Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem jest taki,że mój tymczasowicz nawiał...i teraz go usilnie szukam od 3 tygodni. Nigdzie go nie ma,nie wiadomo co się z nim stało,bo nigdzie się nie pojawia.Czekam na ogłoszenie w gazecie lokalnej,może wtedy coś się dowiemy.

Posted

Lunarmaid! A może gdybyś przygarnęła sunie,to wtedy Kudłaty się znajdzie?:evil_lol: Byłby to problem,ale może udałoby się go rozwiązać?

Posted

epe napisał(a):
Lunarmaid! A może gdybyś przygarnęła sunie,to wtedy Kudłaty się znajdzie?:evil_lol: Byłby to problem,ale może udałoby się go rozwiązać?

myślisz epe, że przyleci do domu jak poczuje dziewczynę :diabloti:

Posted

Pewnie:evil_lol: Konkurencja w każdym przypadku dobrze wpływa;)
Napisałam tak,bo gdzieś czytałam,że jak państwo pogodzili się po dłuższym czasie z zagubieniem psa i wzięli nowego /nie wiem,czy sunię:evil_lol:/ to zaraz zguba się znalazła:lol: I mieli 2 psy!!

Posted

epe napisał(a):
Pewnie:evil_lol: Konkurencja w każdym przypadku dobrze wpływa;)
Napisałam tak,bo gdzieś czytałam,że jak państwo pogodzili się po dłuższym czasie z zagubieniem psa i wzięli nowego /nie wiem,czy sunię:evil_lol:/ to zaraz zguba się znalazła:lol: I mieli 2 psy!!

ja rok temu psa łapałam bezdomnego na blokach i na suczkę z cieczką go złapałam, nawet na parówę się nie dało :evil_lol:

Posted

Ja mam swoją suczkę i niestety Kudłaty nie dał się na nią złapać...Może przez to,że wysterylizowana???

Poczekam jeszcze trochę,może Kudłaty się znajdzie.On miał już prawie na 100% zaklepany domek od połowy września.
Tylko,że u mnie dla takiej dużej suni musiałby byc DT płatny,tak jak za Kudłatka - 200 zł....

Posted

Też by mogła być,chociaż wolałabym psa zdrowego,bo mam małą córeczkę,żeby coś na nią nie przelazło jak psa pogłaska.
Może Margo wyleczy się do czasu aż będę mogła wziąść innego psa.
Tylko pamiętajcie o tym,że u mnie pies będzie w kojcu,w budzie,nie w domu.Na to też trzeba patrzeć przy leczeniu.
Poza tym macie piękne dobusie w schronie...cudne...ja tak lubię dobki.