Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ofcaa']http://www.zkwarszawa.org.pl/[/quote]

qlde, czemu nie mogą podać stawki? :-?

wiedziałabym przynajmniej czy ktoś z Konina jedzie :(

Posted

na planie sedziowania nie ma podanych imion psow, ale przewaznie (prawie zawsze) jest wykaz wlascicieli psow, wiec jakby co to na upartego mozna znalezc ludzi z Konina :D

Posted

[quote name='maga18']na planie sedziowania nie ma podanych imion psow, ale przewaznie (prawie zawsze) jest wykaz wlascicieli psow, wiec jakby co to na upartego mozna znalezc ludzi z Konina :D[/quote]

będę szukać :evilbat: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Aga&Czips']mam nadzieje ze zrobią... :roll:[/quote]

Przed planowaną na kwiecień międzynarodówką stawki były podane - bodajże ze 2 tygodnie przed wystawą, więc pewnie i teraz im się uda.
[size=1]Ja pochodzę z Konina :lol: [/size]

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='Aga&Czips']mam nadzieje ze zrobią... :roll:[/quote]

Przed planowaną na kwiecień międzynarodówką stawki były podane - bodajże ze 2 tygodnie przed wystawą, więc pewnie i teraz im się uda.
[size=1]Ja pochodzę z Konina :lol: [/size][/quote]

[size=1]super :D chociaż jeden ,,rasowy" Koniniak na DGM :wink: a mieszkasz też czy tylko pochodzisz?? :roll: :wink: [/size]

Posted

Ale sentyment zawsze jakichś tam pozostaje :wink:
Jak mieszkałam w Koninie, nie wiedziałam, że będę mieć zwierza - a teraz mam 2 :D JAk mniejszy podrośnie, to wybiorę sie z nimi do rodziców i możemy jakieś spotkanko dogomaniackie zorganizować :wink: ale to jeszcze nieprędko :roll:

Pozdrawiam :hand:

Posted

Przy okazji wystawy warszawskiej odbeda sie Zawody Obedience :D

informacje umiescilam TUTAJ - [url]http://beauceron-pl.net/web_page_beauce/zawody.html[/url]

do zobaczenia! :D

Posted

no wlasnie tego nie jestem pewna.... na stronie FORTu jest napisane ze zawody odwolane... :-? ale mam nadzieje, ze to nieaktualna informacja i bede mogla poogladac agility :lol:

Posted

Ja będe obydwa dni, obydwa tylko jako gosc, i moze na JH :) Wiec jakby ktos szukal jakiejkolwiek pomocy - jestem chetna ;) Bo w sumie to bedzie 1 wystawa na ktorej nic nie robie .. :P