maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jejuś Haniu Cudowny jest Twoj :loveu:Berek:loveu: a zdjeciaaa :crazyeye: Piękniaste :D
melinda:-) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no nieiiwem co powiedziec-tyle zdjec-superrr:loveu: :loveu: :loveu: mały łobuz cudowny-fajnie tak ogladac zdjecia małych rozrabiaków:evil_lol:
Hania:) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziekujemy wszystkim:):):) Rozrabiaka i Pani sprzątająca efekty rozrabiania:)
Hania:) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):ale On jest duzy,mocny i zwariowany :-) Pierwsze i drugie owszem owszem:lol: a trzecie to JAK NAJBARDZIEJ!!!:evil_lol:
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hania:) napisał(a):Dziekujemy wszystkim:):):) Rozrabiaka i Pani sprzątająca efekty rozrabiania:) Moze nowa daweczka zdjec?:D kochany jest Berek :loveu:
Hania:) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='maartucha']Moze nowa daweczka zdjec?:D kochany jest Berek :loveu: a prosze bardzo... pare fotek dzisiejszych:loveu: jak tu sie w bestii nie zakochac.... i z piłeczka ukochana... ukochany przysmak - swinskie ucho:) Pani sie brzydzi dotykac, wiec mi nie zabiera, a ja korzystam:):):) ale miska to mi chciała odebrac - własnych nie ma?!! oooo.........widzicie?!!! dowód zbrodni!!!!!!!!! a ja sie zemscilem i sciagnalem jej ze stolika kosmetyki:) mowie wam... ile tam mazidel... pycha!;) Widzicie jaki pracowity jestem?:) po prostu pies pracujacy, jak nie sciągam, to szperam:):):) ot....pieskie zycie;) komu bardziej nalezy sie chwilka swietego spokoju niz mnie....no komu?
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Bereczeeeek :loveu::loveu::loveu::loveu: Prze kochany i cudowny :multi: a te ucho to naprawde dobre ?:P
Hania:) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 PositiveThought napisał(a):Haniu :loveu: oddaj mi go :loveu: dam Ci gwiazdkę z nieba :loveu: a Ty galerii Berkowi założyć nie chcesz? :cool3: za nic:eviltong::lol: no.... chyba ze gwiazdke.....;) galerie załoze mam taka nadzieje:) czekam tylko na natchnienie:) [Ale macie w domu wesoło z tym urwisem] Wesoły autobus:) Berek mowi ze ucho dobre. ja mam niejakie watpliwosci, no ale niech mu bedzie:)
Suzy666 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 witam! wszystkim życze zdrowych i wesołych świąt... a moje małe brzdące dzisiaj kończą calutki miesiąc...;)
maartucha Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Suzy666']witam! wszystkim życze zdrowych i wesołych świąt... a moje małe brzdące dzisiaj kończą calutki miesiąc...;) :loveu::loveu::loveu:
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Suzy666']witam! wszystkim życze zdrowych i wesołych świąt... a moje małe brzdące dzisiaj kończą calutki miesiąc...;) słodziuchne :oops: i jeszcze narazie takie grzecznusie :loveu:
Magda-Yorki Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziękujemy za życzenia i wszystkim życzymy zdrowia szczęścia i radości a pociechom wielu zabawek i miłości właścicieli!!!
melinda:-) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 przesliczny aniołek-a jak ładnie sobie odpoczywa:loveu: ;) :loveu:
Kaladan Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziękuję w imieniu DI :) Tylko że aniołkiem to jest tylko jak śpi. Straszny z niej chuligan. To jeszcze 3 zdjęcia, też w wieku 8 tygodni: nos brudny po wykopywaniu kwiatków... :) z ciocią Maszą - buzi w nos
Recommended Posts