magda_u Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Marta, kazdy idzie do przodu swoim tempem. Quote
Marta i Wika Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zgadzam się. Ja zresztą ostatnio wychodzę z założenia, że im wolniej tym lepiej ;-) Szczególnie jeśli nie chce się używać negatywów. Quote
Dinusia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='fish']Dinusia - mamy to przekupne stworzenia, moze czyms ja zmotywujesz? Jakies piatki w szkole, albo dodatkowe sprzatanie w domu? :cool3:[/quote] Magda, piatki w pierwszej kalsie gimnazjum- raczej niewykonalne :P ale sprzatanie, kto wie? pokazalam jej przed chwila twojego posta... mowi ze zobaczymy ;) kiedy nastepny trening dla zaawansowanych? bo ja jzu musze sobie transportu szukac ;) - Magda, a ty sie nei wybierasz?:diabloti: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [QUOTE]kiedy nastepny trening dla zaawansowanych? [/QUOTE] No właśnie nie wiadomo...:razz: Czy może już się jakieś plany szykują?? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No właśnie - trzeba się zdecydować, czy grupa zaawansowana spotyka się jeszcze w czwartki o 18, czy też przenosimy się na weekend. Jak sądzicie? Ja chyba skłaniam się powoli do terminów weekendowych... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Mnie chyba w tą sobotę w domu nie będzie:shake: A jakbyśmy się spotykały np. w piątki popołudniu to duży plac jest wolny, a na nim są lampy i wszytsko widać:cool1: Ale ogólenie to chyba jakieś "normalne" godz. w soboty byłyby lepsze. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No ja nie wiem czy w ten weekend w ogóle będe mogła:-( [SIZE=1]a tak namarginesie to mój tatuś sprzedał autko i jestw trakcie poszukiwań kolejnego, więc nie ma transportu...... będzie ktoś jechał z naszych rewirów?[/SIZE] Quote
Dinusia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Taura']CO?? :crazyeye: NIEWYKONALNE?? To ja jestem w drugiej gimnazjum i nawet 6 zbieram (co prawda z biologii i WFu ale sa :razz: ) :lol:[/quote] Chodzilo mi o to, ze teraz na pozcatku, przejscie z podstawowki do gimnazjum i nagle trzeba sie zaczac uczyc ;) Quote
magda_u Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dziewczyny, podaje terminy treningow w pazdzierniku - soboty, 14, 21 i 28. Godzina 12:00 dla mojej grupy (slalomowej), godzina 13:00 dla tych co sie odchudzaja (prowadzi Marysia). Jesli chodzi o moje treningi to beda to trzy ostatnie w tym roku, nowy sezon przewiduje okolo kwietnia ;) Natomiast jesli warunki pogodowe beda sprzyjac, to treningi Marysi beda odbywac sie takze w listopadzie i zima. Quote
Marta i Wika Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='fish']Godzina 12:00 dla mojej grupy (slalomowej)[/quote] Ćwiczymy slalom między butelkami po piwie :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='fish']godzina 13:00 dla tych co sie odchudzaja (prowadzi Marysia).[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
magda_u Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No co, oprocz tego, ze sie nabiegacie to jeszcze obiad Was ominie... ;) Quote
magda_u Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Marta, rozumiem, ze nastepnym etapem sa butelki po jabolach :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Marta i Wika']Ćwiczymy slalom między butelkami po piwie :eviltong:[/quote] Toż to naturalna rzecz slalomować po butelkach po piwie :evil_lol: Niestety w tą sobotę nie dam rady być, bo muszę jechać do Piły. Quote
Marta i Wika Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='fish']Marta, rozumiem, ze nastepnym etapem sa butelki po jabolach :evil_lol:[/quote] No muszę coś wreszcie zrobić żeby pokochała slalom :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja od razu mówię, że nie wiem czy będę w sobotęm, bo po pierwsze nie mam transportu (brak autka:-( ) a po drugie nie wiem czy będe w domu.... Wyjazd jeszcze dałoby sie przełozyć, ale auta sobie nie kupię do soboty:shake: Quote
Oliwia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Taura']Postaram się być ;)[/quote] Ja też się postaram ale nie obiecuje:) U nas też się robi coraz gorzej z transportem... Fajnie że teraz są w soboty:) Tak jakoś bardziej klubowo:P Quote
Dinusia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hehe no i mam 5 z matmy :) mam nadzieje ze mnei zawioza ;) to bedziemy miec teraz wycisk... az dwie godziny ;) z tym ze przez polowe pierwszej lekcji bedziemy cwicyzc slalom ;) Ps. Magda, fajnie bylo Cie dzisiaj pierwszy raz spotkac ;) Quote
magda_u Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 5 z matematyki w gimnazjum... no, no, to dopiero sie postaralas!:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Nas w sobotę reczej na pewno nie będzie :-( Quote
Marta i Wika Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 A mnie ktoś zabierze? Mogę podjechać w dowolne miejsce komunikacją miejską. Ale do Tulec z RR autobus jedzie o 10, musiałabym czekać 40 minut... Quote
magda_u Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Dziewczyny, mialam dzis "przypadek z samochodem" i teraz stoi w garazu popsuty. Nie ma szans, zeby mi go naprawili do soboty. W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika. Druga grupa moze sie spotkac o 12 lub 13, jak Wam pasuje, o tym zadecyduje Marysia. Quote
Marta i Wika Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='fish'] W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika.[/quote] Ech... no to zostają nam butelki po piwie :drinking: Quote
Martuś Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ehh... Nie ma poczatkujacych :/ Trzeba bedzie cos samemu ;) Quote
Recommended Posts