol: została jeszcze tylko jedna i nieszczęsny kącik z kwiatkami w doniczkach, które stoją na podłodze. muszę jeszcze coś wykombinować...[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lenka piekna:loveu:

Posted

szlag by to! robią człowieka w konia na każdym kroku! jak nie własna rodzinka to nieuczciwy sklep internetowy. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy:
kupiłam sprzęt, miał być nowy, ze sklepu, przyszedł porysowany, brudny, ZE ŚLADAMI UŻYWANIA!!!!:angryy: no kuźwa, wściekłam się!!!
jakbym chciała używany, to kupiłabym przez allegro.
telefonów po 17 już nie odbierają więc napisałam im wiadomość, że mają zabierać to stare badziewie na swój koszt i odsyłać pieniądze albo nowy towar, nie używany.

Posted

[quote name='justysiek']ehhh... a co to za sklep i sprzęt?[/QUOTE]
sprzęt drobne agd.
a sklep ten: [url]http://www.eukasa.pl/[/url]
ODRADZAM I NIE POLECAM!:angryy:

Posted

[quote name='justysiek']niech Ci oddadzą kasę i się wypchają, nie można im darować![/QUOTE]

jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co.

Posted

[quote name='agaga21']jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co.[/QUOTE]
nie daj się, jaka reklamacja... sprzęt w takim stanie to tylko zwrot! masakra, aż strach coś zamawiać, ja zamawiam na allegro i nie miałam takich "przygód" na szczęście.

Posted

[quote name='justysiek']nie daj się, jaka reklamacja... sprzęt w takim stanie to tylko zwrot! masakra, aż strach coś zamawiać, ja zamawiam na allegro i nie miałam takich "przygód" na szczęście.[/QUOTE]
ja zazwyczaj też na allegro. nie wiem co mnie podkusiło...choć i na allegro też się parę razy nacięłam.

Posted

kurcze, czy to ja przesadzam z tą ostrożnością...? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229782-LEXUS-zag%C5%82odzony-stary-rasowy-amstaff-prosi-o-pomoc!?p=19488082#post19488082[/url] bo już sama nie wiem!

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, czy to ja przesadzam z tą ostrożnością...? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229782-LEXUS-zagłodzony-stary-rasowy-amstaff-prosi-o-pomoc!?p=19488082#post19488082[/URL] bo już sama nie wiem![/QUOTE]

jak dla mnie nie, coraz częściej spotyka się tu ludzi, którzy z miłością do zwierząt to mają mało wspólnego... ja rozumiem, że jak się zaczyna to można nie wiedzieć tego czy tamtego, ale rad trzeba umieć słuchać.

Posted

[quote name='magdabroy']Przeczytałam i nawet nie będę tego komentować :shake:[/QUOTE]
a warto, bo jak kobicie kilka kolejnych osób powie, że nie ma racji, to może się zastanowi!
[quote name='justysiek']jak dla mnie nie, coraz częściej spotyka się tu ludzi, którzy z miłością do zwierząt to mają mało wspólnego... ja rozumiem, że jak się zaczyna to można nie wiedzieć tego czy tamtego, ale rad trzeba umieć słuchać.[/QUOTE]to co tam się dzieje jest wbrew zdrowemu rozsądkowi!

[quote name='Donvitow']Zawsze będę pamiętał taki slogan mądrej Kobiety- ratujcie tak zwierzęta by po was nikt ich nie musiał po raz drugi ratować.[/QUOTE]mądre słowa.

Posted

[quote name='agaga21']a warto, bo jak kobicie kilka kolejnych osób powie, że nie ma racji, to może się zastanowi!
to co tam się dzieje jest wbrew zdrowemu rozsądkowi!

mądre słowa.[/QUOTE]

masakra:shake: przecież psa można wykastrować w nowym domu, jak już się trochę oswoi, takie metody mogą tylko doprowadzić do tragedii.

Posted

[quote name='agaga21']jasne, będę się z nimi szarpać. rano tam zadzwonię i zobaczymy. najbardziej się obawiam, że wezmą jako reklamację i sobie będę czekała parę tygodni nie wiadomo na co.[/QUOTE]

dodzwoniłam się, kazali mi wypełnić formularz reklamacyjny... obiecali, że rozpatrzą to błyskawicznie, facet na moje słowa, że sprzęt brudny i porysowany powiedział "niemożliwe!". a jednak...
w międzyczasie dostałam odpowiedź na maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację i pytaniem kiedy i gdzie kurier ma przyjechać po odbiór.
ciekawa jestem jak szybko mi to załatwią i w jaki sposób.

Posted

[quote name='agaga21']dodzwoniłam się, kazali mi wypełnić formularz reklamacyjny... obiecali, że rozpatrzą to błyskawicznie, facet na moje słowa, że sprzęt brudny i porysowany powiedział "niemożliwe!". a jednak...
w międzyczasie dostałam odpowiedź na maila z przeprosinami za zaistniałą sytuację i pytaniem kiedy i gdzie kurier ma przyjechać po odbiór.
ciekawa jestem jak szybko mi to załatwią i w jaki sposób.[/QUOTE]

trzymam kciuki za szybki zwrot i wymianę sprzętu!