Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hania:) napisał(a):
duszku, prześliczna jest:loveu: Dawno mi sie az tak zaden york nie podobał jak ona......:loveu::loveu::loveu: Śliczności:)
Npisz coś o swoim piesku? A jak tam pozostała gromadka?:)

dziękuje.Co ja moge o niej powiedziec,jest po prostu cudowna:loveu: .To typowy terrierek z charakterkiem.Zakochaliśmy się w niej,bo inaczej się nie da,jest taka słodka,typowy misiu do przytulania:loveu: Pozostała gromadka ma się dobrze ,ale nie lubi pozowac do zdjęc.Jak mi się uda zrobić to wkleje;)
Wszystkie śpią razem ,jedna na drugiej:lol: Jedyną wadą Mers jest to ,ze bardzo lubi obgryzac wąsy Fridzie,przez co ma takie jakie ma:roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buuuu.... jak ja bym chciala teraz jedną wziąć.... Niestety jeszcze nie mogę sobie na to pozwolić, a staram się jak moge :( No i Shaggy byłby wniebowzięty towarzyszem/towarzyszką do zabaw! Trzymam kciuki za znalezienie nowych, kochających właścicieli...

Posted

Sliczna Mersedes:loveu::loveu: Przypomina mi Mackowa Tolke, taka ciemniutka.

NNikka szczeniaczki boskie! Szkoda, ze jeszcze nie maja domkow. Nie ma chetnych?

Posted

Moja hodowla nazywa się Blues Brothers ale teraz będę rejestrowała nazwę w FCI i sądzę, że mi ta nazwa nie przejdzie... więc będę musiała coś nowego wymyślić... :roll:

Posted

[quote name='NNikka']Przepraszam za jakość zdjęć...
Niestety nie wszystkie sa ładne...
Zdjecia oczywiscie nie szczeniorki! :loveu:

Jaka ona jest Piekna:loveu: Czu ma juz domek?;)

Posted

[quote name='Mona4']2 godzinne Malenstwa po Piannisima EQSPLOSION:loveu: - Wiedeń

[/quote

Sliczne kluseczki a jakie maja piekne okraglutkie głowki:loveu:]

Posted

Yorkie napisał(a):

Mi się też takie małe kojarzą ze szczeniętami rotka :D

Jezu, to ja moze lepiej zaczne sie rozgladac za kagancem dla małrgo - wiadomo co on ma w genach?:cool3:

Posted

Wszystkie są słodziutkie i śliczne, ale jak dla mnie kolorek i pyszczek Brandy :loveu: jest przeurocza
Pozdrawiam Ania

Posted

Mona4 napisał(a):
hmm i jak tu sie niezakochac:loveu: Chyba sie usmiechce do mojego TZ,;)

Mona jak Ty się masz dobrze tylko jeden uśmiech,:evil_lol: ja to musze ciężej popracować nad moim TZ:eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Mona jak Ty się masz dobrze tylko jeden uśmiech,:evil_lol: ja to musze ciężej popracować nad moim TZ:eviltong:

No tym razem to sie ladnie usmiechne:evil_lol: bo tak to przynosze i stawiam go przed faktem dokonanym:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...