mru Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ja myślę, że miał szczęście, że go wypatrzyłaś i poznałaś :) tamci ludzie na niego nie zasługiwali i teraz będzie mu tylko lepiej ile psów ma taką szansę? :p mogli go wywalić i mógł zostać zabity lub zdechnąć z głodu... :roll: a tak? ma Ciebie :) chwilowo tylko Ciebie, ale to się zmieni. Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zdjęcia ostatnie mnie rozdarły:placz: Ide wpłacić choć grosz...:placz: edit. Wpłaciłam dyszkę. Od końca miesiąca przerzucam deklarację Gałki i będę wpłacała po 5 zł:oops: miesięcznie, a jak Bozia da premię to i więcej;) Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 no, Max do piękności nie należy, nie oszukujmy się ciotki:evil_lol: ale coś w sobie ma, coś takiego ,że nie można obok niego przejsc tak o....moze to en ogonek zakręcony jak u świnki, a moze spojrzenie a może jego błaganie - Pomóż, przecież mnie znasz, gdzie są moi ludzie?:-( Cholera nie mogę, Max mnie wczoraj rozwalił emocjonalnie:oops: Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 mru dzięki za te słowa, ale wypatrzyła go moja mama, to tylko dzięki niej, bo mi by zniknał w gąszczu psiaków, tym bardziej ze siedział z samymi duzymi, pewnie daltego taki chudy sie zrobił :shake: madcat- dzieki kobieto:multi: teraz liczy sie każdy grosz. Dzisiaj kończą sie bazarki, muszę pokombinować coś nowego dla Maxiny:oops: Quote
mru Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nie wiem czemu widzę w jego mordce pekinka hehe mimo, że przecież nie ma płaskiego pyszczka :oops::roll: Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 płaskiego nie ma, ale ma krótszy niz normalny pies ;) Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maxina po kastracji, wszystko poszło ok.... Bedę go widziała w niedzielę.;) Quote
mari23 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :angryy:Co za ludzie tak potraktowali tego cudnego psiaka!:mad: Gdybym nie miała aż szóstki w domu - pieszo bym po niego poszła już teraz! to spojrzenie... ja bym chyba nie wyszła jednak... wpłacę coś i "wrzucę" go na naszą-klasę - tam bywają dobrzy ludzie... Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 mari23 -z góry dziękuję w imieniu Maxa z bazarków dla Maxiny uzbierałam 70 zł . Czekam teraz na wpłaty. Maxia pewnie jutro zabiorę do DT, bo jest po kastracji i czuje się dobrze...o kosztach kastracji na razie nie myślę :oops: Quote
idusiek Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Maxa...chce go na zewnątrz do budy, bo zmarł jej podhalan....:roll: a jej jamniczek śpi w domku....eeeeeeeeeeeee:shake: Quote
madcat1981 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [LEFT]no pewnie, że eeeeee:shake::shake::shake: .... [/LEFT] Quote
idusiek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 dzisiaj, jezeli MAx będzie w dobrej formie- zabieramy go do DT;) Quote
madcat1981 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [CENTER]:great::great::great: :errrr::errrr::errrr: :bigok::bigok::bigok: [/CENTER] Quote
idusiek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Maxik juz w DT. Od razu wywalił brzuszek do glaskania :lol: , Jechaliśmy samochodem, i okazało się że Maxik dobrze sobie radzi, oglądał przez okno Warszawę, byl zainteresowany - pierwszy raz w stolycy :evil_lol: do DT doszlismy na smyczy, dobrze mu szło, tylko kołnierz trochę przeszkadzał;) Generalnie był troche zmieszany, ale na pewno będzie dobrze. W DT są 2 suczki jego wielkości, więc bedzie mial towarzystwo i nie nabroi. Zdjęc nie mam niestety, al w tygodniu postaram się wpaść z aparatem, Max na pewno będzie w lepszym nastroju. Quote
sonikowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Tak sie cieszę! To jeszcze nie DS, ale jednak dla Maxa - wielkie szczęście. Sunki i pani w DT na pewno pomogą zapomniec mu o tamtym hm.."domu". Quote
idusiek Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 mam nadzieję, ze będzie dobrze, zaraz zadzwonię i zapytam jak po 1 nocy i czy juz Max Spi na kanapie....bo ta pani rozpuszcza nam psy :diabloti: Quote
idusiek Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Wszystko jest w porządku, M<ax powoli dochodzi do siebie, trochę jeszcze niepewny tego co sie dzieje, ale z godziny na godzinę lepiej. Max spał w przedpokoju, w nowy troszkę pokasływał, więc Pani Magda zdjęla mu kołnierz ale obiecała, że bedzie pilnowac, żeby sie nie lizał. Określiła go jako Myśliciela, bo czasami na spacerach sie nas coś zapatrzy i trzeba go zawracać na ziemię;-)Na smyczy idzie, ale jeszcze bez przekonania. Z suniami ok, interesuje się nimi a one odstąpiły mu miejsce pod stołem.;-) Przy rzucenia patyka schował sie na opiekunkę, chyba myślał, że ktoś go będzie bił :-( bo się wystraszył. Wszyscy mówią, że piękny psiak z nietypową mądrą, zamyśloną mordką i ogonkiem zawiniętym w spiralę;-). Jest git a będzie jeszcze lepiej. :multi: Quote
jotpeg Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Idusiek, tu na tym watku Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?: http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html Quote
idusiek Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 dziex jotpeg, juz napisałam od BOy:multi: Quote
idusiek Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Max sie ciotkom przypomina... dostalismy wsparcie finansowe od pewnej osoby z dogo, starczy na poł miesiąca albo jak kto woli - na pokrycie kastracji ( bo to juz za nim) - wielkie dzięki ;):Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb: Potrzebne są ogłoszenia dla Maxiny z nowymi zdjęciami, ale dzisiaj do niego nie pojadę, bo pogoda nie halo i ze zdjęc będzie kicha:oops: Quote
idusiek Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 nikt go nie odzwiedza..Max, zostaliśmy sami:roll: Quote
idusiek Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dobrze, dzisiaj jeszcze nie dzwoniłam, bo za rano;) Generalnie zmienił sie trochę, spokojniutki jest bardzo, brzuszek do głaskania pokazuje, z suniami sie dogadał, uczy sie chodzenia na smyczy, bo nie bardzo mu szło:evil_lol: Quote
sonikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Niech sie uczy, w domku stałym będzie mu łatwiej. Wakacje sie kończą, niedlugo rusza znów adopcje.. Quote
Recommended Posts