Paskuda_Bandzior Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='fish'] Jesli chodzi o grupe zaawansowana, to musimy poczekac, az Marysia od Uny wroci z zawodow, ona poda termin.[/quote] To ja tez moge powiedzieć, że w tym tyg nasza grupa sie chyba nie spotyka, bo teraz wróciłysmy z Wrocławia, a w niedzielę do Bydgoszczy.... I jest to seminarium. Więc nasze najbliższe spotkanie może w tyg. miezy 2, a 9 października. [QUOTE]No to czekamy na dziewczyny które pewnie oblepione nagrodami wracają z zawodów ;-) :loveu: [/QUOTE] No za detki w agility i 5. miejsce w jumpingu jeszce nagród nie dają:eviltong: Quote
AniaP Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Taura'] No to czekamy na dziewczyny które pewnie oblepione nagrodami wracają z zawodów ;-) :loveu: [/quote] [quote name='Paskuda_Bandzior']No za detki w agility i 5. miejsce w jumpingu jeszce nagród nie dają:eviltong:[/quote] I za 5 miejsce w agility i detkę w jumpingu też nie dają. :eviltong: Chciałam konkurencji i startu w eskach, no to miałam. :evil_lol: Quote
magda_u Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Nie przejmujcie sie, my i tak jestesmy dumne z naszej reprezentacji. A Marysia? Quote
Marysia_i_gończy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='fish']Nie przejmujcie sie, my i tak jestesmy dumne z naszej reprezentacji. A Marysia?[/quote] Marysia 2-gie miejsce w agility :multi: i straaasznie dziwna detka w jumpingu (były ustawione trzy hopki na wprost, Una skoczyła dwie, skręciła ostro w lewo i skoczyła hopkę stojącą pod kątem prostym :crazyeye:) :) Quote
AniaP Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='fish']Nie przejmujcie sie[/quote] A i jakoś się nawet nie przejmuję. :eviltong: W agility torek był bardzo prosty, ale eseczki biegały tak bezbłędnie :crazyeye: , że jeden nasz błąd (a Dorotka mówiła na seminarium: "pilnuj stref" :mad: , ale mnie się spieszyło z kładki do tunelu i nie przypilnowałam małpiszona [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_redface.gif[/IMG] ) i minimalnie słabszy czas, zadecydowały, że zajęłyśmy dopiero 5 i ostatnie miejsce. [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] Z tego co pamiętam, to: 1. Agnieszka z Figą 2. Monika z Pikusiem 3. jamniczek (chyba) Franc 4. corguś 5. my W jumpingu tak się skupiłam na nakręceniu Asti przed biegiem, bo widziałam, że już jest taka trochę padnięta, że... zaczęłam bieg ze złej strony [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_eek.gif[/IMG] :oops: , mimo to zmiana na "mercedesie" (poznałam nowe określenie [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_lol.gif[/IMG] ) mi się udała, potem było ok., a potem Asti się zakręciła w szmacie miękkiego tunelu (obsługa toru coś spała na przebiegach eseczek [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_evil.gif[/IMG] ) i wyleciała taka jakaś zdezorientowana i prosto na hopkę stojącą blisko końca szmaty, no i... detka. [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] Z lokat, to pamiętam tylko, że: 1. Monika z Pikusiem A mimo, że tor był dosyć łatwy, to były jeszcze conajmniej dwie dyskwalifikacje: Agnieszka z Figą i... czy jamnik czy corguś, to nie pamiętam. [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/IMG] Quote
bigos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Taura']Fotki z soboty Ja się wysilam, a Kasia mi psa przekupia :diabloti: [/quote] A co, jak patrzy tymi małymi, maślanymi oczkami, to jak ja mogę mu odmówić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magda_u Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dzieki Kinga, bedzie wiecej? Marta, widzisz CS? :lol: Quote
Marta i Wika Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='fish']Marta, widzisz CS? :lol:[/quote] No ja pisalam na liste klikerowa, ze Wika mi CSuje jak ja zostawiam. Ostatnio mniej (no, nie odmawia wspolpracy przez wywalenie sie na bok i patrzenie smutnymi oczkami, to juz sukces), ale jak widac cos jej sie w tym ciagle nie podoba. To ze sie pochylam...? Kurde nie wiem... Czy ja to wypowiadam zbyt groznym tonem...? ;-) Fotki super :loveu: Quote
magda_u Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Spanielowy Dino - jaki piękny, wystawowy kłus, jaka piękna pozycja głowy... :loveu: Kinga, sliczne zdjecia, bardzo nasycone i ostre! Quote
magda_u Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Marta i Wika']To ze sie pochylam...? Kurde nie wiem... Czy ja to wypowiadam zbyt groznym tonem...? [/quote] Tonu nie pamietam, ale samo pochylanie sie jest juz wystarczajaco "groźne"... Mocno sie pochylasz - musisz? Quote
magda_u Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Kinga, to podziekowania dla brata, ze mu sie chcialo :) Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Foty super :loveu: A ja mam pytanko odnośnie tego "przerwanego" slalomu - trzecią z kolei tyczkę pies mija także lewym barkiem? Quote
Marta i Wika Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='fish']Tonu nie pamietam, ale samo pochylanie sie jest juz wystarczajaco "groźne"... Mocno sie pochylasz - musisz?[/quote] Sprobuje sie nie pochylac. Ale ton tez musze zmienic, bo juz sie na tym przylapalam, ze nie wiedziec czemu, w przeciwienstwie do innych komend, "zostan" mowie tak jakbym mowila "zostan, bo oberwiesz" ;-) A Wika jest strasznie wyczulona na zmiane tonu. Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A celem jest wyrobienie nawyku wchodzenia lewym barkiem? Fish - skąd bierzesz te wszystkie pomysły? Quote
Marta i Wika Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Tośka_m']A celem jest wyrobienie nawyku wchodzenia lewym barkiem?[/quote] To na pewno, a poza tym nauczenie slalomu po prostu ;-) Potem - jak rozumiem - te pary tyczek są coraz bliżej siebie? :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Oooo, widzę, że w sobotę się działo!! :) Dziewczyny, może by poskakać we wtorek? W środę chyba nie pasuje Pauli, a od czwartku jest to seminarium, więc może wtorek? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Taura dzieki za fotki mojej zlodziejki ;) i nie Neli tylko Nela ;) Quote
magda_u Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Tośka_m']A celem jest wyrobienie nawyku wchodzenia lewym barkiem?[/quote] Sam nawyk wchodzenia lewym barkiem powinno sie cwiczyc na 2 tylko tyczkach. Dodatkowe pary powinno sie dostawiac, gdy pies prawidlowo robi wejscie w 2 tyczki pod roznym katem. [quote name='Tośka_m']Fish - skąd bierzesz te wszystkie pomysły?[/quote] Z netu, ksiazek i od znajomych :) Marysiu, ja we wtorek moze dam rade, bardzo bym chciala, ale nie moge powiedziec na 100%. Do osob, ktore byly na treningu w zeszla sobote - chcialabym kazdej z Was napisac indywidualnie, na czym powinna sie skupic i z czym ma trudnosci. Ja nie zawsze pamietam, co ktory pies powinien szczegolnie cwiczyc. Mam nadzieje, ze gdy bedziecie wiedziec co chcecie osiagnac, to bedziecie mogly mi przypominac o tym na zajeciach. Kto chce, zebym mu napisala o jego pracy z psem, prosze o wyslanie mi PW. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Niestety - p. Piotr ma we wtorek wolne :( Z związku z tym wszystkich chętnych "zaawansowanych" zapraszam na [SIZE=3][B]ŚRODĘ, godz. 18:00[/B][/SIZE][SIZE=2].[/SIZE] (wiem Paula, że Tobie nie pasuje, ale to jedyny wolny termin w ABC przed zawodami :( ) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No to my raczej sie zjawimy w srode ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A my nie :-( Mam tańce i to jeszce ważne więc z tego nici:shake: Z tego co wiem Ani też nie będzie. W takim razie to niedzieli:multi: Quote
Recommended Posts