asiaf1 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 z tego co mówiła znajoma to 2 rude są suczkami a biały to piesek. Dostałam info z hotelu, że jamnisia ma juz domek, będzie mieszkać w Milanówku. Jest to jakaś szansa dla pozostałych bo może na jej miejsce trafi chociaż jedno z nich-problem to oczywiście kasa :placz: Quote
mysza 1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 I jak zwykle cisza. Na słowo kasa zwłaszcza. :shake: Quote
Nutusia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 asiaf1 napisał(a):Moja koleżanka zaczęła dokarmiać psiak, których właścielami są lokalni menele mieszkający w Nowym Dworze Maz. Pieski 3 suczki i piesek sa notorycznie bite, ciągle chodzą głodne no i oczywiście za kazdym razem kiedy mają cieczkę zachodzą w ciążę:shake: Niestety nie ma ich gdzie zabrać. strasznie martwi sie co z nimi będzie. Asia, proponuję się zwrócić do lecznicy Mastif w Nowym Dworze przy ul. Paderewskiego. Oni nigdy nie odmawiają pomocy, przechowują zgarnięte z ulicy psy, a nawet szukają im domków! Z tego, co wiem, najczęściej nie biorą pieniędzy za takie "usługi"... przynajmniej na razie nie znają pojęcia "doba hotelowa w lecznicy". Jeśli trafiłyby do nich szczeniaki, powinny szybciutko znaleźć domki. Gorzej z dorosłymi :placz: W razie czego możesz do mnie zadzwonić (608338672), to podam Ci więcej informacji, jeśli będziesz chciała. Pozdrawiam Quote
asiaf1 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Nutusia napisał(a):Asia, proponuję się zwrócić do lecznicy Mastif w Nowym Dworze przy ul. Paderewskiego. Oni nigdy nie odmawiają pomocy, przechowują zgarnięte z ulicy psy, a nawet szukają im domków! Z tego, co wiem, najczęściej nie biorą pieniędzy za takie "usługi"... przynajmniej na razie nie znają pojęcia "doba hotelowa w lecznicy". Jeśli trafiłyby do nich szczeniaki, powinny szybciutko znaleźć domki. Gorzej z dorosłymi :placz: W razie czego możesz do mnie zadzwonić (608338672), to podam Ci więcej informacji, jeśli będziesz chciała. Pozdrawiam CZy to lecznica Państwa Traczyków? Quote
Nutusia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 asiaf1 napisał(a):CZy to lecznica Państwa Traczyków? Tak jest. Wielu w życiu "przerobiłam" weterynarzy, ale na tak "ludzkich" (w najlepszym, dogomaniackim znaczeniu - żeby nie było wątpliwości :eviltong:) trafiłam po raz pierwszy. Wczoraj u nich byłam i podziwiałam kolejną gromadę kociaków szukających domków :lol: Quote
Piromanka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Co z tymi psami? Dalej u tych meneli? Quote
asiaf1 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 psiqki zostaly zabrane do hotelu "mokry nosek" niestety ja w tym nie uczesticwylam. jak zwolni sie miejsce to zostana przewiezione blizej wwy.czuja sie dobrze Quote
mysza 1 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super wieści, przynajmniej są bezpieczne. Quote
emilia2280 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Szczeniaki bezpieczne, a co z ich matká? Jakies szanse na sterylké? Quote
asiaf1 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 emilia2280 napisał(a):Szczeniaki bezpieczne, a co z ich matká? Jakies szanse na sterylké? to nie byly szczeniaki tylko dorosle psy, chyba nie doczytalas postow:lol: Quote
emilia2280 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 asiaf1 napisał(a):to nie byly szczeniaki tylko dorosle psy, chyba nie doczytalas postow:lol: Sorki Asia, zbyt wiele wátków :oops: mam chyba obsesjé na punkcie szczeniackich matek :lol: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='asiaf1']Wszystkie psiaki mają domki!!![/QUOTE]Trzeba zmienić tytuł watku;) Quote
Recommended Posts