Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

corcia przesliczna :loveu:,moj wnusio jutro konczy 8 miesiecy,sam staje w lozeczku ,probuje "chodzic"na paluszkach,przemieszcza sie na czworakach...:cunao: ,a ja ,jak kazda babcia, jestem z niego bardzo DUMNA :iloveyou:

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-MxA0A8yePBg/T9-F-HGuPBI/AAAAAAAAFFI/Fowu8hoQD84/s640/IMG_1626.jpg[/URL] jaka szczęśliwa :loveu:[/QUOTE]cieszy się, że siedzi. to dla niej nowość:evil_lol:

[quote name='agnieszka32']O matko, jaka ona jest prześliczna!!! :loveu::loveu::loveu:
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-bFeJFCMK0TE/T9-GTe4JFUI/AAAAAAAAFGQ/Xngfw9vbf6U/s640/IMG_1734.jpg[/URL]

[SIZE=1]Ja swojej Zośce już tak dawno fotek nie robiłam, że aż wstyd[/SIZE] :oops:[/QUOTE]dzięki :)
[SIZE=1]zaniedbałaś foty zosi iw ogóle dogomanię zaniedbałaś ostatnio...niedobra ty![/SIZE]:eviltong:[SIZE=1]
[/SIZE]
[quote name='malawaszka']aaa haha ale mi się micha cieszy jak na nią patrzę :loveu: boska jest![/QUOTE]zaraża uśmiechem:loveu:

[quote name='bira']Jessu, jaki śmieszek śliczny :-) Bizia się cieszy jak się ją ogląda :-) Malutkie cudeńko :-)[/QUOTE]mój skarbek:loveu:

[quote name='lula2010']corcia przesliczna :loveu:,moj wnusio jutro konczy 8 miesiecy,sam staje w lozeczku ,probuje "chodzic"na paluszkach,przemieszcza sie na czworakach...:cunao: ,a ja ,jak kazda babcia, jestem z niego bardzo DUMNA :iloveyou:[/QUOTE]oo, to szybki chłopak! lenka dopiero sama siedzi, jak ma się czego przytrzymać to siada z pozycji leżącej. c zas szybko leci, zanim się obejrzę, pewnie będę ganiać za małą i pilnować by niczego sobie na głowę nie zrzuciła...a kamilek dziś skończył 6 lat! przecież dopiero co był taki malutki:crazyeye::crazyeye: ja nie wiem kiedy to zleciało.

Posted

[quote name='lula2010']dla Kamilka :BIG::tort::new-bday::Rose::Rose:[/QUOTE]
dziekuję :):) "impreza" była w sobotę, wczoraj już tylko lizaki do przedszkola zanosił:evil_lol:

Posted

zdjecia psiakow i sarenek super, urocze ale Lenka wymiata, nie moge sie napatrzec, jaki smieszek:loveu::loveu::loveu:
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-B9lpV_kYwJ8/T9-GloSVQ-I/AAAAAAAAFGw/7vJDgJ7_th8/s640/IMG_1775.jpg[/url]
chyba nie ma takiego ktoryby sie nie usmiechnal patrzac na te zdjecia;)

Kamilkowi zyczymy duuuuzo duuuzo usmiechu i radosci!!!:multi::loveu:

Posted

Jaka słodka Lenka :loveu::loveu::loveu::loveu:

jeszcze chwila i bedzie chodzila a wtedy bedziecie musieli mieć oczy w koło głowy , mam w domu roczną rozrabiare i wiem z czym to sie je :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Sto lat dla Kamilka :BIG:[/QUOTE]dzięki :)

[quote name='chita']zdjecia psiakow i sarenek super, urocze ale Lenka wymiata, nie moge sie napatrzec, jaki smieszek:loveu::loveu::loveu:
[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-B9lpV_kYwJ8/T9-GloSVQ-I/AAAAAAAAFGw/7vJDgJ7_th8/s640/IMG_1775.jpg[/URL]
chyba nie ma takiego ktoryby sie nie usmiechnal patrzac na te zdjecia;)

Kamilkowi zyczymy duuuuzo duuuzo usmiechu i radosci!!!:multi::loveu:[/QUOTE]dzięki dzięki dzięki :)

[quote name='dOgLoV']Jaka słodka Lenka :loveu::loveu::loveu::loveu:

jeszcze chwila i bedzie chodzila a wtedy bedziecie musieli mieć oczy w koło głowy , mam w domu roczną rozrabiare i wiem z czym to sie je :evil_lol:[/QUOTE]oj, coś czuję że zatęsknię za "stacjonarną" lenką:evil_lol: jak kamil zaczął łazić to nie miałam nieraz czasu nawet do wc skoczyć:oops::evil_lol: i te wszystkie zabezpieczenia, zapory...coś okropnego! no ale taka jest kolej rzeczy.

[quote name='Donvitow']Słodkie fotki. Pysio roześmiany.:). Do schrupania.:)[/QUOTE]oj tak, jak małe to słodkie...a potem zaczyna mieć własne zdanie i czasem człowiek ma ochotę zakneblować:diabloti:

Posted

Niestety, ja też tęsknię za Zochą pozostającą w miejscu. Teraz to z oka jej spuścić nawet na sekundę nie można, bo wczoraj to nawet do kominka próbowała wejść :-o (nie wspominając już o zamiłowaniu do zjadania martwych much, komarów itd... :diabloti:)

Posted

[quote name='agnieszka32']Niestety, ja też tęsknię za Zochą pozostającą w miejscu. Teraz to z oka jej spuścić nawet na sekundę nie można, bo wczoraj to nawet do kominka próbowała wejść :-o (nie wspominając już o zamiłowaniu do zjadania martwych much, komarów itd... :diabloti:)[/QUOTE]
aga, spraw sobie ten kojec 8-kątny, który ci kiedyś pokazywałam na allegro. ja na pewno taki dla leny kupię, by mogła sie tam bezpiecznie bawić bez rozłażenia się po całym domu.

Posted

[quote name='agaga21']aga, spraw sobie ten kojec 8-kątny, który ci kiedyś pokazywałam na allegro. ja na pewno taki dla leny kupię, by mogła sie tam bezpiecznie bawić bez rozłażenia się po całym domu.[/QUOTE]

a dzieci się nie awanturują w tym?

Posted

[quote name='malawaszka']a dzieci się nie awanturują w tym?[/QUOTE]pewnie się awanturują:diabloti::diabloti: ale zawsze można muzykę zgłośnić:diabloti:
tak to wygląda: [URL]http://allegro.pl/sale-kojec-drewniany-8-elem-bramka-i2407877967.html[/URL]
jest spore, można różnie ustawiać i spokojnie wyjść z pokoju bez obaw, że mały łobuz pójdzie np. psy ujeżdżać albo zjadać martwe komary ;)

Posted

Nie bardzo, bo ona już staje sobie na nóżki, wkurza się, gdy się jej ogranicza ruch. Poza tym, Zocha rzuca zabawkami w co popadnie - w meble, drzwi tarasowe itd, gdy się na coś wkurzy, no i wali głową o podłogę :evil_lol:, kiedy coś nie jest po jej myśli. Trzeba po prostu cały czas przy niej być (jesteśmy na zmianę, ja i mąż) i pilnować, pilnować ... Kiedy siedzimy koło niej, jest OK.

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Kamilka:BIG: Sześc lat to już poważny wiek :-)

O rozłażących dzieciach się nie wypowiadam, bo mam taką kunde ukraińską. Od ósmego miesiąca, kiedy zaczęła wstawać, życie z nią nie jest już takie sielskie jak było ;-) Swojego czasu uwielbiała wchodzić na stół i tańczyć, teraz w wieku prawie dwóch lat próbuje staranować balustradę na balkonie i zejść do ptaszków na dole... i namiętnie wypja wodę z miski Birry... ale od września idzie do przedszkola, więc będę miała trzy dni życia ;-)

Posted

[quote name='bira']O rozłażących dzieciach się nie wypowiadam, bo mam taką kunde ukraińską. Od ósmego miesiąca, kiedy zaczęła wstawać, życie z nią nie jest już takie sielskie jak było ;-) Swojego czasu uwielbiała wchodzić na stół i tańczyć, teraz w wieku prawie dwóch lat próbuje staranować balustradę na balkonie i zejść do ptaszków na dole... i namiętnie wypja wodę z miski Birry... ale od września idzie do przedszkola, więc będę miała trzy dni życia ;-)[/QUOTE]

Ale to tylko chyba na kilka godzin do przedszkola, prawda? Moich znajomych córeczka poszła w maju do przedszkola i to są 3 dni po 2,5h, więc jak dla mnie, to wcale nie tak dużo :shake: Ani poszukać pracy, ani zająć się pożądnie sobą, bo ledwo ją zaprowadzą, to już muszą po nią wracać :roll:

Posted

Magda, ona idzie do normalnego. Na peutera jest za mloda, bo to od 2,5 roku jest. Zreszta to zadne rozwiazanie...Bedzie chodzic w pon wtorki i czwartki od 8:15 do 15:45.

Posted

[quote name='bira']Magda, ona idzie do normalnego. Na peutera jest za mloda, bo to od 2,5 roku jest. Zreszta to zadne rozwiazanie...Bedzie chodzic w pon wtorki i czwartki od 8:15 do 15:45.[/QUOTE]

No to ja rozumiem, że to przedszkole, a nie to co załatwili ci moi znajomi ;) Ale będziesz miała dużo czasu dla siebie :)

Posted

[quote name='magdabroy']No to ja rozumiem, że to przedszkole, a nie to co załatwili ci moi znajomi ;) Ale będziesz miała dużo czasu dla siebie :)[/QUOTE]

Peuter to dla ludzi, którzy siedzą w domu i mogą sobie dziecko na dwie godziny odprowadzić, żeby chociaż w spokoju zakupy zrobić... ale ja chcę iść do jakiejś pracy...

Posted

dziękuję kochani za życzenia dla kamilka :):)
z niego to już się taki duży chłopczyk zrobił, ale na szczęście wciąż ma jeszcze potrzebę przytulania się do mamy:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']dziękuję kochani za życzenia dla kamilka :):)
z niego to już się taki duży chłopczyk zrobił, ale na szczęście wciąż ma jeszcze potrzebę przytulania się do mamy:loveu:[/QUOTE]

I oby jak najdłużej mu to zostało :-)

Posted

[quote name='bira']I oby jak najdłużej mu to zostało :-)[/QUOTE]pewnie już niedługo...ale póki co to nadal mój mały synuś:loveu: (chociaż jakbym przy nim powiedziała, że jest mały, to zaraz by mówił, że wcale mały nie jest i by mi pokazywał jak mu ostatnio bicepsy urosły:evil_lol:)