agnieszka32 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale wspaniałe zdjęcia :crazyeye: Etna jest przepiękna, a Misio wygląda na trochę .... zdegustowanego i zmieszanego całą sytuacją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do wieku, to Agata - przecież Twój nick wskazuje na Twój wiek, nieprawdaż :cool3::diabloti: Masz 21 lat i tego się trzymaj :diabloti: I mój też, oczywiście :diabloti: Szkoda, że nie pomyślałam przy rejestracji na dogo i sobie nie wpisałam nicku np. agnieszkawieczniemłoda, albo agnieszkazawszepiękna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='agnieszka32']Szkoda, że nie pomyślałam przy rejestracji na dogo i sobie nie wpisałam nicku np. agnieszkawieczniemłoda, albo agnieszkazawszepiękna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ooo.. ta zawszepiękna, jest idalna :D Quote
phase Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 `. No to mówiłam, że zajrzę to jestem. ;d Lecter jest śliczny i fotogeniczny. :D te zdjęcie mnie ujęło.! [url]http://i30.tinypic.com/2yv5oqq.jpg[/url] Super, że Etnie się udało a do tego ma kumpla u boku. ;) będę zaglądać częściej o ile nauka mi na to pozwoli. ;| Quote
agaga21 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. No to mówiłam, że zajrzę to jestem. ;d Lecter jest śliczny i fotogeniczny. :D te zdjęcie mnie ujęło.! [url]http://i30.tinypic.com/2yv5oqq.jpg[/url] Super, że Etnie się udało a do tego ma kumpla u boku. ;) będę zaglądać częściej o ile nauka mi na to pozwoli. ;|[/QUOTE] zapraszamy Quote
agaga21 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 nie podoba mi się lecterek. pod paszką znowu puchnie, wyczuwam tam kilka(naście) twardych punktów. smaruję maścią na opuchlizny ale nie schodzi. :shake: znowu jest brzydka gula. w poniedziałek wyniki wymazu ale nie wiem czy w najbliższych dniach uda nam się dotrzeć do naszego weta(75km!) z powodu śniegu. Quote
fioneczka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='agaga21']nie podoba mi się lecterek. pod paszką znowu puchnie, wyczuwam tam kilka(naście) twardych punktów. smaruję maścią na opuchlizny ale nie schodzi. :shake: znowu jest brzydka gula. w poniedziałek wyniki wymazu ale nie wiem czy w najbliższych dniach uda nam się dotrzeć do naszego weta(75km!) z powodu śniegu.[/QUOTE] qrcze dlaczego to "odrasta" tak cały czas porównuję te guzki z tym co ma mój syn (angiofibroma) ... tez guzki - twarde "odrosły" po usunięciu z dłoni prawie w tym samym miejscu ale już ich nie cięliśmy i tak "sobie są" i nie przeszkadzają prawie wogóle ... szkoda że nie zrobiliście badań daj Misiowi buziaczka od ciotki aśki i parchatka mojego ... i Etnusi też Quote
agaga21 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dzięki asia. nie mogę sobie darować że tych badań nie zrobiliśmy. nie wiem co mnie napadło...tzw. syndrom strusia albo po prostu głupota. teraz się zamartwiam a może to nic groźnego. Quote
Tengusia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 zagladam tu dosc czesto ale jeszcze nie zdazylam powiedziec ci ze super ze wzieliscie kolezanke dla Lecterka :grins: Quote
jonQuilla Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam :loveu: przeczytałam o tym cholerstwie :roll: trzymam mocno kciuki !!! [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaga21 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='Tengusia']zagladam tu dosc czesto ale jeszcze nie zdazylam powiedziec ci ze super ze wzieliscie kolezanke dla Lecterka :grins:[/QUOTE] też się cieszę:loveu: etna jest wspaniała! [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam :loveu: przeczytałam o tym cholerstwie :roll: trzymam mocno kciuki !!! [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]cześć, dawno cię nie było:lol: dziękuję za kciuki;) Quote
agaga21 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 bardzo mnie martwi stan pachy misia. jest znów mocno opuchnięta, choć smaruję mu oedemosanem. guzy rosną a najgorsze jest to, że on je rozdrapuje. zrobiłam kilka zdjęć tej biednej paszki [IMG]http://i45.tinypic.com/10d6vx2.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/2cektw6.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/28rl88y.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/rl03d1.jpg[/IMG] tu widać na prawej, tylnej łapie od wewnątrz uda tego guzka(zaraz pod penisem). już z daleka jest widoczny a miesiąc temu był tylko wyczuwalny [IMG]http://i46.tinypic.com/2d0nw1y.jpg[/IMG] Quote
agaga21 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 martwię się o mojego misiaczka. jak tylko robię coś "podejrzanego" czyli np. biorę coś z szafki w kuchni lub idę z czymś w ręku w jego stronę, to zaraz ucieka na górę i nie schodzi przez kilka godzin :( boi się, że dostanie tabletki albo znów coś mu będę robić [IMG]http://i48.tinypic.com/1z35aw4.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/33agu54.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 rzeczywiście nie wygląda to za ciekawie ... Quote
fioneczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 cholera faktycznie jest bardzo spuchnięte ... co to jest :-( Agata a na szyi/karku dlaczego golone ? qrde o czymś nie wiem, czegoś nie doczytałam :oops: ... przepraszam ale całą uwagę skupiam na Fionce i czasem coś mi umknie ... czytam i nie pamiętam Quote
agaga21 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 asiu, na karku ma zgolone bo tam jest guzek, którego rozdrapał tuż przed wizytą u weta. wet to wygolił i pobrał wymaz ale wynik raczej stwierdzi czy jest tam gronkowiec0-to tak przy okazji. niestety nie dowiem się z tego co to za cholerstwo! :( asia, pisałaś, że twój syn też miał guzki, których nie ruszacie ale chyba tak nie rosną? Quote
fioneczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='agaga21']asiu, na karku ma zgolone bo tam jest guzek, którego rozdrapał tuż przed wizytą u weta. wet to wygolił i pobrał wymaz ale wynik raczej stwierdzi czy jest tam gronkowiec0-to tak przy okazji. niestety nie dowiem się z tego co to za cholerstwo! :( asia, pisałaś, że twój syn też miał guzki, których nie ruszacie ale chyba tak nie rosną?[/QUOTE] u Adriana guzy odrosły w czasie ok 3 -4 tygodni od usunięcia poprzednich ... teraz na szczęście nie rosną, "stanęły" w miejscu Quote
agaga21 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 dziś był dzień próby. psiaki po raz pierwszy zostały same w domu na ok.5 godzin. gdy wróciłam do domu, nie zastałam ŻADNYCH śladów niszczycielstwa:multi: etna tylko puściła pod drzwiami na taras małego pawika. wydaje mi się, że musiała być kiedyś za to karcona:angryy:, bo wyglądała na "winną" jak wycierałam podłogę. dopiero jak do niej zagadałam, że jest dobrą dziewczynką, to się wyluzowała ;) właśnie dotarła klatka, w której miała przebywać pod naszą nieobecność etna....może ktoś chciałby kupić:cool3::evil_lol::evil_lol: wieści od weta: są wyniki, jest gronkowiec:placz: Quote
ania z poznania Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='agaga21']dziś był dzień próby. psiaki po raz pierwszy zostały same w domu na ok.5 godzin. gdy wróciłam do domu, nie zastałam ŻADNYCH śladów niszczycielstwa:multi:[/QUOTE] Jestem w pozytywnym szoku :crazyeye::loveu:! Jaka bystra dziewczynka, wie, że w domku nie wolno! Ale martwi mnie Lecterek, kurcze :placz:! Quote
fioneczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='agaga21'] wieści od weta: są wyniki, jest gronkowiec:placz:[/QUOTE] no szlag by trafił ... teraz u Was jaki że zapytam nieśmiało ? Quote
jonQuilla Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a jak to się stało że ja dopiero teraz zauważyłam że pojawiła się w panienka u Was w domu? :oops: ale lepiej późno niż później :) Etna to ślicznotka :loveu::loveu::loveu: :roll: to świństwo mogłoby opuścić Lectera na dobre trzymajcie się [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaga21 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='fioneczka']no szlag by trafił ... teraz u Was jaki że zapytam nieśmiało ?[/QUOTE] asiu, nie wiem nic więcej. rozmawiałam tylko krótko z wetem przez tel.miał akurat pacjenta. jesteśmy umówieni gdy drogi będą przejezdne, mam nadzieję że zaraz po weekendzie pojadę z psami. bakterii e-coli już nie ma. Quote
agaga21 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a jak to się stało że ja dopiero teraz zauważyłam że pojawiła się w panienka u Was w domu? :oops: ale lepiej późno niż później :) Etna to ślicznotka :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] no właśnie nie wiem, jak mogłaś ślicznotkę przeoczyć!:mad::evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='agaga21']asiu, nie wiem nic więcej. rozmawiałam tylko krótko z wetem przez tel.miał akurat pacjenta. jesteśmy umówieni gdy drogi będą przejezdne, mam nadzieję że zaraz po weekendzie pojadę z psami. bakterii e-coli już nie ma.[/QUOTE] no to czekamy na wizytę i więcej informacji Quote
agaga21 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 a jeszcze misiowi znów się zapalenie ucha przyplątało.:shake: na szczęście mam jakieś kropelki w domu. Quote
fioneczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='agaga21']a jeszcze misiowi znów się zapalenie ucha przyplątało.:shake: na szczęście mam jakieś kropelki w domu.[/QUOTE] biedny Miś .... dziobaska daj mu od ciotki aśki w uszko bolące a Etnusi w zdrowe nosio :) Quote
Recommended Posts