Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agaga21']tylko nie wiem czy mój kamping się nadaje:hmmmm::evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial]ja mam tylko stary namiot :roll:....elegancka 3 DUŻA z przedsionkiem z tropikiem:diabloti:ale mój syn starej daty ....20 lat 18 września .... to mu styknie :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B] Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]ja mam tylko stary namiot :roll:....elegancka 3 DUŻA z przedsionkiem z tropikiem:diabloti:ale mój syn starej daty ....20 lat 18 września .... to mu styknie :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/quote] no tak, w końcu biedny nawet wibratora nie miał:roll: Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agaga21']no tak, w końcu biedny nawet wibratora nie miał:roll:[/quote] [B][FONT=Arial]....biedne miał dzieciństwo oj biedne :shake:... dmuchany basenik :placz:...namiot :placz:i klocki Duplo :placz:[/FONT][/B] Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]....biedne miał dzieciństwo oj biedne :shake:... dmuchany basenik :placz:...namiot :placz:i klocki Duplo :placz:[/FONT][/B][/quote] oj biedny:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak można żyć bez oczka, wibratora i kampingu...i jeszcze sushi!:-o:shake::shake: Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agaga21']oj biedny:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak można żyć bez oczka, wibratora i kampingu...i jeszcze sushi!:-o:shake::shake:[/quote] [FONT=Arial][B] sushi żre w knajpce bo tam siostrzenica TZta pracuje :multi:to przynajmniej tu mamy plus :p[/B][/FONT] Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B] sushi żre w knajpce bo tam siostrzenica TZta pracuje :multi:to przynajmniej tu mamy plus :p[/B][/FONT][/quote] hihi, to już coś! światowy chłopak;) Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agaga21']hihi, to już coś! światowy chłopak;)[/quote] [B][FONT=Arial]:multi::multi:i ROWER ma .......:diabloti: nawet 2 ...tylko ja nie mam .....spódnicy :placz:[/FONT][/B] Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:multi::multi:i ROWER ma .......:diabloti: nawet 2 ...tylko ja nie mam .....spódnicy :placz:[/FONT][/B][/quote] hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chyba ciut za szczupła jesteś ;) Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agaga21']hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chyba ciut za szczupła jesteś ;)[/quote] [FONT=Arial][B]no taaaaa....tego nie wzięłam pod uwagę :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT] Quote
ania z poznania Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:multi::multi:i ROWER ma .......:diabloti: nawet 2 ...tylko ja nie mam .....spódnicy :placz:[/FONT][/B][/quote] No to już wiemy co Alicji Mikołaj przyniesie :diabloti:! Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='ania z poznania']No to już wiemy co Alicji Mikołaj przyniesie :diabloti:![/quote] [FONT=Arial]podać rozmiar :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
ania z poznania Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]podać rozmiar :diabloti::evil_lol:[/FONT][/quote] Nie musisz, widać, że 34 :evil_lol:! Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='ania z poznania']Nie musisz, widać, że 34 :evil_lol:![/quote] [FONT=Arial]kurde własnie chyba 36 się zrobiło :diabloti:coś mi wakacje się odbiły na wadze :mad:[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kurde własnie chyba 36 się zrobiło :diabloti:coś mi wakacje się odbiły na wadze :mad:[/FONT][/quote] ti ti grubasku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kurde własnie chyba 36 się zrobiło :diabloti:coś mi wakacje się odbiły na wadze :mad:[/FONT][/quote] O, to już koniec z serniczkami, od teraz sałata z pomidorkiem, ewentualnie 2 kropelki vinegretta :diabloti::evil_lol:! Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='ania z poznania']O, to już koniec z serniczkami, od teraz sałata z pomidorkiem, ewentualnie 2 kropelki vinegretta :diabloti::evil_lol:![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pfiiiii:eviltong:...nie ma takiej opcji żebym se od pycha odjęła :p.... pizza, legwanki , chińszczyzna .... mniammmmmmmmmm .......sushi:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] .......sushi:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ty wredoto! Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='agaga21']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ty wredoto![/quote] [B][FONT=Arial]:roll:... bo ja ..................... nie naleze do panikarek. tylko do ludzi wyluzowanych i ryzykantow, dlatego wlasnie jestem uwielbiana:roflt::diabloti:[/FONT][/B] Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:roll:... bo ja ..................... nie naleze do panikarek. tylko do ludzi wyluzowanych i ryzykantow, dlatego wlasnie jestem uwielbiana:roflt::diabloti:[/FONT][/B][/quote] to jest akurat jasne ;) Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 mój dzielny lecterek właśnie zamortyzował swoim ciałem kamila upadek z łóżka przez sen :roll: kamil spadł na lectera a nie na podłogę. Quote
fioneczka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 o tym specyfiku mówiłam [url=http://www.i-apteka.pl/product-pol-1243-ALTACET-zel-75g.html]ALTACET żel 75g | Układ kostny, nogi | Obrzęki, Stłuczenia | i-Apteka.pl[/url] Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='fioneczka']o tym specyfiku mówiłam [URL="http://www.i-apteka.pl/product-pol-1243-ALTACET-zel-75g.html"]ALTACET żel 75g | Układ kostny, nogi | Obrzęki, Stłuczenia | i-Apteka.pl[/URL][/quote] dzięki, jutro pójdę do apteki i kupię, bo opuchlizna nie schodzi. Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='agaga21']to jest akurat jasne ;)[/quote] [B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skopiowałam te słowa od naszej znajomej :p[/FONT][/B] [quote name='agaga21']mój dzielny lecterek właśnie zamortyzował swoim ciałem kamila upadek z łóżka przez sen :roll: kamil spadł na lectera a nie na podłogę.[/quote] [FONT=Arial][B]koffane psisko :loveu:[/B][/FONT] Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skopiowałam te słowa od naszej znajomej :p[/FONT][/B] [FONT=Arial][/FONT][/quote] wiem, wiem...tylko pewnie reszta ciotek nie wie;) [FONT=Arial][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór i dobranoc :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts