Jump to content
Dogomania

PRZYBORÓWEK ZABIŁ PSA BEZ PYTANIA OPIEKUNA! SZAFIR ZA TM [*] !!!!!! Zabrano mu szansę

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tuska1990']jak to serio może pomóc to mogę za sponsorować, ale nie wiem jak zrobić... :oops:[/quote]
tusia jesli tak to ja zrobie, a Ty mi przelejesz na konto oplate za allegro,ok?

Posted

[quote name='Reksiu21']Ale Ajula, ty niewiesz chyba gdzie ja mieszkam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote]
w Niemczech gdzieś? :hmmmm: swego czasu spędziłam w Niemczech więcej czasu, niż w Polsce
Szafira tak mi żal, że zawiozłabym go, gdzie trzeba

Posted

w niedziele nie zrobilam :mad: w pon nie zrobilam :mad::mad:
ale dzis zrobiłam:
[url=http://allegro.pl/item723730080_jestem_mlody_ale_mam_kaleka_lapke_blagam_o_dom.html]JESTEM MŁODY,ALE MAM KALEKĄ ŁAPKE BLAGAM O DOM (723730080) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Biedny psiak :-(
Nie mam teraz czasu aby przeczytać w czym problem:cool3: ale w skrócie
Często widać na spacerach, że psy niosą coś w pysku (piłeczkę, patyk...)
skoro jest tak nauczony to idąc na spacer trzeba mu dać coś aby nosił w czasie spaceru i pilnował, nie wiem do czego jest przyzwyczajony ale trzeba próbować, może piłeczkę czy patyczek? Proponuję przed spacerem włożyć do lewej kieszeni kilka psich smakołyków, tak włożyć aby psiak widział, że tam są. I przed wyjściem jeden mu dać, niech wie, że tam jest coś dobrego. W czasie spaceru proponuje od czasu do czasu podać komendę "równaj" i kiedy będzie obok z lewej strony powiedzieć "nagroda" i dać mu z lewej kieszeni smakołyk.
Psiak będzie bardziej pilnował się tzn. lewej kieszeni :lol:

Posted

Wiesz Monika dla mnie to zupelnie normalny pies - zywiolowy , mlody lubiácy zabawé. Jak tylko by sié znalezili jacyś ludzie co mają w sobie trochę "życia" -aktywnie by spędzali czas z psiakiem - i pokazali jak się bawiać zabawakmi to nie powinno byc problemow.

Posted

[quote name='GoskaGoska']Wiesz Monika dla mnie to zupelnie normalny pies - zywiolowy , mlody lubiácy zabawé. Jak tylko by sié znalezili jacyś ludzie co mają w sobie trochę "życia" -aktywnie by spędzali czas z psiakiem - i pokazali jak się bawiać zabawakmi to nie powinno byc problemow.[/quote]

jasne Gosia ,to te miala na mysli ,biorac doroslego psa ze schronu ,trzeba liczyc sie z tym ,ze moze miec jakies nabyte juz zachowania(kamienie czy ciagniecie na smyczy w tym przypadku) ,miejmy nadzieje ,ze przyszli wlasciciele wezma to pod uwage:)