sunshine Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Shira też zaczyna wchodzić w wiek mam cię gdzieś i jak mi się zechce to przyjdę(też 5,5 miecha)... ach ten bunt :diabloti:. Ale w sumie taki "kozak" na pokaz też się zrobiła... Asiu proponuję Persen, Meliskę przed wyjściem na spacer i jakoś przetrwamy :razz: Quote
Agniecha93 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mogę życzyć tylko cierpliwości i rób co robiłaś do tej pory. Orion też przez to przechodził, na szczęście już ma się ku lepszemu ( 1 rok) :lol: Quote
Daja_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ooo.. przed chwilą o tym czytałam na innym forum :diabloti: Nie martw się,u Atosa to nie mineło :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [QUOTE]Przechodzimy doła szkoleniowegoChociaż nie...ja przechodzę bo poczwar jest na etapie"mam Cię w doopie"[/QUOTE] cierpliwości, każdy to przechodzi :roll:;) Quote
Pestka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='asiunia']Przechodzimy doła szkoleniowego:shake:[/QUOTE] I ja również, ale u nas to chyba spowodowane bardziej brakiem czasu. A jak czytam o Waszych problemach to moja koleżanka ma podobnie ze swoją suńką ONka i też jest w podobnym wieku, także to chyba wiek dorastania :razz: Quote
***kas Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 my z diegiem też w tym okresie(7-9 m-cy) mieliśmy podobnie- także składam to na karb dorastania ;) nie martw się to mija-potem znowu będzie wpatrzony w ciebie, domagający się zajęcia w każdej Twojej wolnej chwili owczareczek:loveu: Quote
***kas Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :crazyeye: jaka bestia :cool3: moj rotek to nawet pół łapki nie może mieć mokrej, bo to takie obrzydliweee i fuj, no i w ogóle, jaśnie, arcy książę nie gustuje w takich zabawach :diabloti: Quote
Daja_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='***kas']:crazyeye: jaka bestia :cool3: moj rotek to nawet pół łapki nie może mieć mokrej, bo to takie obrzydliweee i fuj, no i w ogóle, jaśnie, arcy książę nie gustuje w takich zabawach :diabloti:[/QUOTE] A mój Atos dzisiaj po spuszczeniu ze smyczy to pierwszy co zrobił - uciekł się wykąpać do rzeki po czym wbiegł w piaskownice i się wytarzał... i tak oto miałam z białego psa brązowego. Bądź co bądź ekonomiczne farbowanie :diabloti: Quote
sunshine Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 oszołom i wariat... tak bardzo przypomina mi Shirkę :loveu::evil_lol: Quote
asiunia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 "AAA motylem jeeestem" Po tym zdjęciu doszłam do wniosku ze czas poszukać ciemnej farby do włosów:lol: Kontrola dentystyczna Zgodnie z przepisami Paco wyprowadza się na smyczy Quote
Pestka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://images44.fotosik.pl/221/09c70f382772b838med.jpg O kurde, ale super i poczwar jaki brudny :loveu: Quote
sunshine Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://images44.fotosik.pl/221/09c70f382772b838med.jpg Z Onkiem Ci do twarzy :evil_lol: mówiłam to już?:razz: Quote
asiunia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='sunshine']http://images44.fotosik.pl/221/09c70f382772b838med.jpg Z Onkiem Ci do twarzy :evil_lol: mówiłam to już?:razz: z rottuniem bardziej:loveu:chociaz z owcą na głowie owczarek pasuje:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [FONT=Arial]:hmmmm: czy on jest szczepiony :grins:[/FONT] Quote
asiunia Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czy on jest szczepiony :grins:[/FONT] EE gdzie tam:evil_lol:Paco jest hodowany zgodnie z naturą-zero szczepień,zero weta,surowe żarło...:grins: Quote
asiunia Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Pomarudziłam,to teraz czas pochwalić poczwara...Otóż mój mądry, kochany,kontaktowy,pojętny( dlaczego ja tak ściemniam?:eviltong:)piesio nauczył się pięknie równać na smyczy i uwaga uwaga biegać przy nodze bez smyczy(co ciekawe bez smyczy równać nie umie:roll:) Quote
tonacja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał... :eviltong: Ciotka jest dumna z Pakusia :evil_lol: Quote
Agniecha93 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 No to czekamy na filmik :lol: Orionowi równanie coś nie idzie, ale to chyba moja wina, że nie umiem nauczyć :roll: Quote
Pestka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='asiunia']Pomarudziłam,to teraz czas pochwalić poczwara...Otóż mój mądry, kochany,kontaktowy,pojętny( dlaczego ja tak ściemniam?:eviltong:)piesio nauczył się pięknie równać na smyczy i uwaga uwaga biegać przy nodze bez smyczy(co ciekawe bez smyczy równać nie umie:roll:) W takim razie ogromne gratulacje! :multi: Mojego takich trudnych rzeczy cięzko nauczyć, bo ona woli skakać wkoło mnie niż iść równo przy nodze :evil_lol: Quote
Recommended Posts