ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 no mam nadzieje ze coś sie ruszy i zostanie zauwazony allegro tez ma Fundacyjne :) moje ogłoszenia też sa wiec powinno sie zdublować ale to nie szkodzi tym lepiej :) Quote
ruda76 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziękuję za ogloszenia. Jestem załamana, bo poki co ani jednego telefonu. JUtro chce przewiezc LUckiego do nowego płatnego DT . Mam nadziej ze się zaklimatyzuje i będzie zadowolony. Nie wiem ile my bedziemy jeszcze czekac na "tego czlowieka" Quote
ruda76 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mlody dojechal do nowego DT na szczescie obylo się bez niespodzianek. Telefon nadal milczy niestety. Quote
szajbus Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Domku, nie ukrywaj sie. Psinka na ciebie czeka Quote
ewatonieja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Lucky energiczny i szalony jak zawsze ale miłe zaskoczenie jak sie go mocno zruga to pieknie autem jezdzi i sie słucha wiec jest metoda na tego psiaka tylko trzeba byc konsekwentnym Quote
szajbus Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No kochaniutki, ciotka nie śpi to zapitalamy na spacerek Quote
Niewiasta_21 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 a tutaj sie ukrywa nasz przystojniak. Podnosimy Luckiego i o domek prosimy. Quote
ewatonieja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 jesli ktos chce długiego chuderlaka ze stojacymi uszkami i zmarszczonym pysiem musi adoptowac lucky'ego Quote
ewatonieja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Lucky zaaklimatyzował sie w domu tymczasowym nawet zaliczył pierwszy kontakt z kucykiem :)) Quote
rita60 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ewatonieja napisał(a):Lucky zaaklimatyzował sie w domu tymczasowym nawet zaliczył pierwszy kontakt z kucykiem :)) No i jak wypadł ten pierwszy kontakt:razz:nie zdziwił sie Lucky,ze ten piesek ;)taki duzy ? Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 wszystko sie ułozyło dobrze, Lucky predzej czy pozniej pozna swoje miejsce w psio-koniowym stadzie Quote
ruda76 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Lucky nie sprawia klopotow. Zamykany w domu nie niszczy i nie brudzi wiec trochę mnie to dziwi, bo relacje z porzedniego DT byly zupelnie inne. BYc moze to, ze jest wybiegany i nie jest izolowany od reszty stada powoduje ze zachowuje sie poprawnie.. Nie jest tez typem uciekiniera wraca przywolany bez najmniejszego problemu. Tylko domu brak Quote
ewatonieja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jak uzupełnimy info ze nadaje si edo innych psiaków bo dobrze czuje sie w stadzie ze przy odpowiedniej dawce ruchu w domu jest aniołkiem to tylko jeszcze dodac trzeba worek 15 kg karmy w wyprawce i domek powinien sie pojawić :))) Quote
ruda76 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wczoraj bylam u Luckiego w odwiedzinach. On jest taki radosny, szczesliwy az miło patrzec. Przytulał sie do mnie i Tz i robi to w taki sposob ze nie mozna go nie kochac. Niuniek nadal czeka na ' swojego czlowieka" Jesli ktoś chcialby pomoc w utrzymaniu Luckiego to bedziemy bardzo wdzęczni. Kazda poomoc nawet w postaci karmy dla niego jest dla nas bardzo pomocna bo DT w ktorym przebywa jest niestety platny. Quote
rita60 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 szajbus napisał(a):Domki, ustawiać się w kolejce! I to biegusiem:cool3: Quote
ewatonieja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nie ma konkretnych ofert była jedna ale bardzo... smieszna dlatego szukamy dalej domku dla tego pełnego energii i miłości do ludzi, psiaka Quote
olgaj Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178597-FPR-ZwP-Remanent-w-Szafie-wyprzedaA-czeA-c-I-zapraszamy Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Recommended Posts