Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
Mialam jeden sensownz telefon ale........chyba jednak Lucky nie byl tak bardzo podobny do poprzedniego przyjaciela tego pana bo cisza :(

Ja nie rozumiem,dlaczego ludzie maja takie kryteria:shake:to bezsens.

Posted

ewatonieja napisał(a):
zaniedbany przez dogomaniaków oj oj Lucky kiedy Tobie się wreszcie poszczęści?

Moze mu zmienic imie,na przykład na Lukas,bo to cos mu szczescia w znalezieniu domku,nie pomaga:roll:

Posted

Dzis znow wyslalam propozycję Luckiego Pani z polecenia mojego weta. Jest jeden probvlem pani poprzednio miala yorka i chciala cos w podobnum rozmiarze wiec moze.......Lucky :)

Posted

ruda76 napisał(a):
Dzis znow wyslalam propozycję Luckiego Pani z polecenia mojego weta. Jest jeden probvlem pani poprzednio miala yorka i chciala cos w podobnum rozmiarze wiec moze.......Lucky :)

No coz:razz:probowac trzeba.

Posted

ruda76 napisał(a):

I chyba cuda sie jednak zdarzają.
Państwo przez 15 lat mieli sunię yorka -piękną, wlos do ziemi rodem z USA:loveu: ( widzialam album ze zdjeciami).Po jej odejsciu chcieli dac dom jakiemus biedakowi- chcieli adoptowac cos małego, nakolankowego, wlochatego i do tego bardziej suczkę choc plec nie miala większego znaczenia.
Zgodnie z ich sugestia wyslalam im w czwartek wieczorem kilka wlochatych pieseczkow w tym nawet piekna biała arystokratyczną mloda grzywkę. Na koniec dodalam tez fote LUCKIEGO.:evil_lol:

W piatek Pani dzwoni i mowi, z tych wszystkich wlochatych wybiera wlasnie LUCKIEGO tego wybitnie dokolankowego zupelnie w takim typie w jakim szukala :)

Dzis pojechalam z niunkiem do jego nowego domu. Zamieszkal w Łodzi w segmencie przy ul. Lisciastej wraz z 20 letnim zółwiem.:multi:

Teraz tylko trzymajmy kciuki aby chlopczyk nas nie zawiodl i nie narozrabial a napewno niczego mu u tych Panstaw nie zabraknie .

Posted

Niuniek juz po pierwszej kąpieli. Ogolnie Panstwo zadowoleni mały, nakolankowy LUCky nie sprawia poki co problemow jest wrecz przesadnie grzeczny. Calą noc i ranek nie wchodzil na gore czekal az ludzie wstaną i sami zejda. Kladzie lepetynę nz kolanach i patrzy tymi slepiami. Zuch chlopak i cwaniak jak kazdyfacet :) .Jutro jada do weta. KOntrola . Moj wet padnie jak zobaczy jakiego nakolankowego pieseczka ludziom dalam :)

Posted

ruda76 napisał(a):
Niuniek juz po pierwszej kąpieli. Ogolnie Panstwo zadowoleni mały, nakolankowy LUCky nie sprawia poki co problemow jest wrecz przesadnie grzeczny. Calą noc i ranek nie wchodzil na gore czekal az ludzie wstaną i sami zejda. Kladzie lepetynę nz kolanach i patrzy tymi slepiami. Zuch chlopak i cwaniak jak kazdyfacet :) .Jutro jada do weta. KOntrola . Moj wet padnie jak zobaczy jakiego nakolankowego pieseczka ludziom dalam :)

Tak trzymac mały;)
ruda gratuluje siły przebicia:evil_lol:
zdejmuje małego z ogłoszen.

• 1 month later...
Posted

Pozdrowienia dla wszystkich od KRÓLA LUCKY LUCKA :) :) Żyje mu sie dobrze, jezdzi na wycieczki do Warszawy :) Jest troszkę niegrzeczny ale pancia pracuje z "cwaniakiem".

Mam zaproszenie wiec jak tylko znajde chwile : ) to pojade do niunka w odwiedziny

Posted

[quote name='ruda76']Pozdrowienia dla wszystkich od KRÓLA LUCKY LUCKA :) :) Żyje mu sie dobrze, jezdzi na wycieczki do Warszawy :) Jest troszkę niegrzeczny ale pancia pracuje z "cwaniakiem".

Mam zaproszenie wiec jak tylko znajde chwile : ) to pojade do niunka w odwiedziny[/QUOTE]
Jedz,jedz i przemow do rozumu cwaniaczkowi:razz:

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

sorki za offa

Bardzo pilne szukamy domu stałego lub tyczasowego lub miejsca w hotelu dla młodej amstafki.
Maść czarna z białą krawtką, białe skarpetki, biała plamka na karku.
Sunia znaleziona na ul. Fabrycznej w Łodzi 15.07.2010
Znaleziona bez obroży.
665-219-777

• 1 month later...