martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ja też chciałabym w końcu się doczekać :) Ale jeszcze długaaa droga do Afgana:)Ale mam nadzieje ze uda mi sie doczekac:) Quote
Yoko Ono Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witam, ja po sukcesie w Płocku, również zgłaszam moją sunię, tylko mam nadzieję że pogoda będzie lepsza ;) Quote
AnkaW Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No i wyszło, że mój młodzieniec też się pojawi w stolicy :p Quote
karolayna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 o AnkaW czyli spotkamy sie nie tylko w Radomiu :evil_lol: Quote
AnkaW Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='karolayna']o AnkaW czyli spotkamy sie nie tylko w Radomiu :evil_lol:[/quote] I jeszcze w Lublinie :p :p Quote
karolayna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='AnkaW']I jeszcze w Lublinie :p :p[/quote] twu twu twu mialam napisac w Lublinie a czego napisałam ze w Radomiu to nie wiem :roll: Quote
AnkaW Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Pewnie dlatego że w Radomiu byłyśmy tak blisko siebie i nie spotkałyśmy się :placz: :placz: . Ale wszystko da się naprawić :lol: :lol: :lol: Quote
Gazuś Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 W W-wie mam Doca (Golden-Otwarta) i Wikę (Seterka Angielska-Otwarta) :lol: Wikuchnie trzeba CHampionacik skończyć :lol: Quote
klepcia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 My z Neliska (Seter Gordon) na 100% będziemy w Warszawie Quote
Gazuś Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='klepcia']My z Neliska (Seter Gordon) na 100% będziemy w Warszawie[/quote] Hihi, to zyczę, żebyśmy się ba wyborach BOG spotkały! :lol: Byłaś może w Słupsku? Quote
klepcia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hehe, mam taka nadzieje bo chciałybyśmy dokończyć MłCh. W Słupsku nas jeszcze nie widzieli;) Może siostrzyczka z Gdańska była. My w ten weekend byłyśmy w Płocku. Quote
Gazuś Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='klepcia']hehe, mam taka nadzieje bo chciałybyśmy dokończyć MłCh. W Słupsku nas jeszcze nie widzieli;) Może siostrzyczka z Gdańska była. My w ten weekend byłyśmy w Płocku.[/quote] Hihi, to z ta siostrzyczka się chyba spotkałyśmy na wyborach BOG :cool3: Quote
grrrond Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a ktoś się wybiera jako członek zkwp do pomocy przy organizacji :razz: ? Quote
penelopa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej Gazuś! wiesz coś o Del Carmen Gil Polo (ESP)??? jak ocenia??? Może ktoś juz juz się spotkał z nią na wystawie???? Quote
Gazuś Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Palenopa, mi Dorota przesłała wyniki psów sędziowanych przez nią, bodajże w Luksemburgu... Jak chcesz to moge znaleść i Ci przesłać. Quote
penelopa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Gazuś']Palenopa, mi Dorota przesłała wyniki psów sędziowanych przez nią, bodajże w Luksemburgu... Jak chcesz to moge znaleść i Ci przesłać.[/quote] Poproszę... Quote
dorotaaaaaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='penelopa']Poproszę...[/quote] Gazuś czy ja też mogłabym prosić o te wyniki Ja się będe z goldenem w klasie młodzieży i moze z drugim w szczeniakach pozdrawiam dorota Quote
Czoko Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [SIZE=2]Wszyscy wystawiacie swoje pieski a ja mam innego typu pytanie: Na jakiego typu (mam na myśli halę albo na wolnym powietrzu) wystawy może wejść ktoś zwiedzający? W ramach socjalizacji szczeniaka słyszałam że wskazane jest pójście na wystawę (tylko w jakim charakterze?) . Dawniej chodziłam na różne wystawy sama i z synem w różnym wieku ale nigdy mnie nie interesowało jak i czy można wejść z psem jako widzem? [/SIZE] Quote
klepcia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Gazuś']Hihi, to z ta siostrzyczka się chyba spotkałyśmy na wyborach BOG :cool3:[/quote] i kto wygrał ?:> Quote
Gazuś Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='klepcia']i kto wygrał ?:>[/quote] Hihi, Wikuchna "moja" :loveu: ALe już na BISie odpadłyśmy :cool3: W W-wie mam nadzieję, championat ukończyć, o ile nie uda się w Szczecinie. Quote
Asta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Gazuś to ty w Szczecinie będziesz? :O Czemu nic ja o tym nie wiem? :evil: A co do Wa-wy, ktoś potrzebuje pomocy na sobotę? Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Czoko'][SIZE=2]Wszyscy wystawiacie swoje pieski a ja mam innego typu pytanie: Na jakiego typu (mam na myśli halę albo na wolnym powietrzu) wystawy może wejść ktoś zwiedzający? W ramach socjalizacji szczeniaka słyszałam że wskazane jest pójście na wystawę (tylko w jakim charakterze?) . Dawniej chodziłam na różne wystawy sama i z synem w różnym wieku ale nigdy mnie nie interesowało jak i czy można wejść z psem jako widzem? [/SIZE][/quote] Z mojego krótkiego doświadczenia zauważyłam że na wystawy na powietrzu wpuszcają pieski bez problemu (tylko ja jeszcze zawsze oprócz książeczki zdrwoia miałam zaświadczenie zdrwotne) A z halami to jest różnie..Zazwyczaj mówią że nie będą wpuszczać ale zauważyłam że różnie to bywa.. Myśle że możesz jechać z nim na socjalizację albo jak będzie w odpowiednim wieku to pobawić się w szczeniakach ;-) Quote
SuperGosia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 W ramach socjalizacji można zgłosić psa do klasy szczeniąt od 6-tego miesiąca życia ;) Quote
Recommended Posts