Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Iwonka:) fajnie że się dobrze bawiłaś z Toffikiem:)

No było super:)

[quote name='Viky i Ja']http://i26.tinypic.com/2ia6ik5.jpg proszę jakie luksusy ;)

Oj zazdroszczę Wam tych morskich klimatów ... nam to w tym roku chyba tylko krótkie wypady nad jezioro muszą wystarczyć :(

Namiocik specjalnie dla Toffisia rozkładałam żeby miał cień
A wypadzik nad jeziorko tez jest super:)

[quote name='dysia-u']http://i27.tinypic.com/2mwarf8.jpg
wybiegał sie do woli
nie było mu za gorąco?
wszystkie fotki sliczne

A wybiegał się, pierwszy raz go puściłam luzem ale tylko rano jak było mało ludków ,a goraco mu było ale komu nie było ,ale i tak lepiej znosił upały nad morzem jak w Dąbrowie, bo tu nawet na dwórek nie chce wychodzić
Miło mi że fotki Ci sie podobają:)

[quote name='Yorkomanka']no to się chłopak wyszalał;) jest podobny do mojego Odika:lol:

a wyszalał się wyszalał,muszę zobaczyć fotki Odika ale jak tak mówisz to chyba podobny:)

[quote name='laurin']Nie ma to jak się potarzać w piaseczku ;) Fajnie że się dobrze bawiliście :D Zazdraszczam Wam ;P

Tarzał sie na okrągło :)

[quote name='Yorkomanka']zapraszam na fotki ;)

dzięki za zaproszenie:)

Wieczorkiem dodam jeszcze kilka fotek nadmorskich:)

Posted

[quote name='chrupcia']http://i28.tinypic.com/iz1gzq.jpg ile kolegów do zabawy miał Toffik :p

No psiarz z niego nieprzeciętny tylko że na duże się sadzi i muszę go pilnować bo może się to źle dla niego skończyć ,jak przechodzimy koło wilczura to go muszę
brać na ręce bo chce spazmów dostać .

Posted

iwa63 napisał(a):
No psiarz z niego nieprzeciętny tylko że na duże się sadzi i muszę go pilnować bo może się to źle dla niego skończyć ,jak przechodzimy koło wilczura to go muszę

mój strasznie szczeka do psów, ostatnio jak byliśmy chwilę nad wodą to był młody pinczer, labek i pekińczyk do wszystkich niemiłosiernie szczekał.. :roll: to troche denerwujące, bo tamte cicho się bawiły, a mój jak by nigdy psów na oczy nie widział :roll: no ale cóż.. nie wiem jak u niego to zlikwidować.. :oops:

Posted

http://i32.tinypic.com/2z6glsh.jpg ale walka, kto wygrał? ;)
[quote name='iwa63']No psiarz z niego nieprzeciętny tylko że na duże się sadzi i muszę go pilnować bo może się to źle dla niego skończyć ,jak przechodzimy koło wilczura to go muszę
Nie powinnaś brać go na ręce, w ten sposób mówisz mu, że powinien się bać dużego psa. Możliwe, że ciska się właśnie ze strachu. Lepiej popracuj nad tym, żeby odwrócić jego uwagę od psa i skupić na Tobie.

Posted

[quote name='chrupcia']mój strasznie szczeka do psów, ostatnio jak byliśmy chwilę nad wodą to był młody pinczer, labek i pekińczyk do wszystkich niemiłosiernie szczekał.. :roll: to troche denerwujące, bo tamte cicho się bawiły, a mój jak by nigdy psów na oczy nie widział :roll: no ale cóż.. nie wiem jak u niego to zlikwidować.. :oops:

Może mu to minie

[quote name='*kleo*']http://i32.tinypic.com/2z6glsh.jpg ale walka, kto wygrał? ;)

Nie powinnaś brać go na ręce, w ten sposób mówisz mu, że powinien się bać dużego psa. Możliwe, że ciska się właśnie ze strachu. Lepiej popracuj nad tym, żeby odwrócić jego uwagę od psa i skupić na Tobie.

Toffiś próbował dominować i tak na zmianę raz był na górze raz na dole ale tamten zrezygnował i dał za wygrane Toffkowi:evil_lol:
A co do brania na ręce, to on się wcale nie boi i nie szczeka ze strachu bo to widać po psiaku jak się zachowuje i w jaki sposób szczeka,on po prostu się strasznie rzuca aż chce smycz urwać ,dostaje spazmów i dlatego czasami go musze brać na rece bo jak duży pies idzie bez smyczy to sie boję że go może capnąć. Taki z niego agresor a tak naprawdę to on nie jest bojący i czasami sobie myślę że to nie za dobrze.

[quote name='Pegaza']Poszukiwacz skarbow;)
http://i27.tinypic.com/2mwarf8.jpg
no to sie Wam urlop udal:p dla Tofika to pewnie byla przygoda zycia;) odskocznia od miasta..;)

Cały czas coś szukał taki to charakterek ,urlop się naprawdę udał Toffiś był przeszczęśliwy że ma tyle swobody i te spacerki....takie długie i praktycznie cały czas na dwórku to mu pasowało :Dog_run:

FREDZIU-
Dołeczków nie zabardzo kopał ale za to cały czas czegoś szukał ...tyle różnych zapachów miło mi że fotki ci sie podobają;)

A tak w ogóle to cześć wszystkim
Dzisiaj byłam z Toffkiem u fryzjera ,myślę nad kupnem maszynki bo za często sa te wizyty ostatnio byłam z nim 11 czerwca i już tak zarósł że wyglądał nie ciekawie za bardzo się przyzwyczaiłam do krótkich włosków i mnie wnerwia jak ma już dłuższe.
Już nie pamiętam w której galerii czytałam że maszynka GTS 888 jest niezła i nie droga ,proszę o radę:roll:
fotki porobię jutro bo Toffiś już śpi:sleep2:

Posted

Cześć Iwonka:) maszynka GTS 888 ma Doti i właścicielka Mejsi:) ja też ja będę kupować w sierpniu, bo chyba bedziemy stale przy krótkiej fryzurce, a chodzić tak do fryzjera co 3 misiące to też nie chce, a wiem już jak się ścina mniej wiecej to mogę sama:) myśle że maszynka dobra, jak dziewczyny chwalą :p

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Iwonka:) maszynka GTS 888 ma Doti i właścicielka Mejsi:) ja też ja będę kupować w sierpniu, bo chyba bedziemy stale przy krótkiej fryzurce, a chodzić tak do fryzjera co 3 misiące to też nie chce, a wiem już jak się ścina mniej wiecej to mogę sama:) myśle że maszynka dobra, jak dziewczyny chwalą :p

Witaj Kasiu
No właśnie już mi przypomniałaś kto ma tą maszynkę ,myślę że będzie dobra skoro dziewczyny ją chwalą i jest sprawdzona ,ja też mam zamiar ją kupić bo już mnie wnerwia co półtora miesiąca meldować się u fryzjera bo tak szybko Toffiś zarasta. Tylko się boję czy dam radę go ładnie obciąć ,chociaż zarys już jest to tylko skrócić wystarczy,a co tam będę się martwić na zapas :)
Miło mi że wpadłaś :)

Posted

Cześć Iwonka :) .
Nawet jak za pierwszym razem Ci nie wyjdzie to drugi raz będzie o wiele lepszy ;) ,ostatnio gdzieś czytałam na dogo że za pierwszym razem nikomu nie wychodziło i to była totalna klapa a za drugim ,trzecim było super :multi: . U Was też będzie okej :-D.

Posted

Princess_York napisał(a):
Cześć Iwonka :) .
Nawet jak za pierwszym razem Ci nie wyjdzie to drugi raz będzie o wiele lepszy ;) ,ostatnio gdzieś czytałam na dogo że za pierwszym razem nikomu nie wychodziło i to była totalna klapa a za drugim ,trzecim było super :multi: . U Was też będzie okej :-D.

Witamy
No mam taką nadzieję że dojdę do perfekcji bo ja jestem taka zgaga że nawet jak fryzjer go obcina to zawsze mi coś nie pasuje ,ostatnio byłam u innej fryzjerki (poleciła mi znajoma) ale nie jestem zadowolona .No i co mam zrobić?:shake: