DAGA1505 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no nie..co za facet.Zajeżdza mi tu czymś.Ile On ma psów? Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tak, tyle ze na dzien dzisiejszy nic nie wiadomo . Gdzie jest pies teoretycznie we Wrocku? Gdzie jakis konkretny namiar na osobe zakladajaca watek? Czy ktos moze sprobowac na gg? Numer jest w ogloszeniach. TOZ? a moze jakas inna organizacja? Trzeba pisac do dziewcyn z Wrocka, One powinny miec rozeznanie kto preznie dziala Quote
maciaszek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Alicja napisał(a):to bez skrupułów może wkroczyć TOZAle TOZ, nawet jeśli psa odbierze, to umieści go w schronie... Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 maciaszek napisał(a):Ale TOZ, nawet jeśli psa odbierze, to umieści go w schronie... Czy nie widzicie, ze ten pies jest w fatalnym stanie???????? Po pierwsze kontakt z osoba ktora zrobila ogloszenia( bo widzialam tez na molosach) po drugie ZABRAC PSA !!!!!! Nie pasuje schron, zrobic zbiorke na hotel, pukac do fundacji. ALE I TAK GUZIK WIADOMO, BO OPROCZ TEGO, ZE WROCLAW NIE WIEMY NIC:angryy:. Tu sie zgodze z przedmowczynia, miejsce wyglada na pseudo hodowle:angryy: Quote
demi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 maciaszek napisał(a):Ale TOZ, nawet jeśli psa odbierze, to umieści go w schronie... no niestety taka prawda... bo nie ma miejsca w dt itd, chciaż... niech pomyślę ....:shake: jak ja bym na faceta trafiła, to ja nie wiem... to sie w głowie nie mieści. Jaki lepszy domek jak do takiego stanu psa doprowadził! To kpina!!!!!!!!:angryy::mad: Quote
maciaszek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Napisałabym więcej, ale najpierw muszę mieć pewność, że właściciel nie wie o tym wątku. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 wszystkie wazne sprawy i informacje udzielamy sobie na pw. Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']demi jest z tozu. wszystkie wazne sprawy i informacje udzielamy sobie na pw. To po co ta dyskusja? Skoro wiecie co robic? Bo skoro jest ktos z *** to wie co robic i chyba sie nie zastanawia nad tym co jest dobre , a co zle. Quote
demi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Alicja napisał(a):ale jak to ktoś NASZ to pies ze schronu moze iść np do DT we Wrocku jest chyba w TOZie Szczepan Kawski , kurcze od nas dziewczyny z Dogo też ....tylko ja kurka nie pamiętam :angryy: jest.... , tzn figuruje na papierku, ale fizycznie go nie ma ;) masakra ten pies... to jakaś porażka :shake: Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 to oznacza, ze jest jasnowidzem i nie potrzebuje rozwazania ? Nie, to oznacza, ze zeby zdac egzamin na inspektora ***** musi znac ustawe i procedury zwiazane z przejeciem zwierzaka, wczesniejsze wpisy wskazywaly na marazm w tej sprawie, ogloszenia z nr gg czy mailem to zart. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 - tylko takie dane do ogloszen zostaly przekazane przez nikusie, ktora ma bezposredni kontakt z psem.Moze bala sie, ze wlasciciel znajdzie ogloszenie i bedzie nekal ja telefonami? rozszyfruje ja? ja sie nie dziwie. Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Nie robie zarzutow Demi, bardzo dobrze, ze tu trafila. Potrzeba kogos z konkretnymi propozycjami, kogos kto bedzie koordynowal watek. Co do bania sie, to czegos nie rozumie, wlasciciel ja zna, byla tam, wiec? czy sprobujesz skontaktowac sie z gg zalozycielki watku? Quote
demi Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Erazm napisał(a):To po co ta dyskusja? Skoro wiecie co robic? Bo skoro jest ktos z Tozu to wie co robic i chyba sie nie zastanawia nad tym co jest dobre , a co zle. erazm jak coś powie, to już słów nie trzeba ;) słowa, które każdy chciał by usłyszeć na wątku, to to ze da dt :roll: Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jedna z moich podopiecznych idzie do DS moge zaoferowac 100 zl miesiecznie na hotelik Quote
niukunia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Witam wszystkich! Dopiero dotarlam do domu weic przepraszam ze nie moglam brac udzialu w dyskusji. Byłam u niuni ze szczepieniem na wscieklizne i widzialam sie z wlascicielem i bylo poki co wszystko ok. Zaznaczylam zeby nie wstawiac jej na aukcje, bo..no wlasnie to sie stało, zaparł sie i nie wiem teraz co bedzie. nie jest to pseudohodowla napewno i poki co wlasciciel nie wie o tym watku Jestem załamana, postaram sie jakos do niego dotrzec. A to ogloszenie bylo z jego prosby i tez dzieki mojej namowie bo mi jej zal :placz: Quote
niukunia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Bez jego wspolpracy nic z tego nie bedzie.. Quote
Erazm Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wystawil psa na aukcji, jaka wspolpraca, kto pierwszy ten lepszy:angryy: Quote
maciaszek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='niukunia']Zaznaczylam zeby nie wstawiac jej na aukcje, bo..no wlasnie to sie stało, zaparł sie i nie wiem teraz co bedzie.Niestety nie napisałaś wyraźnie, żeby nie wystawiać jej na aukcji, tylko, że: [quote name='niukunia']bo nie wyobrazam sobie jej wstawiac na jakies aukcje :roll: No nic, stało się. Jeśli to moja wina to przepraszam :oops:. postaram sie jakos do niego dotrzec.Mam nadzieję, że się uda. Quote
niukunia Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Nie ma co szukac winnych. Nie wiem czy bedzie chcial ze mna gadac bo stwierdzil ze go oczerniam i sie do mnie nie odzywa.. Troche sie narobilo, nie ma co ukrywac, ale mam nadzieje ze ta jego aukcja jest pewnego rodzaju "szpila" wbita z naderwanego honoru. I że oprzytomnieje. Oby jak najpredzej!! Na bierzaco bede dawala znac co i jak jesli cos sie wydarzy,ehh :shake: Quote
maciaszek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Też mam nadzieję, że przynajmniej sprawdzi dom, do którego pies pójdzie i jak będzie miał jakiekolwiek wątpliwości to jej nie odda... Czekamy zatem na wieści. Mam nadzieję, że właściciel zechce znowu z Tobą gadać. Zawsze wszystko możesz zwalić na mnie ;). Quote
Recommended Posts