Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nataliyka napisał(a):
A tu ja z moją Molly. Na zdjęciu widać też jej pierwszą kokardkę:multi:

Milo ciebie poznac!!:multi::multi:

Posted

Dzięki Madziu:p Mam następne foteczki z Molką i jej nową fryzurką. Kiedy zobaczyłam tę spineczkę w sklepie,nie mogłam się opanować:razz: Sami powiedzcie,czyż Molly nie wygląda teraz słodko?Szkoda tylko,że gubi spinkę po 10 minutach:roll: (tak,wiem włoski na lewym uszku sa nierówno przycięte,ale dopiero się uczę:eviltong:)

Posted

Zdjęcie z kwiatkiem przecudne:iloveyou: Ja próbowałam zrobić Molly jakieś fajne zdjęcie(czerwone tło i takie tam bajery) ,ale jak tylko kładę coś obok niej to od razu to gryzie.No i się wierci przeokropnie,nawet przy czesaniu muszę ją przekupywać jakimiś smakołykami,bo atakuje szczotkę.Może zna ktoś dobry sposób na uspokojenie takiego maluszka na czas czesania?:confused:

Posted

To prawda słodka z niej psinka i jak ślicznie na zdjęciach wychodzi;) Kurczę jak wy robicie takie bajeranckie ramki? ja mam photoshopa i jedyne co umiem w nim zrobić to wstawić napisik na dole zdjęcia:razz:

Posted

mam pytanie: czy możecie odesłać mnie do jakiegoś darmowego programu, którym mogłabym pozmniejszać zdjęcia. Mój Tofik jest śliczny, ale nie mam jak sie nim pochwalic.

Posted

natasza123 napisał(a):
mam pytanie: czy możecie odesłać mnie do jakiegoś darmowego programu, którym mogłabym pozmniejszać zdjęcia. Mój Tofik jest śliczny, ale nie mam jak sie nim pochwalic.

A masz moze taki program u sibie na komputerze Microsoft Office Picture Manager?:roll:

Posted

[quote name='NNikka']Moje maleństwa...
HAPPY

HAMMER

Ojej jakie sliczne malenstwa!!:loveu: Zostawilas je sobie czy czekaja na przyszlych wlascicieli?:cool3:

Posted

Maluchy czekają na przyszłych właścicieli ale jeszcze trochę to sobie zostawie... :) Happy to mała zadziorka, a Hammer słodka przytulanka która ciagle daje mi buzi...:roll:

Posted

[quote name='NNikka']Maluchy czekają na przyszłych właścicieli ale jeszcze trochę to sobie zostawie... :) Happy to mała zadziorka, a Hammer słodka przytulanka która ciagle daje mi buzi...:roll:

Tak myslalam.....od razu przypadla mi do gostu:loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...