Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za ogloszenia. Jestem załamana, bo poki co ani jednego telefonu. JUtro chce przewiezc LUckiego do nowego płatnego DT . Mam nadziej ze się zaklimatyzuje i będzie zadowolony. Nie wiem ile my bedziemy jeszcze czekac na "tego czlowieka"

Posted

ewatonieja napisał(a):
Lucky zaaklimatyzował sie w domu tymczasowym nawet zaliczył pierwszy kontakt z kucykiem :))

No i jak wypadł ten pierwszy kontakt:razz:nie zdziwił sie Lucky,ze ten piesek ;)taki duzy ?

Posted

Lucky nie sprawia klopotow. Zamykany w domu nie niszczy i nie brudzi wiec trochę mnie to dziwi, bo relacje z porzedniego DT byly zupelnie inne. BYc moze to, ze jest wybiegany i nie jest izolowany od reszty stada powoduje ze zachowuje sie poprawnie.. Nie jest tez typem uciekiniera wraca przywolany bez najmniejszego problemu.

Tylko domu brak

Posted

jak uzupełnimy info ze nadaje si edo innych psiaków bo dobrze czuje sie w stadzie ze przy odpowiedniej dawce ruchu w domu jest aniołkiem to tylko jeszcze dodac trzeba worek 15 kg karmy w wyprawce i domek powinien sie pojawić :)))

Posted

Wczoraj bylam u Luckiego w odwiedzinach. On jest taki radosny, szczesliwy az miło patrzec. Przytulał sie do mnie i Tz i robi to w taki sposob ze nie mozna go nie kochac.
Niuniek nadal czeka na ' swojego czlowieka"

Jesli ktoś chcialby pomoc w utrzymaniu Luckiego to bedziemy bardzo wdzęczni. Kazda poomoc nawet w postaci karmy dla niego jest dla nas bardzo pomocna bo DT w ktorym przebywa jest niestety platny.