Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uszy mu opadły, bo mi juz ręcę opadają kiedy ten pies trafi do wlasnego domu. Poza tym koncza mi sie pomysly jak zbierac pieniadze na jego DT :( Niestety nikomu sie nie podoba , nie ma nawet wirtulanego opiekuna :( to smutne.
A on jest taki radosny, tak potrafi okazywac, ze się cieszy kiedy do niego jade .( tańczy , skacze, podtawia łepetynę do glaskania )Pewnie gdyby nie LORd ktorego zostawilismy w domu LUcky zostałby z nami.

Posted

Natlka daj mi instrukcje gdzie mam go wsadzic,bo albo ja juz jestem taka ciemna albo zatracilam się juz tak ze nie rozumiem co sie do mnie mowi.
Musze poprposic Niewiaste lub kogos kto "tam majstruje"

Posted

kto ogłasza? Anka? wystarczy wejsc na strone Fundacji w panel administracyjny edytowac ogłoszenie Lucky'ego i np dodac tam jego nowe zdjęcie i wtedy powinien pojawic sie na stronie głównej Fundacji to jest praca na całe 3 minuty

Posted

[quote name='ewatonieja']ale w dziale psy do adopcji z łodzi nie ma Lucky'ego :([/QUOTE]

Natalka na jakiej stronie w tym dziale go nie ma.

Ludzie nie wiedza co traca nie adoptujac Wiesia. Wvczoraj bylam u niego chyba troszkę mu sie przytylo choc niewiele.
Ma teraz nowego kumpla ale tamten chodzi w wadze cięzkiej a nawet bardzo bym powiedziala