Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tyle ze na dzien dzisiejszy nic nie wiadomo . Gdzie jest pies teoretycznie we Wrocku? Gdzie jakis konkretny namiar na osobe zakladajaca watek? Czy ktos moze sprobowac na gg? Numer jest w ogloszeniach.
TOZ? a moze jakas inna organizacja? Trzeba pisac do dziewcyn z Wrocka, One powinny miec rozeznanie kto preznie dziala

Posted

maciaszek napisał(a):
Ale TOZ, nawet jeśli psa odbierze, to umieści go w schronie...

Czy nie widzicie, ze ten pies jest w fatalnym stanie????????

Po pierwsze kontakt z osoba ktora zrobila ogloszenia( bo widzialam tez na molosach) po drugie ZABRAC PSA !!!!!! Nie pasuje schron, zrobic zbiorke na hotel, pukac do fundacji.
ALE I TAK GUZIK WIADOMO, BO OPROCZ TEGO, ZE WROCLAW NIE WIEMY NIC:angryy:.
Tu sie zgodze z przedmowczynia, miejsce wyglada na pseudo hodowle:angryy:

Posted

maciaszek napisał(a):
Ale TOZ, nawet jeśli psa odbierze, to umieści go w schronie...

no niestety taka prawda... bo nie ma miejsca w dt itd, chciaż... niech pomyślę ....:shake:

jak ja bym na faceta trafiła, to ja nie wiem... to sie w głowie nie mieści. Jaki lepszy domek jak do takiego stanu psa doprowadził! To kpina!!!!!!!!:angryy::mad:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']demi jest z tozu.

wszystkie wazne sprawy i informacje udzielamy sobie na pw.

To po co ta dyskusja? Skoro wiecie co robic? Bo skoro jest ktos z *** to wie co robic i chyba sie nie zastanawia nad tym co jest dobre , a co zle.

Posted

Alicja napisał(a):
ale jak to ktoś NASZ to pies ze schronu moze iść np do DT

we Wrocku jest chyba w TOZie Szczepan Kawski
, kurcze od nas dziewczyny z Dogo też ....tylko ja kurka nie pamiętam :angryy:

jest.... , tzn figuruje na papierku, ale fizycznie go nie ma ;)

masakra ten pies... to jakaś porażka :shake:

Posted

to oznacza, ze jest jasnowidzem i nie potrzebuje rozwazania ?

Nie, to oznacza, ze zeby zdac egzamin na inspektora ***** musi znac ustawe i procedury zwiazane z przejeciem zwierzaka, wczesniejsze wpisy wskazywaly na marazm w tej sprawie, ogloszenia z nr gg czy mailem to zart.

Posted

Nie robie zarzutow Demi, bardzo dobrze, ze tu trafila. Potrzeba kogos z konkretnymi propozycjami, kogos kto bedzie koordynowal watek. Co do bania sie, to czegos nie rozumie, wlasciciel ja zna, byla tam, wiec?

czy sprobujesz skontaktowac sie z gg zalozycielki watku?

Posted

Erazm napisał(a):
To po co ta dyskusja? Skoro wiecie co robic? Bo skoro jest ktos z Tozu to wie co robic i chyba sie nie zastanawia nad tym co jest dobre , a co zle.

erazm jak coś powie, to już słów nie trzeba ;)
słowa, które każdy chciał by usłyszeć na wątku, to to ze da dt :roll:

Posted

Witam wszystkich! Dopiero dotarlam do domu weic przepraszam ze nie moglam brac udzialu w dyskusji. Byłam u niuni ze szczepieniem na wscieklizne i widzialam sie z wlascicielem i bylo poki co wszystko ok.

Zaznaczylam zeby nie wstawiac jej na aukcje, bo..no wlasnie to sie stało, zaparł sie i nie wiem teraz co bedzie.

nie jest to pseudohodowla napewno i poki co wlasciciel nie wie o tym watku

Jestem załamana, postaram sie jakos do niego dotrzec.

A to ogloszenie bylo z jego prosby i tez dzieki mojej namowie bo mi jej zal :placz:

Posted

[quote name='niukunia']Zaznaczylam zeby nie wstawiac jej na aukcje, bo..no wlasnie to sie stało, zaparł sie i nie wiem teraz co bedzie.Niestety nie napisałaś wyraźnie, żeby nie wystawiać jej na aukcji, tylko, że:

[quote name='niukunia']bo nie wyobrazam sobie jej wstawiac na jakies aukcje :roll:

No nic, stało się. Jeśli to moja wina to przepraszam :oops:.

postaram sie jakos do niego dotrzec.
Mam nadzieję, że się uda.

Posted

Nie ma co szukac winnych.

Nie wiem czy bedzie chcial ze mna gadac bo stwierdzil ze go oczerniam i sie do mnie nie odzywa..

Troche sie narobilo, nie ma co ukrywac, ale mam nadzieje ze ta jego aukcja jest pewnego rodzaju "szpila" wbita z naderwanego honoru. I że oprzytomnieje. Oby jak najpredzej!!

Na bierzaco bede dawala znac co i jak jesli cos sie wydarzy,ehh :shake:

Posted

Też mam nadzieję, że przynajmniej sprawdzi dom, do którego pies pójdzie i jak będzie miał jakiekolwiek wątpliwości to jej nie odda...

Czekamy zatem na wieści. Mam nadzieję, że właściciel zechce znowu z Tobą gadać. Zawsze wszystko możesz zwalić na mnie ;).