Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co mówiła znajoma to 2 rude są suczkami a biały to piesek.
Dostałam info z hotelu, że jamnisia ma juz domek, będzie mieszkać w Milanówku.

Jest to jakaś szansa dla pozostałych bo może na jej miejsce trafi chociaż jedno z nich-problem to oczywiście kasa :placz:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Moja koleżanka zaczęła dokarmiać psiak, których właścielami są lokalni menele mieszkający w Nowym Dworze Maz.
Pieski 3 suczki i piesek sa notorycznie bite, ciągle chodzą głodne no i oczywiście za kazdym razem kiedy mają cieczkę zachodzą w ciążę:shake:

Niestety nie ma ich gdzie zabrać.
strasznie martwi sie co z nimi będzie.

Asia, proponuję się zwrócić do lecznicy Mastif w Nowym Dworze przy ul. Paderewskiego. Oni nigdy nie odmawiają pomocy, przechowują zgarnięte z ulicy psy, a nawet szukają im domków! Z tego, co wiem, najczęściej nie biorą pieniędzy za takie "usługi"... przynajmniej na razie nie znają pojęcia "doba hotelowa w lecznicy". Jeśli trafiłyby do nich szczeniaki, powinny szybciutko znaleźć domki. Gorzej z dorosłymi :placz:
W razie czego możesz do mnie zadzwonić (608338672), to podam Ci więcej informacji, jeśli będziesz chciała.
Pozdrawiam

Posted

Nutusia napisał(a):
Asia, proponuję się zwrócić do lecznicy Mastif w Nowym Dworze przy ul. Paderewskiego. Oni nigdy nie odmawiają pomocy, przechowują zgarnięte z ulicy psy, a nawet szukają im domków! Z tego, co wiem, najczęściej nie biorą pieniędzy za takie "usługi"... przynajmniej na razie nie znają pojęcia "doba hotelowa w lecznicy". Jeśli trafiłyby do nich szczeniaki, powinny szybciutko znaleźć domki. Gorzej z dorosłymi :placz:
W razie czego możesz do mnie zadzwonić (608338672), to podam Ci więcej informacji, jeśli będziesz chciała.
Pozdrawiam

CZy to lecznica Państwa Traczyków?

Posted

asiaf1 napisał(a):
CZy to lecznica Państwa Traczyków?

Tak jest. Wielu w życiu "przerobiłam" weterynarzy, ale na tak "ludzkich" (w najlepszym, dogomaniackim znaczeniu - żeby nie było wątpliwości :eviltong:) trafiłam po raz pierwszy.
Wczoraj u nich byłam i podziwiałam kolejną gromadę kociaków szukających domków :lol:

Posted

psiqki zostaly zabrane do hotelu "mokry nosek" niestety ja w tym nie uczesticwylam. jak zwolni sie miejsce to zostana przewiezione blizej wwy.czuja sie dobrze

Posted

emilia2280 napisał(a):
Szczeniaki bezpieczne, a co z ich matká? Jakies szanse na sterylké?

to nie byly szczeniaki tylko dorosle psy, chyba nie doczytalas postow:lol:

• 1 month later...