Helga&Ares Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Pilnie potrzebuję osoby, która sprawdzi dom w BĘDZINIE, okolice KATOWIC! Ares ma szansę na dom! Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Już po wizycie:) Aresik prawdopodobnie już w sobotę będzie we własnym domu! Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 jupiiiii wspaniałe wieści!!!!! zaciskam :kciuki: zatem w sobotę z Wielkopolski na Śląsk przyjada dwa sznupiaste :loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Szukamy transportu do Będzina. Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no katastrofa z tymi transportami :placz: Helga a powiedz mi - Wy macie daleko do Swarzędza? ja bym chciała stamtąd wziąć sznupa do hotelu - i też nei wiem jak to zrobić - moim gratem nie mam jak jechać bo dziś go ściągałam juz z drogi tak się rozkraczył - ale może dwa psy byłoby łatwiej wykombinować w sensie podziału kosztów podróży Quote
Helga&Ares Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 malawaszka napisał(a):no katastrofa z tymi transportami :placz: Helga a powiedz mi - Wy macie daleko do Swarzędza? ja bym chciała stamtąd wziąć sznupa do hotelu - i też nei wiem jak to zrobić - moim gratem nie mam jak jechać bo dziś go ściągałam juz z drogi tak się rozkraczył - ale może dwa psy byłoby łatwiej wykombinować w sensie podziału kosztów podróży Do Swarzędza mamy ok. 40km A dokąd chcesz wieść tego sznupka? Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no właśnie tu mam problem bo w Swarzędzu kilka zabranych psiaków miało parwo - głównie szczeniaki i boję się żeby czegoś do hotelu nie zawlec :( przydałoby się najpierw wziąć go tam na miejscu gdzieś (tylko kurcze gdzie...) żeby poobserwować i zaszczepić - no i ja jestem tak daleko, że nie wiem jak mam to zrobić :placz: a jakby się udało to więłabym go do hotelu tu na śląsku Quote
Helga&Ares Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 malawaszka napisał(a):no właśnie tu mam problem bo w Swarzędzu kilka zabranych psiaków miało parwo - głównie szczeniaki i boję się żeby czegoś do hotelu nie zawlec :( przydałoby się najpierw wziąć go tam na miejscu gdzieś (tylko kurcze gdzie...) żeby poobserwować i zaszczepić - no i ja jestem tak daleko, że nie wiem jak mam to zrobić :placz: a jakby się udało to więłabym go do hotelu tu na śląsku No to rzeczywiście ciężki orzech:-( Z parwo lepiej nie ryzykować,szkoda, że nie masz tymczasu dla małego. Przyszli Państwo Areska śledzą wątek;) Quote
malawaszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a nie macie jakiejś lecznicy gdzie tamten psiak mógłby przejść coś w stylu kwarantanny? przepraszam za zaśmiecanie wątku Aresika, ale no chciałabym i tamtemu pomóc a nie mam tam na miejscu jak :placz: Quote
Helga&Ares Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 malawaszka napisał(a):a nie macie jakiejś lecznicy gdzie tamten psiak mógłby przejść coś w stylu kwarantanny? przepraszam za zaśmiecanie wątku Aresika, ale no chciałabym i tamtemu pomóc a nie mam tam na miejscu jak :placz: Podam Ci namiar na pw Quote
Helga&Ares Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Aresik dziś jedzie do domu - przyjedzie po Niego nowy Pan:) Quote
Helga&Ares Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Aresik jest już w domku! Sprawuje się jak na razie bardzo dobrze, jest zakochany w nowych właścicielach! Powodzenia, PSINO! Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :loveu::multi::multi::multi: dziękujemy i POWODZENIA Aresku :loveu: Quote
AMIGA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :multi::multi::loveu::multi::multi: Co za radocha czytać takie wieści Quote
Helga&Ares Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Aresik zaliczył dzisiaj wizytę u weterynarza - możliwe, że ma problemy ze słuchem. Jutro kolejna wizyta, zobaczymy... Quote
malawaszka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 eeee bo nie słucha? mało ktory słucha od samego początku - mam nadzieję, że to nieprawdziwe podejrzenia - trzymam :kciuki: za Ciebie Aresiku Quote
Helga&Ares Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='malawaszka']eeee bo nie słucha? mało ktory słucha od samego początku - mam nadzieję, że to nieprawdziwe podejrzenia - trzymam :kciuki: za Ciebie Aresiku Nie, Państwo z Nim poszli do weta, bo mrużył nieustannie oczko. Przy okazji oględzin wynikło coś nieprawidłowego ze słuchem. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm Aresik po kąpieli:loveu: Quote
malawaszka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 może jakaś infekcja tylko? oby!!!! :kciuki: Quote
AnkaG Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 O Aresik w domku i tak słodko posypia. Oby z uszkami nic nie było poważnego. Quote
Helga&Ares Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Nowe wieści z domku Przy okazji pierwszej wizyty Aresik dostał kropelki do oczu Naclof, oczka miał zakraplane 3 razy dziennie. Dzisiaj był kolejny raz u weta, dostał dwa zastrzyki [FONT=MS Shell Dlg 2]+ kropelki GENTAMICIN WZF 0,3%VET i żel CORNEREGEL. W poniedziałek pójdzie znowu do weterynarza na zastrzyk i zobaczymy, czy mu się poprawi. Ponoć miał coś na źrenicy. Tak piszą Państwo o Nim: [/FONT] "[FONT=MS Shell Dlg 2]Ares jest coraz weselszy, ma dużo energii w sobie, potrafi nas rozbawić do łez. Poprostu tego nam było trzeba, tej radosci którą wnosi w nasze życie. Dzisiaj kupiliśmy Opla Omegę kombi żeby miał więcej miejsca w aucie, będzie wszędzie z nami. On jest jak dziecko, tak go kochamy..." W środę powinnam dostać kolejne zdjęcia:multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts