Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak :) wydaje się super starsze małżenstwo :lol: ( piszę wydaje się, bo pan z Tarnowa tez był super :( do czasu ) więc jak sunia będzie juz w domku i wszytsko będzie ok - to dopiero będzie na 100% super

Posted

Aga spanielka 1,5 roku miala i czekal na nią dom -dostala zapaść po sterylce.
A ze schronu każdy mogł ją zabrać nie cichnięta , jak prawie każdą sunię, a tylko dlatego mialby nie iść do dobrego domu, bo nie jest ciachnięta , gdy kazdy przypadkowy czlowiek mogł ją adpotować, to mija się z celem. Ludzie jak pisała Kikou bardzo fajni , więc na pewno suni nie biorą by miala szczeniaki i nie będą jej spuszczać jak by będzie miala cieczkę, a psa w domu nie ma i będzie jedynaczką - tak jak sobie marzyłam.
Ale Fiba i tak od jakiego czasu ma termin na 11.09 co wcześniej bylo napisane, więc moze się tak złoży , ze po sterylce będzie juz w domku doglądana.

Posted

No tak, ale skoro dogomaniacy sie zajmuja adopcja, to wszystko powinno byc bardziej z glowa, niz w schronisku..nie ma co porownywac w ogole poczynan kikou czy iwy z poczynaniami schroniska, bo to smieszne po prostu :evil_lol: ja caly czas obstaje przy swoim.. gdyby Fiba nie byla ciachnieta przed wyjazdem, nowi wlasciciele powinni sie tym zajac - taki powinien byc zapis w umowie :oops:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
pilne: szukamy pomocy w transporcie z Wroclawia do samego Leszna lub chocby do Trzebnicy na pt, sob lub niedziele.

Gosiu, ja bym mogła Fibę przewieźc z Trzebnicy do Leszna. Do Wrocławia w ogóle się nie zapuszczam. Mam urlop więc dzień jest mi obojętny. Gdyby co to mój tel. 602 304 704,

Posted

Psa wystarczy do Trzebnicy podrzucic tylko, bo Panstwo z Trzebnicy majá juz podjechac po niá sami.
Panstwo majá pokryc koszty. Na 90% Figa pojedzie, ale trzeba miec wyjscie awaryjne gdyby cos jednak nie wypalilo.

Kikou nie ma w PL i ona z Panstwem rozmawiala. Figa juz ma nr do tych Panstwa.

Posted

Gdyby jednak trzeba było zastosować wyjście awaryjne, to ja mogę z Trzebnicy do Leszna ją zawieźć. Termin mi obojętny, bo mam jeszcze 2 tyg. urlopu. Niestety do Wrocławia się nie zapuszczę ze względów komunikacyjnych ( nie lubię samochodowo dużych miast ).
GoskaGoska - cieszę się,że Fiba jedzie do domku. Napiszę do marysi55,że jednak ten nasz duet trochę działa jak talizman. ;)

Posted

Bambino napisał(a):
Gdyby jednak trzeba było zastosować wyjście awaryjne, to ja mogę z Trzebnicy do Leszna ją zawieźć. Termin mi obojętny,...

nie swiruj Kochana....:mad:
nie mozesz jechac spod poznania jechac-taki kawal...zeby przewiezc psa z wroclawia do Trzebnicy
( bo wlasciciele dojada do samej Trzebnicy)
...bylby to juz szczyt rozrzutnosci i zlej organizacji
musimy to miejscowo rozwiazac...
zreszta miejscowe Ciotki juz cos tam mysla...