Diuna B. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Zdjęcia tak wyszły,czy ona zbrązowiała? Bo we wrześniu była szaro-popielata. Quote
eliza_sk Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 chyba zdjęcia dziwnie wyszły. Quote
eliza_sk Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [CENTER][B]Wesołych Świąt :santagri:[/B] [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/1940/wesoychwit.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
tomcug Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Samych radosnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie życzy tomcugowa. [IMG]http://www.debowiec.cieszyn.pl/files/wes_m.jpg[/IMG] Quote
masienka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ha! a znajoma znajomej znalazla ogloszenie Gajki z wrzesnia i sie zakochala [url]http://krakow.olx.pl/gaja-piekna-i-kochana-owczarek-kaukaski-wyrzucona-jak-smie-na-pole-iid-42342185[/url] mialam zorientowac sie dla niej czy dziewczynka nadal czeka na domek ale widze, ze sie panience niezle trafilo :) :) czy ja moglabym wyslac kobiecie na maila jakies zdjatko ukradzione tu na watku zeby pokazac, ze Gaja ma taki fajny domek? Ona sie strasznie przejela historia tej suczki i na pewno sie ucieszy :) Quote
eliza_sk Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='masienka'] czy ja moglabym wyslac kobiecie na maila jakies zdjatko ukradzione tu na watku zeby pokazac, ze Gaja ma taki fajny domek? Ona sie strasznie przejela historia tej suczki i na pewno sie ucieszy :)[/QUOTE] Bardzo proszę kradnij do woli - takim szczęściem trzeba się dzielić :) Nie zdejmowałam jej z ogłoszeń, bo często jakiś inny psiul może się załapać na takie ogłoszonko, a Gajut już od połowy września jest krakuską. A może zwróć się do KWL - on jest zorientowany w kaukazach, może podeśle coś, w czym pani się będzie mogła zakochać ? Quote
masienka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pani nie jest koniecznie nastawiona na kaukaza ale w Gaji sie zakochala od pierwszego wejrzenia. Niedawno pozegnala 13letniego sznaucera olbrzyma. Dam jej znac, ze lalunia ma juz nowy dom i jesli bedzie zdecydowana na kaukaza to sie z pewnoscia zglosze :) Quote
morisowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mamy w Warszawie cudo z wyglądu mocno w typie jak Gaja. Mix kaukaza ale z charakteru też jak Gaja - otwarta na ludzi, kontaktowa, przyjacielska, łagodna. Gwiazda. Jakby co więcej info i fotki u mnie lub KWLa. Quote
KWL Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mamy i młodą Gwiazdę i starszą Ziumkę... i Siwą u Biafry. Wszystko to cudne suńki domu szukające... Quote
eliza_sk Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Ludzie mnie chyba nie przestaną zaskakiwać ... Wczoraj dostałam smsa: Proszę o kontakt ws. Gaji Zlekceważyłam, bo głupoty szerzyć nie trzeba. Dziś telefon - ton pełen pretensji: [I]"dzień dobry, ja ws. kaukaza, wczoraj wysłałam smsa i nikt nie odpowiada !!!"[/I]. Grzecznie odpowiedziałam, że to chyba w pani interesie jest podjęcie kontaktu, skoro jest pani zainteresowana moim psem ... Usłyszałam, że [I]"to już któryś pies z adopcji ws. którego piszę smsa i pozostają bez odpowiedzi"[/I]. Delikatnie, ale dobitnie uświadomiłam pani, że nie dodzwoniła się na ani na infolinię, która automatycznie do niej oddzwania wedle życzenia, ani do urzędu. Grzecznie powiedziałam, że w większości jesteśmy wolontariuszami, którzy mają własne telefony przy uchu i że chyba lekką przesada jest wymaganie od nas oddzwaniania do zainteresowanych - na co usłyszałam rozzłoszczony tym razem ton [I]"że ja mam mało pieniędzy na koncie telefonu i to dlatego"[/I] .... Osłabłam ... Delikwentka ma numer: 519-455-xxx Quote
masienka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote] Mamy i młodą Gwiazdę i starszą Ziumkę... i Siwą u Biafry. Wszystko to cudne suńki domu szukające...[/quote] przepraszam, ze tak ciagle u Gajki offuje ale nie dziala mi wyszukiwarka moglabym prosic o linki do Gwiazdy i Ziumki lub opisy i zdjecia na [email][email protected][/email]? Siwa znalazlam w jakims banerku ale niestety pani chcialaby psa do max. 8 lat, bardzo dlugo zmagala sie z choroba swojego psa i nie jest przygotowana zeby w najblizszym czasie ponownie to przezywac. Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. [IMG]http://www.szkola.uszew.pl/galerie/wielkanoc/kurczak6ue.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts