Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AmiX']Wszystkie są słodziutkie i śliczne, ale jak dla mnie kolorek i pyszczek Brandy :loveu: jest przeurocza
Pozdrawiam Ania

Brandy faktycznie jest niezłą łobuzicą i w dodatku modelką!
Jak biorę aparat do ręki to ona staje i pozuje, a potem cwałuje dalej się bawić! Brandy ma cudny pysio bo ma za krótka kufke i przodozgzyz... Jest nie hodowlana czyli tak zwany pet.

Posted

NNikka napisał(a):
Jak biorę aparat do ręki to ona staje i pozuje, a potem cwałuje dalej się bawić! Brandy ma cudny pysio bo ma za krótka kufke i przodozgzyz... Jest nie hodowlana czyli tak zwany pet.

Pet czy Wystawow dlamnie to zadna roznica!! Kocham Yorki za to jakie są.A W jej przypadku wada dodaje jej uroku:loveu: :loveu: :loveu:
Nika gdybys tylko mieszkala blizej to juz bys mnie miala na karku:evil_lol: Tesknie za takimi lobuzami,takie piranie cwaniaczki gryzace calusne potworki:loveu: :loveu: :loveu: och wycaluj je odemnie.

Posted

Wiesz tych kupek to nie za dużo bo one chodzą robić siusiu i kupke na podkład który leży w kojcu. Czasem cos sie zdarzy, wtedy sobie w to wdepną... i mycie podłogi :D

Posted

[quote name='NNikka']Dwie są wystawowe, a ta z najkrótsza kufka nie hodowlana bo ma przodozgryz.

[quote name='NNikka']

[quote name='tree']fajnie tylko tu masz fajny przodozgryzik:sweetCyb:

Drzewko szczęścia umie czytać widzę! :evil_lol:

Posted

tree napisał(a):
Słuchaj dziecko :diabloti: jakbys przeżuciła tyle szczeniaków co :placz: :placz: :placz: :placz: Ja bez czytania całego forum rzucajac okiem lewym i prawym w jednym momencie wiedziałabyś ,że ten :crazyeye: ma przodo :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziękuję za komplement :evil_lol: dawno już do mnie nikt dziecko nie mówił...
Wyobraź sobie, ze inni też sie znają na szczeniakach mimo, ze ich nie "przerzucają" a hodują. :evil_lol:

Posted

NNikka święte słowa nie „przerzucają” tylko „hodują” popieram!!!
Dla prawdziwego miłośnika psów każdy piesek jest śliczny .
Pozdrawiam

Posted

Nikka ta mała z przodozgryzem jest słodka :-)
Tree,cieszymy sie ze mamy na forum taką doswiadczoną osobę,tylko czemu taki jakis zal w Twoich postach,taka przytyka?Nie ładnie tak,nie po to tu sie "spotykamy".Nikka otwarcie mówi ze ma pecika i to sie chwali.Ja szczerze mówiac po zdjeciach bym tego nie zauwazyła,wiec tym bardziej chyle czoła dla tak wprawnego hodowcy oka.

Posted

Własnie niedawno wklejałam zdjecie;) Sama zdjęć jej nie zrobie ,a Tomka nie moge się doprosic:mad:Ona w miejscu nie usiedzi ,normalnie szogun nad szogunami hehe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...