Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja myślę, że miał szczęście, że go wypatrzyłaś i poznałaś :)
tamci ludzie na niego nie zasługiwali i teraz będzie mu tylko lepiej
ile psów ma taką szansę? :p

mogli go wywalić i mógł zostać zabity lub zdechnąć z głodu... :roll:

a tak? ma Ciebie :) chwilowo tylko Ciebie, ale to się zmieni.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia ostatnie mnie rozdarły:placz: Ide wpłacić choć grosz...:placz:

edit. Wpłaciłam dyszkę. Od końca miesiąca przerzucam deklarację Gałki i będę wpłacała po 5 zł:oops: miesięcznie, a jak Bozia da premię to i więcej;)

Posted

no, Max do piękności nie należy, nie oszukujmy się ciotki:evil_lol: ale coś w sobie ma, coś takiego ,że nie można obok niego przejsc tak o....moze to en ogonek zakręcony jak u świnki, a moze spojrzenie a może jego błaganie - Pomóż, przecież mnie znasz, gdzie są moi ludzie?:-(

Cholera nie mogę, Max mnie wczoraj rozwalił emocjonalnie:oops:

Posted

mru dzięki za te słowa, ale wypatrzyła go moja mama, to tylko dzięki niej, bo mi by zniknał w gąszczu psiaków, tym bardziej ze siedział z samymi duzymi, pewnie daltego taki chudy sie zrobił :shake:

madcat- dzieki kobieto:multi: teraz liczy sie każdy grosz.

Dzisiaj kończą sie bazarki, muszę pokombinować coś nowego dla Maxiny:oops:

Posted

:angryy:Co za ludzie tak potraktowali tego cudnego psiaka!:mad:

Gdybym nie miała aż szóstki w domu - pieszo bym po niego poszła już teraz! to spojrzenie... ja bym chyba nie wyszła jednak...
wpłacę coś i "wrzucę" go na naszą-klasę - tam bywają dobrzy ludzie...

Posted

mari23 -z góry dziękuję w imieniu Maxa

z bazarków dla Maxiny uzbierałam 70 zł . Czekam teraz na wpłaty.

Maxia pewnie jutro zabiorę do DT, bo jest po kastracji i czuje się dobrze...o kosztach kastracji na razie nie myślę :oops:

Posted

Maxik juz w DT. Od razu wywalił brzuszek do glaskania :lol: , Jechaliśmy samochodem, i okazało się że Maxik dobrze sobie radzi, oglądał przez okno Warszawę, byl zainteresowany - pierwszy raz w stolycy :evil_lol: do DT doszlismy na smyczy, dobrze mu szło, tylko kołnierz trochę przeszkadzał;)

Generalnie był troche zmieszany, ale na pewno będzie dobrze. W DT są 2 suczki jego wielkości, więc bedzie mial towarzystwo i nie nabroi. Zdjęc nie mam niestety, al w tygodniu postaram się wpaść z aparatem, Max na pewno będzie w lepszym nastroju.

Posted

Wszystko jest w porządku, M<ax powoli dochodzi do siebie, trochę jeszcze niepewny tego co sie dzieje, ale z godziny na godzinę lepiej.
Max spał w przedpokoju, w nowy troszkę pokasływał, więc Pani Magda zdjęla mu kołnierz ale obiecała, że bedzie pilnowac, żeby sie nie lizał. Określiła go jako Myśliciela, bo czasami na spacerach sie nas coś zapatrzy i trzeba go zawracać na ziemię;-)Na smyczy idzie, ale jeszcze bez przekonania. Z suniami ok, interesuje się nimi a one odstąpiły mu miejsce pod stołem.;-) Przy rzucenia patyka schował sie na opiekunkę, chyba myślał, że ktoś go będzie bił :-( bo się wystraszył.

Wszyscy mówią, że piękny psiak z nietypową mądrą, zamyśloną mordką i ogonkiem zawiniętym w spiralę;-).

Jest git a będzie jeszcze lepiej. :multi:

Posted

Max sie ciotkom przypomina...

dostalismy wsparcie finansowe od pewnej osoby z dogo, starczy na poł miesiąca albo jak kto woli - na pokrycie kastracji ( bo to juz za nim) - wielkie dzięki ;):Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:

Potrzebne są ogłoszenia dla Maxiny z nowymi zdjęciami, ale dzisiaj do niego nie pojadę, bo pogoda nie halo i ze zdjęc będzie kicha:oops:

Posted

Dobrze, dzisiaj jeszcze nie dzwoniłam, bo za rano;)

Generalnie zmienił sie trochę, spokojniutki jest bardzo, brzuszek do głaskania pokazuje, z suniami sie dogadał, uczy sie chodzenia na smyczy, bo nie bardzo mu szło:evil_lol: