Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']tylko nie wiem czy mój kamping się nadaje:hmmmm::evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial]ja mam tylko stary namiot :roll:....elegancka 3 DUŻA z przedsionkiem z tropikiem:diabloti:ale mój syn starej daty ....20 lat 18 września .... to mu styknie :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]ja mam tylko stary namiot :roll:....elegancka 3 DUŻA z przedsionkiem z tropikiem:diabloti:ale mój syn starej daty ....20 lat 18 września .... to mu styknie :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/quote]
no tak, w końcu biedny nawet wibratora nie miał:roll:

Posted

[quote name='agaga21']no tak, w końcu biedny nawet wibratora nie miał:roll:[/quote]

[B][FONT=Arial]....biedne miał dzieciństwo oj biedne :shake:... dmuchany basenik :placz:...namiot :placz:i klocki Duplo :placz:[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]....biedne miał dzieciństwo oj biedne :shake:... dmuchany basenik :placz:...namiot :placz:i klocki Duplo :placz:[/FONT][/B][/quote]
oj biedny:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak można żyć bez oczka, wibratora i kampingu...i jeszcze sushi!:-o:shake::shake:

Posted

[quote name='agaga21']oj biedny:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak można żyć bez oczka, wibratora i kampingu...i jeszcze sushi!:-o:shake::shake:[/quote]

[FONT=Arial][B]
sushi żre w knajpce bo tam siostrzenica TZta pracuje :multi:to przynajmniej tu mamy plus :p[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]
sushi żre w knajpce bo tam siostrzenica TZta pracuje :multi:to przynajmniej tu mamy plus :p[/B][/FONT][/quote]
hihi, to już coś! światowy chłopak;)

Posted

[quote name='agaga21']hihi, to już coś! światowy chłopak;)[/quote]

[B][FONT=Arial]:multi::multi:i ROWER ma .......:diabloti: nawet 2 ...tylko ja nie mam .....spódnicy :placz:[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:multi::multi:i ROWER ma .......:diabloti: nawet 2 ...tylko ja nie mam .....spódnicy :placz:[/FONT][/B][/quote]
hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i chyba ciut za szczupła jesteś ;)

Posted

[quote name='agaga21']hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i chyba ciut za szczupła jesteś ;)[/quote]

[FONT=Arial][B]no taaaaa....tego nie wzięłam pod uwagę :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='ania z poznania']Nie musisz, widać, że 34 :evil_lol:![/quote]

[FONT=Arial]kurde własnie chyba 36 się zrobiło :diabloti:coś mi wakacje się odbiły na wadze :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kurde własnie chyba 36 się zrobiło :diabloti:coś mi wakacje się odbiły na wadze :mad:[/FONT][/quote]

O, to już koniec z serniczkami, od teraz sałata z pomidorkiem, ewentualnie 2 kropelki vinegretta :diabloti::evil_lol:!

Posted

[quote name='ania z poznania']O, to już koniec z serniczkami, od teraz sałata z pomidorkiem, ewentualnie 2 kropelki vinegretta :diabloti::evil_lol:![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pfiiiii:eviltong:...nie ma takiej opcji żebym se od pycha odjęła :p.... pizza, legwanki , chińszczyzna .... mniammmmmmmmmm .......sushi:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ty wredoto![/quote]

[B][FONT=Arial]:roll:... bo ja ..................... nie naleze do panikarek. tylko do ludzi wyluzowanych i ryzykantow, dlatego wlasnie jestem uwielbiana:roflt::diabloti:[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:roll:... bo ja ..................... nie naleze do panikarek. tylko do ludzi wyluzowanych i ryzykantow, dlatego wlasnie jestem uwielbiana:roflt::diabloti:[/FONT][/B][/quote]
to jest akurat jasne ;)

Posted

[quote name='fioneczka']o tym specyfiku mówiłam [URL="http://www.i-apteka.pl/product-pol-1243-ALTACET-zel-75g.html"]ALTACET żel 75g | Układ kostny, nogi | Obrzęki, Stłuczenia | i-Apteka.pl[/URL][/quote]
dzięki, jutro pójdę do apteki i kupię, bo opuchlizna nie schodzi.

Posted

[quote name='agaga21']to jest akurat jasne ;)[/quote]

[B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skopiowałam te słowa od naszej znajomej :p[/FONT][/B]

[quote name='agaga21']mój dzielny lecterek właśnie zamortyzował swoim ciałem kamila upadek z łóżka przez sen :roll:
kamil spadł na lectera a nie na podłogę.[/quote]

[FONT=Arial][B]koffane psisko :loveu:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skopiowałam te słowa od naszej znajomej :p[/FONT][/B]

[FONT=Arial][/FONT][/quote]
wiem, wiem...tylko pewnie reszta ciotek nie wie;)
[FONT=Arial][/FONT]