Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shira też zaczyna wchodzić w wiek mam cię gdzieś i jak mi się zechce to przyjdę(też 5,5 miecha)... ach ten bunt :diabloti:. Ale w sumie taki "kozak" na pokaz też się zrobiła...
Asiu proponuję Persen, Meliskę przed wyjściem na spacer i jakoś przetrwamy :razz:

Posted

[quote name='asiunia']Przechodzimy doła szkoleniowego:shake:[/QUOTE]
I ja również, ale u nas to chyba spowodowane bardziej brakiem czasu.

A jak czytam o Waszych problemach to moja koleżanka ma podobnie ze swoją suńką ONka i też jest w podobnym wieku, także to chyba wiek dorastania :razz:

Posted

my z diegiem też w tym okresie(7-9 m-cy) mieliśmy podobnie- także składam to na karb dorastania ;)
nie martw się to mija-potem znowu będzie wpatrzony w ciebie, domagający się zajęcia w każdej Twojej wolnej chwili owczareczek:loveu:

Posted

:crazyeye: jaka bestia :cool3:
moj rotek to nawet pół łapki nie może mieć mokrej, bo to takie obrzydliweee i fuj, no i w ogóle, jaśnie, arcy książę nie gustuje w takich zabawach :diabloti:

Posted

[quote name='***kas']:crazyeye: jaka bestia :cool3:
moj rotek to nawet pół łapki nie może mieć mokrej, bo to takie obrzydliweee i fuj, no i w ogóle, jaśnie, arcy książę nie gustuje w takich zabawach :diabloti:[/QUOTE]

A mój Atos dzisiaj po spuszczeniu ze smyczy to pierwszy co zrobił - uciekł się wykąpać do rzeki po czym wbiegł w piaskownice i się wytarzał...
i tak oto miałam z białego psa brązowego.

Bądź co bądź ekonomiczne farbowanie :diabloti:

Posted

"AAA motylem jeeestem"

Po tym zdjęciu doszłam do wniosku ze czas poszukać ciemnej farby do włosów:lol:

Kontrola dentystyczna

Zgodnie z przepisami Paco wyprowadza się na smyczy

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czy on jest szczepiony :grins:[/FONT]
EE gdzie tam:evil_lol:Paco jest hodowany zgodnie z naturą-zero szczepień,zero weta,surowe żarło...:grins:

Posted

Pomarudziłam,to teraz czas pochwalić poczwara...Otóż mój mądry, kochany,kontaktowy,pojętny( dlaczego ja tak ściemniam?:eviltong:)piesio nauczył się pięknie równać na smyczy i uwaga uwaga biegać przy nodze bez smyczy(co ciekawe bez smyczy równać nie umie:roll:)

Posted

[quote name='asiunia']Pomarudziłam,to teraz czas pochwalić poczwara...Otóż mój mądry, kochany,kontaktowy,pojętny( dlaczego ja tak ściemniam?:eviltong:)piesio nauczył się pięknie równać na smyczy i uwaga uwaga biegać przy nodze bez smyczy(co ciekawe bez smyczy równać nie umie:roll:)

W takim razie ogromne gratulacje! :multi:
Mojego takich trudnych rzeczy cięzko nauczyć, bo ona woli skakać wkoło mnie niż iść równo przy nodze :evil_lol: