ab-agnieszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Roko to piekny mlody pies w wieku okolo 1,5 roku przebywa w schronisku niecale dwa miesiace. Jest przesympatyczny nie toleruje innych zwierzat dla ludzi rewelacyjny. Na spacerach ladnie chodzi na smyczy zna podstawowe komendy.Zostal przywiazany do drzewa lub ogrodzenia nie wiem dokladnie Cudenko Quote
agaga21 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 jest fantastyczny!!!:loveu: nic więcej o nim nie wiadomo? jest już kastrowany? robić mu już allegro? Quote
ab-agnieszka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 agaga21 napisał(a):jest fantastyczny!!!:loveu: nic więcej o nim nie wiadomo? jest już kastrowany? robić mu już allegro? Agata bede bardzo wdzieczna za allegro. Chlopaczek bez jajek Quote
agaga21 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 AMSTAFF młody i piękny szuka domu (705014742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. miniaturka powinna się do jutra zmienić na rokową (:evil_lol:), na razie może być widoczna dantejska (:hmmmm::evil_lol:) ponieważ zamieniłam allegro dantego, który znalazł dom, na roko.....hmmmm....chyba idę spać:roll: Quote
ab-agnieszka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Agata dzieki wielkie. Wczoraj tez bylam u chlopaka i poszlismy na spacerek pol godzinny. Jest rewelacyjny. Quote
Alicja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 CUDO :loveu: cholera jakaś nowa moda z tym przywiązywaniem psiaków do drzew :shake: Quote
karolina1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jest boski ! :loveu: Ide mu porobić ogłoszenia ;) Quote
karolina1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 adopcjapsa.pl/ alegratka.pl animalia.pl/ogloszenia.php narazie tyle bo dostałam telefon [TCZEW] 2 MIESIĘCZNY DOG DE CANRAIO BARDZO PILNE DT!!!!!!!!! • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. KTO POMOŻE DT W TRYBIE PILNYM!!! Quote
andzia69 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aga:placz: normalnie już mi się nie chce wchodzic na dogo....tych psów jak mrówków:shake: Quote
olekg89 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Padne na ryj ,ale to chyba kolejny Ast z mojego osiedla.:shake: Quote
agaga21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 mnie już nic nie zdziwi...olek, jesteś w stanie się czegoś więcej dowiedzieć? Quote
olekg89 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Raczej nie ,bo nie wiem z jakich bloków ten koleś od niego jest. Ale tak dla potrzeb adopcji to ten pies ma w granicach 2lat.Jakby ktoś pytał. :shake:Debilne ćpunowate gnoje. Quote
ab-agnieszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 olekg89 napisał(a):Padne na ryj ,ale to chyba kolejny Ast z mojego osiedla.:shake: Chyba tak. Ktos dzwonil do schroniska ze musi oddac asta bo dziecko bo cos tam. Mysle ze nie mial odwagi go przywiesc. Psiak byl w malej depresji i na wszystkich warczal przez pierwsze dni ale juz sie uspokoil i jest naprawde rewelacyjny, Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Chyba tak. Ktos dzwonil do schroniska ze musi oddac asta bo dziecko bo cos tam. Mysle ze nie mial odwagi go przywiesc. Psiak byl w malej depresji i na wszystkich warczal przez pierwsze dni ale juz sie uspokoil i jest naprawde rewelacyjny, W naszym "szczecińskim" schronisku już by go uśpili, gdyby warczał :shake: :angryy: Dobrze Aga, że masz chłopaka na oku. Jest tak piękny, że aż dech zapiera :crazyeye: Quote
ab-agnieszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 U nas nie usypia sie psow. Odpowiedni ludzie na stanowiskach. Oczywiscie zdaza sie ze psa trzeba uspic ale to w sytuacjach bez wyjscia. Quote
agnieszka32 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ab-agnieszka napisał(a):U nas nie usypia sie psow. Odpowiedni ludzie na stanowiskach. Oczywiscie zdaza sie ze psa trzeba uspic ale to w sytuacjach bez wyjscia. W takiej sytuacji aż chce się pomagać :lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 W schronie jest jeszcze jeden astowaty Warjat. :evil_lol: Niw moze mec nic w kojcu bo wszystko jest w kawalkach. Za niego biore sie w przyszlym tygodniu. Za to mamy piekna sunie dobermanke http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-doberman-ka-bita-sara-pilnie-poszukuje-dt-ds-gliwice-pomocy-143647/ Quote
ab-agnieszka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 W drodze do Gliwic jest mlody czlowiek ktory jedzie zapoznac sie z Roko moze sie okazac ze Roko pojedzie dzisiaj do nowego domku. Trzymajcie kciukasy cioteczki. Quote
ab-agnieszka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 No i niby wszystko super ludzie swietni tylko ze mieszkajacy z mama ktora sie nie zgadza na psa. Powiedzieli ze sie zgadza i ze nie ma nic przeciwko. Po czym wyszlo szydlo z worka ze sie nie zgadza . Quote
Alicja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='ab-agnieszka']No i niby wszystko super ludzie swietni tylko ze mieszkajacy z mama ktora sie nie zgadza na psa. Powiedzieli ze sie zgadza i ze nie ma nic przeciwko. Po czym wyszlo szydlo z worka ze sie nie zgadza . no to kicha :shake: Quote
Recommended Posts