nane Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jednak szczeniaki Yorkshire Terriera są najładniejsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='AmiX']Wszystkie są słodziutkie i śliczne, ale jak dla mnie kolorek i pyszczek Brandy :loveu: jest przeurocza Pozdrawiam Ania Brandy faktycznie jest niezłą łobuzicą i w dodatku modelką! Jak biorę aparat do ręki to ona staje i pozuje, a potem cwałuje dalej się bawić! Brandy ma cudny pysio bo ma za krótka kufke i przodozgzyz... Jest nie hodowlana czyli tak zwany pet.
Mona4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 NNikka napisał(a):Brandy faktycznie jest niezłą łobuzicą i w dodatku modelką! Jak biorę aparat do ręki to ona staje i pozuje, a potem cwałuje dalej się bawić! Brandy ma cudny pysio bo ma za krótka kufke i przodozgzyz... Jest nie hodowlana czyli tak zwany pet. Pet czy Wystawow dlamnie to zadna roznica!! Kocham Yorki za to jakie są.A W jej przypadku wada dodaje jej uroku:loveu: :loveu: :loveu: Nika gdybys tylko mieszkala blizej to juz bys mnie miala na karku:evil_lol: Tesknie za takimi lobuzami,takie piranie cwaniaczki gryzace calusne potworki:loveu: :loveu: :loveu: och wycaluj je odemnie.
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Całowane są parę razy dziennie :) gryzą mnie okropnie i całują.... lizaki takie. :loveu: :loveu: :loveu:
melinda:-) Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 teraz masz Nikko pewnie duzo pozytywnej energii w domku-takie małe szkarby wiele radosci wnosza; sa słodziutkie a szczegolnie rozrabiaka Brandy:loveu:
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Biegają po mojej sypialni więc maja 16 m kojca... :eviltong:
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wiesz tych kupek to nie za dużo bo one chodzą robić siusiu i kupke na podkład który leży w kojcu. Czasem cos sie zdarzy, wtedy sobie w to wdepną... i mycie podłogi :D
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='NNikka']Dwie są wystawowe, a ta z najkrótsza kufka nie hodowlana bo ma przodozgryz. [quote name='NNikka'] Brandy faktycznie jest niezłą łobuzicą i w dodatku modelką! Jak biorę aparat do ręki to ona staje i pozuje, a potem cwałuje dalej się bawić! Brandy ma cudny pysio bo ma za krótka kufke i przodozgzyz... Jest nie hodowlana czyli tak zwany pet. [quote name='tree']fajnie tylko tu masz fajny przodozgryzik:sweetCyb: Drzewko szczęścia umie czytać widzę! :evil_lol:
NNikka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tree napisał(a):Słuchaj dziecko :diabloti: jakbys przeżuciła tyle szczeniaków co :placz: :placz: :placz: :placz: Ja bez czytania całego forum rzucajac okiem lewym i prawym w jednym momencie wiedziałabyś ,że ten :crazyeye: ma przodo :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękuję za komplement :evil_lol: dawno już do mnie nikt dziecko nie mówił... Wyobraź sobie, ze inni też sie znają na szczeniakach mimo, ze ich nie "przerzucają" a hodują. :evil_lol:
AmiX Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 NNikka święte słowa nie „przerzucają” tylko „hodują” popieram!!! Dla prawdziwego miłośnika psów każdy piesek jest śliczny . Pozdrawiam
Pegaza Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Piękne szczeniaczki nawet ten z przodozgryzem wiesz tree:eviltong: NNikka nie przejmuj się;)
edi,feti,gusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nikka ta mała z przodozgryzem jest słodka :-) Tree,cieszymy sie ze mamy na forum taką doswiadczoną osobę,tylko czemu taki jakis zal w Twoich postach,taka przytyka?Nie ładnie tak,nie po to tu sie "spotykamy".Nikka otwarcie mówi ze ma pecika i to sie chwali.Ja szczerze mówiac po zdjeciach bym tego nie zauwazyła,wiec tym bardziej chyle czoła dla tak wprawnego hodowcy oka.
melinda:-) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Edytko słodziutka jest- ale wiesz jest podobna do Miamki tez ma w oczkach takiego diabełka:loveu:
koregra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No i znów padam :loveu: :loveu: :loveu: proszę o wiecej foteczek twoich śliczności :modla: :modla: :modla:
Neva Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Piekna mloda dama z niej, widac w oczkach diabełka:evil_lol:
edi,feti,gusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziękujemy obydwie.Jje zrobic zdjecie to naprawde trzeba sie napracowac,bo nie usiedzi na miejscu.Renatko,teraz TY pokaz nam jeszcze i jeszcze swoja ;-)
duszek01 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Własnie niedawno wklejałam zdjecie;) Sama zdjęć jej nie zrobie ,a Tomka nie moge się doprosic:mad:Ona w miejscu nie usiedzi ,normalnie szogun nad szogunami hehe
edi,feti,gusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tak,widziałam Renatko ale tylko jedna foteczke,a tzreba wiecej i wiecej :-)
Recommended Posts