GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 juz moze dawaj do kikou, bo ja w pt wyjezdzam , a Kasia przyjezdza Quote
lunarmermaid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Piękna sunia.Pomimo latek powinna znaleźć domek. Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 jak narazie to nikt a nikt nawet nie pyta o niá Quote
lunarmermaid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nie rozumiem...:shake: Przecież to taki ładny Onek. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Duża suczka Owczarkowata z wyrokiem śmierci... Quote
GoskaGoska Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 dziękuje Aga ja jej zrobilam jedną-ale jak bedzie jeszcze jedna to nie szkodzi, ale TO JESZCZE LEPIEj. Agnieszka masz moze gumtree to proszę o Warszawa :oops: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 nie mam, zawsze pod gore mi idzie z tymi serwisami ogloszeniowymi, tylko alegratke mam aktywna i to wlasnie z niej najczesciej korzystam (ostatnio tylko). Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1155/oto-czym-jest-dla-czlowieka-psia-wiernosc-16-letnia-suczka-eutanazja-143715/#post12754230 Nesti, kolejna babunia, pilna pomoc potrzebna zagladajcie Quote
lunarmermaid Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Szkoda,że mam zajęty tymczas,chętnie bym ją wzięła do siebie.Bardzo mi się Fiba podoba. Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 no to faktycznie szkoda :( wydawaj szybko do domku i bierz sunie:razz: Quote
lunarmermaid Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Problem jest taki,że mój tymczasowicz nawiał...i teraz go usilnie szukam od 3 tygodni. Nigdzie go nie ma,nie wiadomo co się z nim stało,bo nigdzie się nie pojawia.Czekam na ogłoszenie w gazecie lokalnej,może wtedy coś się dowiemy. Quote
epe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Lunarmaid! A może gdybyś przygarnęła sunie,to wtedy Kudłaty się znajdzie?:evil_lol: Byłby to problem,ale może udałoby się go rozwiązać? Quote
marysia55 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 epe napisał(a):Lunarmaid! A może gdybyś przygarnęła sunie,to wtedy Kudłaty się znajdzie?:evil_lol: Byłby to problem,ale może udałoby się go rozwiązać? myślisz epe, że przyleci do domu jak poczuje dziewczynę :diabloti: Quote
epe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Pewnie:evil_lol: Konkurencja w każdym przypadku dobrze wpływa;) Napisałam tak,bo gdzieś czytałam,że jak państwo pogodzili się po dłuższym czasie z zagubieniem psa i wzięli nowego /nie wiem,czy sunię:evil_lol:/ to zaraz zguba się znalazła:lol: I mieli 2 psy!! Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 jakies tam zapytanie dostalam...ale narazie nic wiecej procz zapytan :placz: Quote
xmartix Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 epe napisał(a):Pewnie:evil_lol: Konkurencja w każdym przypadku dobrze wpływa;) Napisałam tak,bo gdzieś czytałam,że jak państwo pogodzili się po dłuższym czasie z zagubieniem psa i wzięli nowego /nie wiem,czy sunię:evil_lol:/ to zaraz zguba się znalazła:lol: I mieli 2 psy!! ja rok temu psa łapałam bezdomnego na blokach i na suczkę z cieczką go złapałam, nawet na parówę się nie dało :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No widzisz.. zabieraj małą a będą dwie pieczenie upieczone przy jednym ogniu :evil_lol: lepsze dwa psy niż żaden :evil_lol: Quote
lunarmermaid Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja mam swoją suczkę i niestety Kudłaty nie dał się na nią złapać...Może przez to,że wysterylizowana??? Poczekam jeszcze trochę,może Kudłaty się znajdzie.On miał już prawie na 100% zaklepany domek od połowy września. Tylko,że u mnie dla takiej dużej suni musiałby byc DT płatny,tak jak za Kudłatka - 200 zł.... Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 sluchaj a tylko Fiba by w gra wchodzila, czy moze Margo by sie mogla zaplac, bo ona jeszcze biedniejsza: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/margo-kolejna-cudna-babcia-w-typie-owczarka-wroclaw-blaga-o-pomoc-143305/ 200zl sie jakos znajdzie ciotki pomogą mam nadzieję, a na pierwszy miesiąc i nawet 2 jest po Herze Quote
lunarmermaid Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Też by mogła być,chociaż wolałabym psa zdrowego,bo mam małą córeczkę,żeby coś na nią nie przelazło jak psa pogłaska. Może Margo wyleczy się do czasu aż będę mogła wziąść innego psa. Tylko pamiętajcie o tym,że u mnie pies będzie w kojcu,w budzie,nie w domu.Na to też trzeba patrzeć przy leczeniu. Poza tym macie piękne dobusie w schronie...cudne...ja tak lubię dobki. Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 dobki sa bezpieczne - a te nie bardzo :shake: Quote
Recommended Posts