Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fish']Dinusia - mamy to przekupne stworzenia, moze czyms ja zmotywujesz? Jakies piatki w szkole, albo dodatkowe sprzatanie w domu? :cool3:[/quote]
Magda, piatki w pierwszej kalsie gimnazjum- raczej niewykonalne :P ale sprzatanie, kto wie? pokazalam jej przed chwila twojego posta... mowi ze zobaczymy ;) kiedy nastepny trening dla zaawansowanych? bo ja jzu musze sobie transportu szukac ;) - Magda, a ty sie nei wybierasz?:diabloti:

Posted

Mnie chyba w tą sobotę w domu nie będzie:shake:
A jakbyśmy się spotykały np. w piątki popołudniu to duży plac jest wolny, a na nim są lampy i wszytsko widać:cool1:
Ale ogólenie to chyba jakieś "normalne" godz. w soboty byłyby lepsze.

Posted

[quote name='Taura']CO?? :crazyeye: NIEWYKONALNE?? To ja jestem w drugiej gimnazjum i nawet 6 zbieram (co prawda z biologii i WFu ale sa :razz: ) :lol:[/quote]
Chodzilo mi o to, ze teraz na pozcatku, przejscie z podstawowki do gimnazjum i nagle trzeba sie zaczac uczyc ;)

Posted

Dziewczyny, podaje terminy treningow w pazdzierniku - soboty, 14, 21 i 28. Godzina 12:00 dla mojej grupy (slalomowej), godzina 13:00 dla tych co sie odchudzaja (prowadzi Marysia).

Jesli chodzi o moje treningi to beda to trzy ostatnie w tym roku, nowy sezon przewiduje okolo kwietnia ;)

Natomiast jesli warunki pogodowe beda sprzyjac, to treningi Marysi beda odbywac sie takze w listopadzie i zima.

Posted

[quote name='Marta i Wika']Ćwiczymy slalom między butelkami po piwie :eviltong:[/quote]
Toż to naturalna rzecz slalomować po butelkach po piwie :evil_lol:

Niestety w tą sobotę nie dam rady być, bo muszę jechać do Piły.

Posted

[quote name='Taura']Postaram się być ;)[/quote]

Ja też się postaram ale nie obiecuje:) U nas też się robi coraz gorzej z transportem... Fajnie że teraz są w soboty:) Tak jakoś bardziej klubowo:P

Posted

Hehe no i mam 5 z matmy :) mam nadzieje ze mnei zawioza ;) to bedziemy miec teraz wycisk... az dwie godziny ;) z tym ze przez polowe pierwszej lekcji bedziemy cwicyzc slalom ;)
Ps. Magda, fajnie bylo Cie dzisiaj pierwszy raz spotkac ;)

Posted

Dziewczyny, mialam dzis "przypadek z samochodem" i teraz stoi w garazu popsuty. Nie ma szans, zeby mi go naprawili do soboty. W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika. Druga grupa moze sie spotkac o 12 lub 13, jak Wam pasuje, o tym zadecyduje Marysia.