Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co się dzieje z Agnieszką, myśle że wyjechala i odezwie się jak wróci. Ja nie daje rady wyprowadzać Agnieszki psiaków, za dużo mam swoich... Jak dam rade to postaram się wskoczyć do nich jutro chociaż fote pstryknąc, ale ze spacerkiem będzie cięzko.

• 2 weeks later...
Posted

on nie akceptuje innych psów? jest nie nauczony posłuszeństwa?
[url=http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23759033,Katowice_Zwierzaki___Adopcja,142-192.html]Wyżeł niemiecki szuka domu : Ogłoszenie w Dwukropek.pl[/url]

Posted

[quote name='tanitka']on nie akceptuje innych psów? jest nie nauczony posłuszeństwa?
[URL="http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23759033,Katowice_Zwierzaki___Adopcja,142-192.html"]Wyżeł niemiecki szuka domu : Ogłoszenie w Dwukropek.pl[/URL][/quote]

ja go nie znam, ale dopytam Agi (ona chyba bez netu się męczy bidulka) i dam znać

Posted

Byłam z psiakiem na spacerze. Ma chłopak siłę :) no ale nie ma się co dziwić skoro jest w zamknięciu...Spacer to dla niego szansa na "wybieganie się". Nie zauważyłam, żeby reagował agresywnie w stosunku do innych psów. W sobotę postaram się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat.

Posted

Psiak ma ok.7 lat, jest wykastrowany. Błąkał się po Czechowicach. Przygarneli go ludzie z jednej z firm. Okazało się jednak, że psiak ma mocno rozwinięty instynkt stróżujący i w pewnym momencie nie wpuszczał na teren firmy klientów... Jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi. Byłam z nim na spacerze i stwierdzam, że to naprawdę fajny psiak :)

Posted

tanitka napisał(a):
zdjęć nie zrobiłaś, może?:razz:

Nie miałam czym :oops: Mogłam głupia poprosić dziewczyny, żeby zrobiły kilka zdjęć...Mam nadzieję, że ab-agnieszka niebawem pojawi się w schronisku z Alicją i będą piękne zdjęcia ;)