Jump to content
Dogomania

GAJA-sunia OWCZAREK KAUKASKI-zamieszkała w cudownym KOCIO-PSIM domu w KRAKOWIE:)

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

ha! a znajoma znajomej znalazla ogloszenie Gajki z wrzesnia i sie zakochala [url]http://krakow.olx.pl/gaja-piekna-i-kochana-owczarek-kaukaski-wyrzucona-jak-smie-na-pole-iid-42342185[/url]
mialam zorientowac sie dla niej czy dziewczynka nadal czeka na domek ale widze, ze sie panience niezle trafilo :) :)
czy ja moglabym wyslac kobiecie na maila jakies zdjatko ukradzione tu na watku zeby pokazac, ze Gaja ma taki fajny domek? Ona sie strasznie przejela historia tej suczki i na pewno sie ucieszy :)

Posted

[quote name='masienka']
czy ja moglabym wyslac kobiecie na maila jakies zdjatko ukradzione tu na watku zeby pokazac, ze Gaja ma taki fajny domek? Ona sie strasznie przejela historia tej suczki i na pewno sie ucieszy :)[/QUOTE]

Bardzo proszę kradnij do woli - takim szczęściem trzeba się dzielić :) Nie zdejmowałam jej z ogłoszeń, bo często jakiś inny psiul może się załapać na takie ogłoszonko, a Gajut już od połowy września jest krakuską. A może zwróć się do KWL - on jest zorientowany w kaukazach, może podeśle coś, w czym pani się będzie mogła zakochać ?

Posted

Pani nie jest koniecznie nastawiona na kaukaza ale w Gaji sie zakochala od pierwszego wejrzenia. Niedawno pozegnala 13letniego sznaucera olbrzyma. Dam jej znac, ze lalunia ma juz nowy dom i jesli bedzie zdecydowana na kaukaza to sie z pewnoscia zglosze :)

Posted

Mamy w Warszawie cudo z wyglądu mocno w typie jak Gaja. Mix kaukaza ale z charakteru też jak Gaja - otwarta na ludzi, kontaktowa, przyjacielska, łagodna. Gwiazda. Jakby co więcej info i fotki u mnie lub KWLa.

Posted

Ludzie mnie chyba nie przestaną zaskakiwać ...

Wczoraj dostałam smsa: Proszę o kontakt ws. Gaji

Zlekceważyłam, bo głupoty szerzyć nie trzeba. Dziś telefon - ton pełen pretensji: [I]"dzień dobry, ja ws. kaukaza, wczoraj wysłałam smsa i nikt nie odpowiada !!!"[/I]. Grzecznie odpowiedziałam, że to chyba w pani interesie jest podjęcie kontaktu, skoro jest pani zainteresowana moim psem ... Usłyszałam, że [I]"to już któryś pies z adopcji ws. którego piszę smsa i pozostają bez odpowiedzi"[/I]. Delikatnie, ale dobitnie uświadomiłam pani, że nie dodzwoniła się na ani na infolinię, która automatycznie do niej oddzwania wedle życzenia, ani do urzędu. Grzecznie powiedziałam, że w większości jesteśmy wolontariuszami, którzy mają własne telefony przy uchu i że chyba lekką przesada jest wymaganie od nas oddzwaniania do zainteresowanych - na co usłyszałam rozzłoszczony tym razem ton [I]"że ja mam mało pieniędzy na koncie telefonu i to dlatego"[/I] .... Osłabłam ...

Delikwentka ma numer: 519-455-xxx

Posted

[quote] Mamy i młodą Gwiazdę i starszą Ziumkę... i Siwą u Biafry. Wszystko to cudne suńki domu szukające...[/quote]

przepraszam, ze tak ciagle u Gajki offuje ale nie dziala mi wyszukiwarka
moglabym prosic o linki do Gwiazdy i Ziumki lub opisy i zdjecia na [email][email protected][/email]? Siwa znalazlam w jakims banerku ale niestety pani chcialaby psa do max. 8 lat, bardzo dlugo zmagala sie z choroba swojego psa i nie jest przygotowana zeby w najblizszym czasie ponownie to przezywac.

• 2 months later...
Posted

Życzę Wszystkim
zdrowych , radosnych, spokojnych
Świąt Wielkanocnych
smacznego jajka, mokrego dyngusa
i odpoczynku w rodzinnym gronie.
[IMG]http://www.szkola.uszew.pl/galerie/wielkanoc/kurczak6ue.jpg[/IMG]