milamini Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ile bilety kosztują? A wyniki dobków suczydła mogę prosić:modla::modla:, może jakies bernenie przy okazji??;) Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bilety 20 zł normalny i 5 zł ulgowy. dokładnych wyników niestety nie pamiętam, mnie oobiście urzekła brązowa ( o dziwo!) dobermanka Schoko startująca w młodzieży - oczywiście zgarnęła wszystko. do berneńczyków miałam dojśc ale utknęłam przy dobkach i dogach:eviltong: Quote
blaira Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 A czy ktos wie czy te bilety ulgowe dotycza tez studentow? Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 wiesz, generalnie nie sprawdzaja a skoro mi wydali to nie będziesz mieć problemu ;) Quote
blaira Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 acha czyli nie sprawdzaja czy bilet ulgowy to ulgowy, jak dobrze Cie zrozumialam? A przy kasie sie nie czepiali? Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='blaira']acha czyli nie sprawdzaja czy bilet ulgowy to ulgowy, jak dobrze Cie zrozumialam? A przy kasie sie nie czepiali?[/QUOTE] nie sprawdzają legitymacji , po prostu kupujesz ulgowy i tyle. a pan ochroniasz wpuszcza Cię za okazaniem biletu. ale to już wydłużone dywagacje, Tobie jako studentowi należy się ulgowy ;) Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='aga.aksa']eh, ja osberwowałam najbardziej dogi i dobermany. z dogami było jako-tako (szmaty na ryjkach i plecorach) [/quote] Dokłądnie tak, mam zdjęcie mojego dozia który leżał pod parasolem a na nim kładliśmy na całym ciałku mokry ręcznik i na głwie, sama ze sobą na ring zabierałam mokrzusieńkie szmatki i jak trzeba było czekać to kłądłam psu na łeb, a później jak mojego psa wysłałam do domu (sama chciałam sobie pooglądac a dla psa była to poprostu meczarnia, wiec wysłałam z rodziną do domu) to sama korzystałam ze szmatki lub komuś pozyczałam ;-)) Szmatki jak zwykle u dogów sprawdzone i było im znacznie lepiej... Quote
moon_light Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='blaira']acha czyli nie sprawdzaja czy bilet ulgowy to ulgowy, jak dobrze Cie zrozumialam? A przy kasie sie nie czepiali?[/quote] Bilet ulgowy przysluguje tez studentom, wiec bez obawy:lol:. Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 jo - jo , kojarzę Twojego psiura :razz: słodziiiak Quote
bongobongo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ja dzisiaj także sekretarzowałam, u nas na ringu bez opóźnień!:lol: Spotkałam masę znajomych, których bez wyjątku [SIZE=3][COLOR=red][B]POZDRAWIAM I[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=red]GRATULUJĘ[/COLOR][/SIZE],[/B] czyli [COLOR=blue][B]Króliczkowi, Of-cy, Agatce, Asiaczkowi, Ani, Marcinowi,Adamowi, Dorocie...... :multi: :multi: :multi: [/B][/COLOR] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [COLOR=black]U nas na ringu na szczęście obyło się bez reanimacji, ale widziałam wielu właścicieli psów, którzy nie zapewnili swoim pupilom cienia, tylko próbowali go szukać pod namiotem sędziów i tylko psów szkoda:shake: .[/COLOR] A żar płynął z nieba i jeśli będzie tak jutro, to wszystkie cenne rady, jak i czym schładzać się przydadzą, tak jak litry wody, stos mokrych ręczników.... Jechałam na wystawę o 9.00 - korków nie było na ul. Racławickiej. Quote
MichalMi Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 my byliśmy samochodem, więc bilety i parking można kupić przy ulicy dojazdowej- czy ulgowy czy nie nikt się nie czepia, ważne by jakiś był. Z miejscem parkingowym też nie było problemów, tylko STRASZNIE się kurzy! Zaświadczenia też nikt nie sprawdzał- przy wejściu pokazałem książeczkę, czegoś w niej poszukali i tylko zapytali czy zaświadczenie jest... Masakrycznie wysoka temperatura "wykończyła" mojego psa. Leżał pod parasolem i mokrym ręcznikiem ale na wiele to nie pomogło- przy ocenie patrzył tylko gdzie jest cień i kłaść się próbował- o bieganiu w ringu nie wspomnę- nawet smakołyki odpuścił ;) Szkoda tylko męczyć psa... Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 właśnie, psy padały, dlatego tak bardzo dobijało mnie gdy psy, które prezentuje sie na napiętej ringówce przed wejściem na ring były nią ścinane a później ich właściciele darli się na nie że nie napinają linki :shake: tragedia! ale tylko w Polsce tak jest.... nawet ten marny doublehanding :p Quote
MichalMi Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 szkoda gadać co ludzie z psami potrafią wyprawiać... ale na długo zapamiętam nasz wystawowy debiut- chyba bardziej się zakręciałem niż pies ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 U mnie pies - CAC CACIB BOB, suka - CAC CACIB :) :) :) Quote
Shanny.. Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Marta wielkie gratulacje! To ty masz jakąś suczkę? Nie chwaliłaś się..... Można prosić o resztę wyników? będą na seterkowie? Quote
ajcka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pare fotek. [IMG]http://images2.fotosik.pl/99/ff6d7ec921a58325med.jpg[/IMG], [IMG]http://images3.fotosik.pl/99/cc79637f173c6339med.jpg[/IMG], [IMG]http://images1.fotosik.pl/100/068c0607992cbca7.jpg[/IMG], [IMG]http://images4.fotosik.pl/63/807d6e8c41b625d1med.jpg[/IMG], [IMG]http://images2.fotosik.pl/99/1adec9748183661e.jpg[/IMG], [IMG]http://images4.fotosik.pl/63/ebf9e2a6276342d0.jpg[/IMG], [IMG]http://images3.fotosik.pl/99/734f72933df177b1med.jpg[/IMG] Quote
talut Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ajcka byłaś na wystawie? Czemu do nas nie podzeszłaś? :eviltong: my skromnie, 4 lokata i doskonała ;) Jojka też widzieliśmy, ale akurat wychodziliśmy :/ a upał niesamowity....jeszcze ten sędzia strasznie powoli oceniał, a dziki Monulec nie chciał wejść pod parasol i musiałam trzymać go nad nią.. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='ajcka']Pare fotek. [IMG]http://images2.fotosik.pl/99/ff6d7ec921a58325med.jpg[/IMG], , , , , , [/quote] Dzięki Ci dobra osobo za te fotkę!!! To mój szczeniak JAZZY BOY Asiaczek (Dżezik), który dzisiaj otrzymał wo1!!! Dżezik na I miejscu = Dżezik na prezydenta!!! Pzdr. Quote
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 gratuluje ;) a ma ktos dla mnie zdjecia malamutkow ?? :lol: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Już ochłonęłam, psy wysikane, nakarmione i można na spokojnie usiąść do kompa i pochwalić się. I tak: JAZZY BOY Asiaczek - wo1 JELLY JOSHREEN Asiaczek - wo1, Best Puppy Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, CACIB. Agacia + WAHZIRI = MP 2 miejsce w grupie starszej!!! Brawo!!! Agata i Wazi stanowili piękną parę!!! Jestem b.zadowolona z wystawy. Tym bardziej, że miałam na nia wogóle nie przyjeżdżać!:oops: Co do samej wystawy - mnie tam się podobało. Do słońca nie mam pretensji - wszak lato. Dwie rzeczy mi się nie podobały: trochę za małe ringi oraz brak jakiechkolwiek nagród za BOB-a. Pozorne oszczędności? Dużo "tojtojek" i nawet umywalki obok nich były! Jutro tez jesteśmy, ale towarzysko. A moje baski jutro też będą na MP. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Boshe! ale jestem zakręcona! Oczywiście [SIZE=4][COLOR=red]gratulacje dla dzisiejszych wygranych[/COLOR][/SIZE] (również za sam fakt pojawienia się na wystawie w ten upał!)!!! Pzdr. Quote
Bulwinka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ajcka- widzę bloodhoundy mojej koleżanki - dzięki za fotki ! one bardzo się podobały Matagi- wymiziała je ile wlezie :lol: poznałam Babę ( od Matagi) - wspaniały, kochaniutki lisek :evil_lol: a co u nas? - Borysek zdobył swoje pierwsze CWC ( kl. pośrednia) - z czego się bardzo cieszę :multi: , czyli zaczynamy CH.PL :multi: Quote
Agasia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ja rowniez wszystkim serdecznie gratuluje!! :) mamy duzo zdjec z finalow ;) Asiaczku - dziekuje za takiego przystojniaka jak Wahziri ;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='Agasia']Ja rowniez wszystkim serdecznie gratuluje!! :) mamy duzo zdjec z finalow ;) Asiaczku - dziekuje za takiego przystojniaka jak Wahziri ;)[/quote] [B]Agasia [/B]- to ja Tobie pięknie dziękuję za wspaniałe zaprezentowanie go na MP!!! Do zobaczenia jutro. pzdr. Quote
Recommended Posts