ewatonieja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 wiecej fotek!wiecej fotek!!:evil_lol: WKLEJ kod forum Quote
rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Cudny:multi:ale gdzie sa jego uszy:mad:/stojace/ Quote
rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='ewatonieja']dostał pewnie pigułą :([/QUOTE] Ojej,a wiesz od kogo:mad::razz: Quote
ruda76 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 uszy mu opadły, bo mi juz ręcę opadają kiedy ten pies trafi do wlasnego domu. Poza tym koncza mi sie pomysly jak zbierac pieniadze na jego DT :( Niestety nikomu sie nie podoba , nie ma nawet wirtulanego opiekuna :( to smutne. A on jest taki radosny, tak potrafi okazywac, ze się cieszy kiedy do niego jade .( tańczy , skacze, podtawia łepetynę do glaskania )Pewnie gdyby nie LORd ktorego zostawilismy w domu LUcky zostałby z nami. Quote
szajbus Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Młody wskakuj na górę pokazać tego ślicznego pychola! Quote
ewatonieja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sylwio może niech w końcu Lucky wskoczy na stronie Fundacji w jakies widoczne miejsce Quote
ruda76 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Natlka daj mi instrukcje gdzie mam go wsadzic,bo albo ja juz jestem taka ciemna albo zatracilam się juz tak ze nie rozumiem co sie do mnie mowi. Musze poprposic Niewiaste lub kogos kto "tam majstruje" Quote
ruda76 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Chyba nie i nie smiem juz prosic, bpo ona oglasza juz tyle psow Quote
ewatonieja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 kto ogłasza? Anka? wystarczy wejsc na strone Fundacji w panel administracyjny edytowac ogłoszenie Lucky'ego i np dodac tam jego nowe zdjęcie i wtedy powinien pojawic sie na stronie głównej Fundacji to jest praca na całe 3 minuty Quote
olgaj Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179285-FPR-ZwP-CaA-a-szafa-do-wyboru-firmowe-ubrania-do-11-02-2010?p=14034895#post1403 zapraszamy Quote
ewatonieja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Lucky ma ogłoszenia jest na stronie ma watek byłą w gazecie i null zero nic :( może by go zgłosić do adopcji zagranicznych? co jeszcze możemy zrobić? Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Lucky jest zgłoszony do adopcji zagranicznych. Narazie także cisza. Quote
ewatonieja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ale w dziale psy do adopcji z łodzi nie ma Lucky'ego :( Quote
ruda76 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='ewatonieja']ale w dziale psy do adopcji z łodzi nie ma Lucky'ego :([/QUOTE] Natalka na jakiej stronie w tym dziale go nie ma. Ludzie nie wiedza co traca nie adoptujac Wiesia. Wvczoraj bylam u niego chyba troszkę mu sie przytylo choc niewiele. Ma teraz nowego kumpla ale tamten chodzi w wadze cięzkiej a nawet bardzo bym powiedziala Quote
ewatonieja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 na stronie Fundacji Hundehilfe Polen sprawdziłam nie ma jego zdjęcia i opisu moze znowu maja problemy z administrowaniem strona Quote
Recommended Posts