Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuje dota&koka za podwiezienie nas do lecznicy!

Samopoczucie pijaka :)
uczy się chodzic w kolnierzu. W nocy nie dał spac. musialam z nim isc do drugiego pokoju.

Był tez rtg.. i nie jest dobrze. Ja jestem w szoku. Lekarz powiedział, że dziwi się, że Yogi w ogole chodzi...
Chyba trzeba szykować zbiórkę...
A ja się wykonczę przy okazji.

Posted

a z takich dobrych wiesci.
-Yogi wazy 26kg :D w zyciu bym nie powiedziala ze az tyle (jest mneijszy i drobniejszy od Pumy, a ona wazy 30kg)

- w ecznicy by cakiem odwazny, zachowywal sie jak normalny pies

- wskakuje sam do samochodu :D

Posted

wlasnie, super.

bozesz Ty mój, czemu tak to musi byc !
W koncu doprowadzony do ludzi, nie boi się, fajny się zrobił, jajka ucięte a tu wyskakuje, że on w ogóle nie powinien chodzić z tym co ma albo raczej czego nie ma :(:(::(:(:(::(:(:(:(:(:

nikt nie wiedział, nikt się nie spodziewał, NIC :(

Posted

jak go przywiozlam do lecznicy ogladała go wetka. Poruszala, pozginała i mówi ze łapa jest nieco przesunieta, ale ze jak na taki uraz to i tak jest dobrze. A po zdjeciu okazuje sie zupelnie co innego. Trzeba bedzie skonsultowac to zdjecie, nie wiem.
Nie no załamka. Z nim jest ciagle cos nie tak, jak nie urok to sraczka...

Posted

O nie, biedne psisko :-(
Trzeba zbierać kasę i lecieć szybko na konsultację do Sterny, póki zdjęcie rtg aktualne. No i zapisać się trzeba, bo tam się czeka niestety długo... Może coś wymyśli?

Posted

Yogi był wczoraj na kontroli. Dostał wiekszy kolnierz. w tym to juz w ogole nie umie chodzic. Wszystko ma popsikane takim czyms :D
uspokoil się z tym lizaniem. O 4 rano miał fazę i zaczął szaleć lizac, biegać, taki psycholek :) teraz jest juz dobrze