bira Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Jessu, jaki śmieszek śliczny :-) Bizia się cieszy jak się ją ogląda :-) Malutkie cudeńko :-) Quote
lula2010 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 corcia przesliczna :loveu:,moj wnusio jutro konczy 8 miesiecy,sam staje w lozeczku ,probuje "chodzic"na paluszkach,przemieszcza sie na czworakach...:cunao: ,a ja ,jak kazda babcia, jestem z niego bardzo DUMNA :iloveyou: Quote
agaga21 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-MxA0A8yePBg/T9-F-HGuPBI/AAAAAAAAFFI/Fowu8hoQD84/s640/IMG_1626.jpg[/URL] jaka szczęśliwa :loveu:[/QUOTE]cieszy się, że siedzi. to dla niej nowość:evil_lol: [quote name='agnieszka32']O matko, jaka ona jest prześliczna!!! :loveu::loveu::loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-bFeJFCMK0TE/T9-GTe4JFUI/AAAAAAAAFGQ/Xngfw9vbf6U/s640/IMG_1734.jpg[/URL] [SIZE=1]Ja swojej Zośce już tak dawno fotek nie robiłam, że aż wstyd[/SIZE] :oops:[/QUOTE]dzięki :) [SIZE=1]zaniedbałaś foty zosi iw ogóle dogomanię zaniedbałaś ostatnio...niedobra ty![/SIZE]:eviltong:[SIZE=1] [/SIZE] [quote name='malawaszka']aaa haha ale mi się micha cieszy jak na nią patrzę :loveu: boska jest![/QUOTE]zaraża uśmiechem:loveu: [quote name='bira']Jessu, jaki śmieszek śliczny :-) Bizia się cieszy jak się ją ogląda :-) Malutkie cudeńko :-)[/QUOTE]mój skarbek:loveu: [quote name='lula2010']corcia przesliczna :loveu:,moj wnusio jutro konczy 8 miesiecy,sam staje w lozeczku ,probuje "chodzic"na paluszkach,przemieszcza sie na czworakach...:cunao: ,a ja ,jak kazda babcia, jestem z niego bardzo DUMNA :iloveyou:[/QUOTE]oo, to szybki chłopak! lenka dopiero sama siedzi, jak ma się czego przytrzymać to siada z pozycji leżącej. c zas szybko leci, zanim się obejrzę, pewnie będę ganiać za małą i pilnować by niczego sobie na głowę nie zrzuciła...a kamilek dziś skończył 6 lat! przecież dopiero co był taki malutki:crazyeye::crazyeye: ja nie wiem kiedy to zleciało. Quote
lula2010 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 dla Kamilka :BIG::tort::new-bday::Rose::Rose: Quote
agaga21 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='lula2010']dla Kamilka :BIG::tort::new-bday::Rose::Rose:[/QUOTE] dziekuję :):) "impreza" była w sobotę, wczoraj już tylko lizaki do przedszkola zanosił:evil_lol: Quote
chita Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 zdjecia psiakow i sarenek super, urocze ale Lenka wymiata, nie moge sie napatrzec, jaki smieszek:loveu::loveu::loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-B9lpV_kYwJ8/T9-GloSVQ-I/AAAAAAAAFGw/7vJDgJ7_th8/s640/IMG_1775.jpg[/url] chyba nie ma takiego ktoryby sie nie usmiechnal patrzac na te zdjecia;) Kamilkowi zyczymy duuuuzo duuuzo usmiechu i radosci!!!:multi::loveu: Quote
łamAga Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jaka słodka Lenka :loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze chwila i bedzie chodzila a wtedy bedziecie musieli mieć oczy w koło głowy , mam w domu roczną rozrabiare i wiem z czym to sie je :evil_lol: Quote
Donvitow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Słodkie fotki. Pysio roześmiany.:). Do schrupania.:) Quote
agaga21 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='magdabroy']Sto lat dla Kamilka :BIG:[/QUOTE]dzięki :) [quote name='chita']zdjecia psiakow i sarenek super, urocze ale Lenka wymiata, nie moge sie napatrzec, jaki smieszek:loveu::loveu::loveu: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-B9lpV_kYwJ8/T9-GloSVQ-I/AAAAAAAAFGw/7vJDgJ7_th8/s640/IMG_1775.jpg[/URL] chyba nie ma takiego ktoryby sie nie usmiechnal patrzac na te zdjecia;) Kamilkowi zyczymy duuuuzo duuuzo usmiechu i radosci!!!:multi::loveu:[/QUOTE]dzięki dzięki dzięki :) [quote name='dOgLoV']Jaka słodka Lenka :loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze chwila i bedzie chodzila a wtedy bedziecie musieli mieć oczy w koło głowy , mam w domu roczną rozrabiare i wiem z czym to sie je :evil_lol:[/QUOTE]oj, coś czuję że zatęsknię za "stacjonarną" lenką:evil_lol: jak kamil zaczął łazić to nie miałam nieraz czasu nawet do wc skoczyć:oops::evil_lol: i te wszystkie zabezpieczenia, zapory...coś okropnego! no ale taka jest kolej rzeczy. [quote name='Donvitow']Słodkie fotki. Pysio roześmiany.:). Do schrupania.:)[/QUOTE]oj tak, jak małe to słodkie...a potem zaczyna mieć własne zdanie i czasem człowiek ma ochotę zakneblować:diabloti: Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Niestety, ja też tęsknię za Zochą pozostającą w miejscu. Teraz to z oka jej spuścić nawet na sekundę nie można, bo wczoraj to nawet do kominka próbowała wejść :-o (nie wspominając już o zamiłowaniu do zjadania martwych much, komarów itd... :diabloti:) Quote
agaga21 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='agnieszka32']Niestety, ja też tęsknię za Zochą pozostającą w miejscu. Teraz to z oka jej spuścić nawet na sekundę nie można, bo wczoraj to nawet do kominka próbowała wejść :-o (nie wspominając już o zamiłowaniu do zjadania martwych much, komarów itd... :diabloti:)[/QUOTE] aga, spraw sobie ten kojec 8-kątny, który ci kiedyś pokazywałam na allegro. ja na pewno taki dla leny kupię, by mogła sie tam bezpiecznie bawić bez rozłażenia się po całym domu. Quote
malawaszka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='agaga21']aga, spraw sobie ten kojec 8-kątny, który ci kiedyś pokazywałam na allegro. ja na pewno taki dla leny kupię, by mogła sie tam bezpiecznie bawić bez rozłażenia się po całym domu.[/QUOTE] a dzieci się nie awanturują w tym? Quote
agaga21 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='malawaszka']a dzieci się nie awanturują w tym?[/QUOTE]pewnie się awanturują:diabloti::diabloti: ale zawsze można muzykę zgłośnić:diabloti: tak to wygląda: [URL]http://allegro.pl/sale-kojec-drewniany-8-elem-bramka-i2407877967.html[/URL] jest spore, można różnie ustawiać i spokojnie wyjść z pokoju bez obaw, że mały łobuz pójdzie np. psy ujeżdżać albo zjadać martwe komary ;) Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nie bardzo, bo ona już staje sobie na nóżki, wkurza się, gdy się jej ogranicza ruch. Poza tym, Zocha rzuca zabawkami w co popadnie - w meble, drzwi tarasowe itd, gdy się na coś wkurzy, no i wali głową o podłogę :evil_lol:, kiedy coś nie jest po jej myśli. Trzeba po prostu cały czas przy niej być (jesteśmy na zmianę, ja i mąż) i pilnować, pilnować ... Kiedy siedzimy koło niej, jest OK. Quote
bira Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Kamilka:BIG: Sześc lat to już poważny wiek :-) O rozłażących dzieciach się nie wypowiadam, bo mam taką kunde ukraińską. Od ósmego miesiąca, kiedy zaczęła wstawać, życie z nią nie jest już takie sielskie jak było ;-) Swojego czasu uwielbiała wchodzić na stół i tańczyć, teraz w wieku prawie dwóch lat próbuje staranować balustradę na balkonie i zejść do ptaszków na dole... i namiętnie wypja wodę z miski Birry... ale od września idzie do przedszkola, więc będę miała trzy dni życia ;-) Quote
Donvitow Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 I tak będziecie to wspominać z łezka w oku jak zaczną chodzić na dyskoteki.:) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='bira']O rozłażących dzieciach się nie wypowiadam, bo mam taką kunde ukraińską. Od ósmego miesiąca, kiedy zaczęła wstawać, życie z nią nie jest już takie sielskie jak było ;-) Swojego czasu uwielbiała wchodzić na stół i tańczyć, teraz w wieku prawie dwóch lat próbuje staranować balustradę na balkonie i zejść do ptaszków na dole... i namiętnie wypja wodę z miski Birry... ale od września idzie do przedszkola, więc będę miała trzy dni życia ;-)[/QUOTE] Ale to tylko chyba na kilka godzin do przedszkola, prawda? Moich znajomych córeczka poszła w maju do przedszkola i to są 3 dni po 2,5h, więc jak dla mnie, to wcale nie tak dużo :shake: Ani poszukać pracy, ani zająć się pożądnie sobą, bo ledwo ją zaprowadzą, to już muszą po nią wracać :roll: Quote
bira Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Magda, ona idzie do normalnego. Na peutera jest za mloda, bo to od 2,5 roku jest. Zreszta to zadne rozwiazanie...Bedzie chodzic w pon wtorki i czwartki od 8:15 do 15:45. Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='bira']Magda, ona idzie do normalnego. Na peutera jest za mloda, bo to od 2,5 roku jest. Zreszta to zadne rozwiazanie...Bedzie chodzic w pon wtorki i czwartki od 8:15 do 15:45.[/QUOTE] No to ja rozumiem, że to przedszkole, a nie to co załatwili ci moi znajomi ;) Ale będziesz miała dużo czasu dla siebie :) Quote
Izabela124. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 I ode mnie spóźnione wszystkiego najlepszego dla Kamila! :multi: Quote
bira Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='magdabroy']No to ja rozumiem, że to przedszkole, a nie to co załatwili ci moi znajomi ;) Ale będziesz miała dużo czasu dla siebie :)[/QUOTE] Peuter to dla ludzi, którzy siedzą w domu i mogą sobie dziecko na dwie godziny odprowadzić, żeby chociaż w spokoju zakupy zrobić... ale ja chcę iść do jakiejś pracy... Quote
agaga21 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dziękuję kochani za życzenia dla kamilka :):) z niego to już się taki duży chłopczyk zrobił, ale na szczęście wciąż ma jeszcze potrzebę przytulania się do mamy:loveu: Quote
bira Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='agaga21']dziękuję kochani za życzenia dla kamilka :):) z niego to już się taki duży chłopczyk zrobił, ale na szczęście wciąż ma jeszcze potrzebę przytulania się do mamy:loveu:[/QUOTE] I oby jak najdłużej mu to zostało :-) Quote
agaga21 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='bira']I oby jak najdłużej mu to zostało :-)[/QUOTE]pewnie już niedługo...ale póki co to nadal mój mały synuś:loveu: (chociaż jakbym przy nim powiedziała, że jest mały, to zaraz by mówił, że wcale mały nie jest i by mi pokazywał jak mu ostatnio bicepsy urosły:evil_lol:) Quote
Recommended Posts