ruda76 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mialam jeden sensownz telefon ale........chyba jednak Lucky nie byl tak bardzo podobny do poprzedniego przyjaciela tego pana bo cisza :( Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ruda76 napisał(a):Mialam jeden sensownz telefon ale........chyba jednak Lucky nie byl tak bardzo podobny do poprzedniego przyjaciela tego pana bo cisza :( Ja nie rozumiem,dlaczego ludzie maja takie kryteria:shake:to bezsens. Quote
ewatonieja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zaniedbany przez dogomaniaków oj oj Lucky kiedy Tobie się wreszcie poszczęści? Quote
rita60 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ewatonieja napisał(a):zaniedbany przez dogomaniaków oj oj Lucky kiedy Tobie się wreszcie poszczęści? Moze mu zmienic imie,na przykład na Lukas,bo to cos mu szczescia w znalezieniu domku,nie pomaga:roll: Quote
szajbus Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 tez sie zastanawiałam nad zmiana imienia. Wskakuj przystojniaku na góre! Quote
ruda76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dzis znow wyslalam propozycję Luckiego Pani z polecenia mojego weta. Jest jeden probvlem pani poprzednio miala yorka i chciala cos w podobnum rozmiarze wiec moze.......Lucky :) Quote
rita60 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ruda76 napisał(a):Dzis znow wyslalam propozycję Luckiego Pani z polecenia mojego weta. Jest jeden probvlem pani poprzednio miala yorka i chciala cos w podobnum rozmiarze wiec moze.......Lucky :) No coz:razz:probowac trzeba. Quote
ewatonieja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 a ja zaciskam kciuki bardzo mocno Lucky jestem myslami przy Tobie Quote
ruda76 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ruda76 napisał(a):Dzis znow wyslalam propozycję Luckiego Pani z polecenia mojego weta. Jest jeden probvlem pani poprzednio miala yorka i chciala cos w podobnum rozmiarze wiec moze.......Lucky :) I chyba cuda sie jednak zdarzają. Państwo przez 15 lat mieli sunię yorka -piękną, wlos do ziemi rodem z USA:loveu: ( widzialam album ze zdjeciami).Po jej odejsciu chcieli dac dom jakiemus biedakowi- chcieli adoptowac cos małego, nakolankowego, wlochatego i do tego bardziej suczkę choc plec nie miala większego znaczenia. Zgodnie z ich sugestia wyslalam im w czwartek wieczorem kilka wlochatych pieseczkow w tym nawet piekna biała arystokratyczną mloda grzywkę. Na koniec dodalam tez fote LUCKIEGO.:evil_lol: W piatek Pani dzwoni i mowi, z tych wszystkich wlochatych wybiera wlasnie LUCKIEGO tego wybitnie dokolankowego zupelnie w takim typie w jakim szukala :) Dzis pojechalam z niunkiem do jego nowego domu. Zamieszkal w Łodzi w segmencie przy ul. Lisciastej wraz z 20 letnim zółwiem.:multi: Teraz tylko trzymajmy kciuki aby chlopczyk nas nie zawiodl i nie narozrabial a napewno niczego mu u tych Panstaw nie zabraknie . Quote
ewatonieja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 heheh no to trzymamy żeby nie dał plamy!! Quote
ruda76 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 szajbus napisał(a):Mam zdejmować go z ogłoszeń? Aniu poczekajmy jeszcze ze 2 dni , ludzie sa wspaniali ale wiesz jak jest :) Quote
rita60 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :multi::multi::multi:badz grzeczny malenki:multi::multi::multi: Quote
ruda76 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Niuniek juz po pierwszej kąpieli. Ogolnie Panstwo zadowoleni mały, nakolankowy LUCky nie sprawia poki co problemow jest wrecz przesadnie grzeczny. Calą noc i ranek nie wchodzil na gore czekal az ludzie wstaną i sami zejda. Kladzie lepetynę nz kolanach i patrzy tymi slepiami. Zuch chlopak i cwaniak jak kazdyfacet :) .Jutro jada do weta. KOntrola . Moj wet padnie jak zobaczy jakiego nakolankowego pieseczka ludziom dalam :) Quote
rita60 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ruda76 napisał(a):Niuniek juz po pierwszej kąpieli. Ogolnie Panstwo zadowoleni mały, nakolankowy LUCky nie sprawia poki co problemow jest wrecz przesadnie grzeczny. Calą noc i ranek nie wchodzil na gore czekal az ludzie wstaną i sami zejda. Kladzie lepetynę nz kolanach i patrzy tymi slepiami. Zuch chlopak i cwaniak jak kazdyfacet :) .Jutro jada do weta. KOntrola . Moj wet padnie jak zobaczy jakiego nakolankowego pieseczka ludziom dalam :) Tak trzymac mały;) ruda gratuluje siły przebicia:evil_lol: zdejmuje małego z ogłoszen. Quote
szajbus Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jqa go zdejme dopiero jutro , albo pojutrze. Tak na wszelki wypadek. A jednak doczekał sie swoich ludziów. Bardzo się ciesze. ze chłopaczysko ma już swój prawdziwy domek. Quote
ruda76 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pozdrowienia dla wszystkich od KRÓLA LUCKY LUCKA :) :) Żyje mu sie dobrze, jezdzi na wycieczki do Warszawy :) Jest troszkę niegrzeczny ale pancia pracuje z "cwaniakiem". Mam zaproszenie wiec jak tylko znajde chwile : ) to pojade do niunka w odwiedziny Quote
rita60 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='ruda76']Pozdrowienia dla wszystkich od KRÓLA LUCKY LUCKA :) :) Żyje mu sie dobrze, jezdzi na wycieczki do Warszawy :) Jest troszkę niegrzeczny ale pancia pracuje z "cwaniakiem". Mam zaproszenie wiec jak tylko znajde chwile : ) to pojade do niunka w odwiedziny[/QUOTE] Jedz,jedz i przemow do rozumu cwaniaczkowi:razz: Quote
ruda76 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 LUCKY vel Brusik wlasnie wrocil z miesiecznego urlopu w Jastarni:p Quote
rita60 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ruda76 napisał(a):LUCKY vel Brusik wlasnie wrocil z miesiecznego urlopu w Jastarni:p A chociaz opalił sie:loveu: Quote
olgaj Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 sorki za offa Bardzo pilne szukamy domu stałego lub tyczasowego lub miejsca w hotelu dla młodej amstafki. Maść czarna z białą krawtką, białe skarpetki, biała plamka na karku. Sunia znaleziona na ul. Fabrycznej w Łodzi 15.07.2010 Znaleziona bez obroży. 665-219-777 Quote
olgaj Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191344-*FPR-ZwP*-potr%C4%85cona-Essi-czeka-na-pomoc!!!?p=15236346#post15236346 Prosimy o pomoc Quote
Recommended Posts