Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A w który dzień jesteś? Bo tak dawno Ciebie nie widziałam...
Ja jestem w niedzielę.
pzdr.[/quote]

Dlaczego jesteś w niedzielę :roll: :roll:

Posted

[quote name='donya']:angryy: Jak mieszkałam dwa kroki od stadionu Gwardii to wystaw tam nie organizowano :angryy:[/quote]

A teraz będa organizować!:evil_lol: Złośliwcy!:diabloti: Zgłaszasz?:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']A teraz będa organizować!:evil_lol: Złośliwcy!:diabloti: Zgłaszasz?:eviltong:[/quote]

[COLOR=blue]To oczywiście był żart - co by związek (tak jak w Kielcach) nie pomyślał, że się czepiam[/COLOR] ;) :lol: :lol:

[COLOR=black]No, chyba zgłoszę. Widzę, że trochę czasu jeszcze mam :lol: [/COLOR]

Posted

[quote name='donya'][COLOR=blue]To oczywiście był żart - co by związek (tak jak w Kielcach) nie pomyślał, że się czepiam[/COLOR] ;) :lol: :lol:

[COLOR=black]No, chyba zgłoszę. Widzę, że trochę czasu jeszcze mam :lol: [/COLOR][/quote]

Hiii hiii!:evil_lol: A do Kielc się wybierasz?:eviltong: Może by przyjeli Twoje zgłoszenie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Godi
Nie mialas okazji zobaczyc debiutu Gnojka, to zobaczysz jak zostaje młodzierzowym championem :razz:[/quote]
Jakaś Ty skromna :lol: Ale faktycznie w malinach nigdy konkurencji w mlodzieży nie ma (w innych klasach zresztą też) :eviltong:
Tak czy inaczej, chętnie Wam pokibicuję :)

Posted

To nie ja, to Gnojek :eviltong: to on sie chwali na prawo i lewo ze taki piekny jest :eviltong: Ja nadl twierdze, ze belgi to brzydkie psy :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Hiii hiii!:evil_lol: A do Kielc się wybierasz?:eviltong: Może by przyjeli Twoje zgłoszenie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

do durnowatych ludzi nie zamierzam jeździć :shake: :shake:

Posted

Phi... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wszycy wiedzą, że czarne jest piękne! :eviltong: Rude trochę mniej, ale też może być. Oooostateeeecznie :diabloti:

Wiesz... Pojęcie pracy jest pojęciem dość płynnym. Ja bym prędzej powiedziała - gdy może się realizować. Bez względyu czy będzie to IPO, obedience, agility, pasienie owiec, ratownictwo czy też bieganie po górach z właścicielem i szaleństwa z piłką na łączce. Grunt, żeby był zmęczony. Bo zmęczony belg, to szczęśliwy belg :lol:

Posted

Piekno, pieknem, dla mnie najwazniejsze, zeby byl madry. A tu nie mamy o czym rozmawiac, ktora odmiana jest pod tym wzgledem najleprza :eviltong:
dla mnie piekny belg, to pracujacy belg. Bieganie po gorach to nie praca.

Posted

A więc według Ciebie pies, który nie startuje w zawodach i nie jest super wyszkolony - jest gorszy? Bo jego grzechem było pójść w ręce osoby, która nie ma takich aspiracji i ambicji?

Posted

[quote name='Matagi']Tak,tak...:evil_lol: :evil_lol: murowane to będzie jej wydzieranie się!:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Chętnie posłucham, bo jakoś do tej pory "piękny śpiew Baby" do mnie nie dotarł. I tak właśnie sobie szczęśliwie żyję. Ale od 8.7.2006 r. już tego szczęścia może mi braknąć, co?:evil_lol:
pzdr.

Posted

[quote name='donya']Dlaczego jesteś w niedzielę :roll: :roll:[/quote]
[B]Donya[/B] - masz rację! Pomyliłam dni...:oops:
Jestem w sobotę, a w niedzielę będzie prawdopodobnie moja koleżanka z ozdóbkami.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chętnie posłucham, bo jakoś do tej pory "piękny śpiew Baby" do mnie nie dotarł. I tak właśnie sobie szczęśliwie żyję. Ale od 8.7.2006 r. już tego szczęścia może mi braknąć, co?:evil_lol:
pzdr.[/quote]

Czyżbyś w lutym na klubówce nie słyszała?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Baba recital powtórzyła w Dobrym Mieście:evil_lol: :evil_lol: ,w Łodzi zaś chyba było za gorąco ,zrezygnowała z wokalu,poszła spać do swojej chałupy!:evil_lol: Taaa,od 8.07.2006 tego szczęścia może Ci braknąć....:evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Nasi znajomi z Olsztyna znależli nas w Dobrym Mieście bez problemu;) :evil_lol: ...kierowali się w naszą stronę głosem ..../bardzo nęcącym:evil_lol: / Baby!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Czyżbyś w lutym na klubówce nie słyszała?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Baba recital powtórzyła w Dobrym Mieście:evil_lol: :evil_lol: ,w Łodzi zaś chyba było za gorąco ,zrezygnowała z wokalu,poszła spać do swojej chałupy!:evil_lol: Taaa,od 8.07.2006 tego szczęścia może Ci braknąć....:evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Nasi znajomi z Olsztyna znależli nas w Dobrym Mieście bez problemu;) :evil_lol: ...kierowali się w naszą stronę głosem ..../bardzo nęcącym:evil_lol: / Baby!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

ja nie słyszałam :shake: :shake: a co dopiero Asiaczek, która zajmowała miejsca daaaaleko za mną :lol:

Posted

[quote name='donya']ja nie słyszałam :shake: :shake: a co dopiero Asiaczek, która zajmowała miejsca daaaaleko za mną :lol:[/quote]

Hiii hiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to miałas szczęście!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Czyżbyś w lutym na klubówce nie słyszała?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Baba recital powtórzyła w Dobrym Mieście:evil_lol: :evil_lol: ,w Łodzi zaś chyba było za gorąco ,zrezygnowała z wokalu,poszła spać do swojej chałupy!:evil_lol: Taaa,od 8.07.2006 tego szczęścia może Ci braknąć....:evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Nasi znajomi z Olsztyna znależli nas w Dobrym Mieście bez problemu;) :evil_lol: ...kierowali się w naszą stronę głosem ..../bardzo nęcącym:evil_lol: / Baby!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

To taka z niej śpiewająca panna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Według tego, co napisała Matagi, to lepiej na nią patrzeć, niż jej słuchać!:evil_lol:
Przy najbliższej okazji muszę się sama przekonać, kto ma rację: czy Baba drąc gębę, czy Matagi - krytykując jej śpiew.:roll:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Według tego, co napisała Matagi, to lepiej na nią patrzeć, niż jej słuchać!:evil_lol:
Przy najbliższej okazji muszę się sama przekonać, kto ma rację: czy Baba drąc gębę, czy Matagi - krytykując jej śpiew.:roll:
Pzdr.[/quote]

Hiiihiiiii:evil_lol: Zobaczysz,zobaczysz,a usłyszysz na peeeewno!!!:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
A w ogóle najgorsze jest to,że Franek/żako/ nauczył sie naśladować pieśni Babowe....:evil_lol: